diş miş bahane enişte beyle sıkıntılar varmış bak
selam gelincikler nasısınız?
İnsanlara hakettiğinden fazla değer vermemeyi öğrenemedi henüz bu küçük kız:)
Sizden birşey kaçmaz mı ya hu :76::26::78:
Minnağımm hoşgeldin:)
İyiyiz, sen nasılsın balım?
çağlacım canım hoşgeeldin
pelincim sıkıntın çıktı ortaya nedense bizim canımız hep sıkılır onlarda haketmez birşeyi ben uzun zamandan beri sıkılmıyorum ama şu andaki tavrın desteklenir gibi çünkü öyle diyorsan kızdrmıştır muhakak seni halledilmicek mesellerimiz yok allahtan ama naptysa burnunu sürttür pelincik
bugünlerde çok feministmi hastalığında etkisi var herhalde kızlar
Onu bende öğrenemedim canım yalnız değilsin
gizemciiim hosbuldum balımm
naz hosgeldin senin neyin vaaar
pelinimm evrenlemi alakalı noldu kusum yaa
gizemciiim hosbuldum balımm
naz hosgeldin senin neyin vaaar
pelinimm evrenlemi alakalı noldu kusum yaa
Tutarsız davranışlardan bıktımBugün gönlümü almak için iş yerime bile geldi, çok mutlandım. Güzel güzel baktı, güzel güzel konuştu. Ben tavrımı bozmadım. Sonra işe gitti aradı, mesajlar attı falan. Akşam oldu o da triplenmeye başladı, halbuki ben hiçbir şey yapmadım. Ondan mesaj beklemek suç mu Onun beni mutlu etmesini istemek suç mu?
hoşbuldum bebeiim , benimkiyle hafiften bozuştuk ona sıkıldım kuşum zaten keyifsizdim ustune tuz biber oldu
Noluyor topigimize yaa 2013 gelinleriiiii
plinm sanırm bu sefer aynı dertten muzdaripiz cnm yaa(
ve ben bu sefer istesemde yumusayamıorm bu belirsiz durumdan çok huzursuz biliorm bu ne kdr daha gidicek telefonu kapatınca bi daha ne zamn konusucaz yine soğuk msjlar mı yazıcaksn diyip duruo ama hissetttiğim gibi davranıorm napabilirm ki, onu çok seviorm ama knedimi haklı görüosam da kesinlkle alttan alamıorm,
hep alttan almaktan şikayetçi o da
siz neden bozustunuz
nazımm
tam 4 gündür yarın Eyüp'e gidicemizi biliyo Eyüpten sona pierlotiye gideriz dedik yarın izin günü dinlenmeside lazımda haftaiçi her akşam arkadaşlarıyla fink atarken dinlenmek aklına gelmiyo. dünden beri c.tesi gidicez dimi diyorum yarın olsun dedi ee bugun oldu yarın geliosun dimi diyorum bi sabah kalkımde diyo cocuk oyununa cevırdı gelıce saatte akşam 5 6 falan dinlensin diye biz arkadasımla dua ettikten sona gelmesini soyledim. neyse soguk konusmaya basladım bende benle bole konusma falan dıye cıkıstı sustum hiçbişi demedim bişi diomusun dedi vardır ya klasik demıosan kapatalım der gibi yok dedim kapadım yüzüne. geride aramadı... İlla gelsin değil derdim deseki gelmek istemiyorum eyvallah ama çocuk oyununa çevirilmesi canımı sıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?