'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çağlacım canım hoşgeeldin

pelincim sıkıntın çıktı ortaya nedense bizim canımız hep sıkılır onlarda haketmez birşeyi ben uzun zamandan beri sıkılmıyorum ama şu andaki tavrın desteklenir gibi çünkü öyle diyorsan kızdrmıştır muhakak seni halledilmicek mesellerimiz yok allahtan ama naptysa burnunu sürttür pelincik

bugünlerde çok feministmi hastalığında etkisi var herhalde kızlar

gizemciiim hosbuldum balımm

naz hosgeldin senin neyin vaaar

pelinimm evrenlemi alakalı noldu kusum yaa

Sorun "hiçbir şey yapmaması"... Onu öyle büyüttüm ki, bendeki yerini öyle büyüttü ki şimdi giderek küçülüyormuş gibi hissediyorum. Sevgim hala aynı, azalma yok, kırgınlığım çok sadece.

Onu bende öğrenemedim canım yalnız değilsin

Öğrenemeyeceğiz de...

gizemciiim hosbuldum balımm

naz hosgeldin senin neyin vaaar

pelinimm evrenlemi alakalı noldu kusum yaa

Tutarsız davranışlardan bıktım Bugün gönlümü almak için iş yerime bile geldi, çok mutlandım. Güzel güzel baktı, güzel güzel konuştu. Ben tavrımı bozmadım. Sonra işe gitti aradı, mesajlar attı falan. Akşam oldu o da triplenmeye başladı, halbuki ben hiçbir şey yapmadım. Ondan mesaj beklemek suç mu Onun beni mutlu etmesini istemek suç mu?

plinm sanırm bu sefer aynı dertten muzdaripiz cnm yaa(
ve ben bu sefer istesemde yumusayamıorm bu belirsiz durumdan çok huzursuz biliorm bu ne kdr daha gidicek telefonu kapatınca bi daha ne zamn konusucaz yine soğuk msjlar mı yazıcaksn diyip duruo ama hissetttiğim gibi davranıorm napabilirm ki, onu çok seviorm ama knedimi haklı görüosam da kesinlkle alttan alamıorm,
hep alttan almaktan şikayetçi o da

canım erkekler konusunda cok buyuk beklentilere girmemek gerekiyo

malesef öleymiş.. gecen benimki bana beni nasıl biyere koydun bilmiyorum yerimden de memnunum ama bende insanım mukemmel degilim bunuda unutma dedi..

mükemmel olmayabilir ama cabalamak gibi bi niyetide yok gordugun gibi... erkekler bole işte.. takılmamak lazım balımm

hoşbuldum bebeiim , benimkiyle hafiften bozuştuk ona sıkıldım kuşum zaten keyifsizdim ustune tuz biber oldu

siz neden bozustunuz

nazımm

kızlar şu güne kadar bir bozuşmayan bendim herhal yakında benimde bir bozşma haberm gelir kızlar ya nazarmı değdi topiğimize herkes birşeyden yakınıyor yada şikayetçi haklılık paylarımızda var ama onlarda kendi bakış açılarından bakıyorlar

pelincim biz büyütüyoruz onlar olmazsa boşluğa düşermişiz gibi geliyr yok öyle birşey aslında çokta güzel yaşamaya devam ederiz gözünde büyüttün haklısında ama ona hissetirme bunu bir arkadaşıma söledm çok özlüyorum 3 haftadır göremedm diyorum ama ona belli edemem diyorum çünkü o zaman değermin azaldığını hissetmiştim geçen yıl resmen onun bağımlısı olmuştum hiç değerli hissedemiyordum hep ağlıyordum bu yılda tam tersi oldu yelkenlermi suyada indirmicem

misal smdi milli maç var onu bile izlemedi 2 saattir telefondayız neden böle oluo askm nie eşit deiliz ki sen neden hep benden bekliosn diyip duruo o bi adım atmadan ben karşılık vermiomusum ok doğru ama ben böle alıştm napabilirm, bazen de başka konularda eşit olmayabiliorz ben sorun ettiğimde de ona normal gelioo,
artk kendimi nasıl hazırladıysam aramazsak nolucak bende inat edersem sonu nereye varıcak die sorduğnda bişi olmcak bu sefer de böle gider sorun deil dedmm, tek istediğim tamam unutalm herseyi bi daha böle yersiz kıskançlıklar yapmıcam demesydi ama demedi ya, demesse de bu böyle gidicek istese de istemese de, vicdanm rahatsa huzursuz da deilm kızlar burda kafam dağılıo biraz maça bakıorm ona da sinirm bozuluo ayhhhh

Noluyor topigimize yaa 2013 gelinleriiiii

Nazar diyelim Ececimm...

Aynen! 2 gündür bu haldeyim ben. Yarın sabah nasıl uyanırım, aynı belirsizlikle mi bilmiyorum ama seninde dediğin gibi içimden gelen bu. Evren'de bana aynı muhabbeti yapıyor Nilim, işte niye böyle, lütfen bişey söyle, resmi olmayalım falan filan...

Hatta şimdi de aradı, keşke aramasa( Aradıkça kalbim daha da kırılıyor sanki

siz neden bozustunuz

nazımm

tam 4 gündür yarın Eyüp'e gidicemizi biliyo Eyüpten sona pierlotiye gideriz dedik yarın izin günü dinlenmeside lazımda haftaiçi her akşam arkadaşlarıyla fink atarken dinlenmek aklına gelmiyo. dünden beri c.tesi gidicez dimi diyorum yarın olsun dedi ee bugun oldu yarın geliosun dimi diyorum bi sabah kalkımde diyo cocuk oyununa cevırdı gelıce saatte akşam 5 6 falan dinlensin diye biz arkadasımla dua ettikten sona gelmesini soyledim. neyse soguk konusmaya basladım bende benle bole konusma falan dıye cıkıstı sustum hiçbişi demedim bişi diomusun dedi vardır ya klasik demıosan kapatalım der gibi yok dedim kapadım yüzüne. geride aramadı... İlla gelsin değil derdim deseki gelmek istemiyorum eyvallah ama çocuk oyununa çevirilmesi canımı sıkıyo

kızmakta cok haklısın...

gelmek istemio da seni kırmak istemiyo olabilir mi.. belki oyle turbe dua falan işlerinden sıkılıyodur canım :44:

'sen ne kdr mesaj atmasanda ya da attığım msjlarm sana inandırıcı gelmese de yine de atmaya devam edicem hayatm seni seviyorm askm ünün iyi geçmedi ama rüyalarn güzl gecer umarm' yazmıs uffff

Kız 10 defa gitmek istemiyor bi kere gitcekler gitsin minnakım kusura bakma kızdım biraz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…