'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Çok çok memnun kaldım hemde kuzum. Tek sıkıntılı yanı davetiye iki parça olduğu için onları birleştirmekti Bir de zarflamak kısmı var tabiki

kızlarr bildiğiniz memnun kaldığınız magnetçi var mı acabaaa ?

bir yerlerle anlaştın mı bilmem ama benim magnetçimden çok memnun kaldım ben.. resimli istersen 500 tanesi 150 lira karikatürlü istersen 500 tanesi 70 lira.. bu da benimkiydi

kızlar günaydınm nikah işlemlerimizi yaptık bitti nişalımla gittik nüfus cüzdanı bile sormadılar fotokobisi fotoğraf ve sağlık raporu yettti ve memur teyzeye yahu kimse gelmiyormu daha dediğim anda arkadaşım geldi memur dedi kalbin ne temiz ayağnı sürüdün nişanlımda yok artık kesin haberi vardır dediği anda geliyor insanlar bereketli dedi

ve kızlar birimim değişti orada girebilirmiyim bilmiyorum artık ben bir teknik personelim üretim yapacağım kısmetse çok mutluyum ama oradaki ortam nasıl bilmiyorm bunu yazıp aşağıya ineceğim şimdi

zehroşum onların linklerini ben sana atayım saklıyoruım sana bütün beğendiklerimi atayım zevklerimiz aynı

Gizim nikah işlemlerinizi sorunsuz halletmenize çok sevindim canım benimm

Yeni biriminde hayırlı olur inşallah senin içinn

Zehramm, mobilyalarınıza tek kelimeyle ba-yıl-dıımmmm Hem de maviiii

Dilaammm,

Ve diğer kızlar hepinize kucak dolusu sevgilerrrr

eşyalarına bayıldım canım benim Onlar eskisin siz eskimeyin yuvanız eşyalarınızla sıcaklığına sıcaklık katsın inşallaaahh.. sonra bizler yumurcaklarımızla evine damlayıp o güzelim düzeni tozu dumana katalım

pamukprenses eşyalarına bayıldım güle güle kullanın inşallah :)

bizde dün evlilik için izin belgemizi aldık çok şükür sadece eskişehire gönderip ayırttığımız tarihi almak kaldı

Arzum çok teşekkür ederim kuzuum Rabbim huzur sağlık sıhhatle oturucağımız günleride gösterir inşallah

Harme tatlım seninle tanışmadık ama çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.. Hayırlısı olsuun sizin içinde

Aman da aman Zehra kızımız da pek bi neşeli aman da aman

aşktan mı havadan mı aman da aman..

artık evceğiz şekillenecek

Nazar

en güzel kısmı da o dimi aslıcım? o ev şekillenmeye başlayacak ve yuva olmaya başlayacak her eve gidildiğinde evden çıkılmak istenmeyecek.. ayyhh bu tarihte gelmedi diye sabırsızlanılacak falan falan

sayelerinde anılar depreşiyor

Arkadaşlarıma hep bir evin ruhu olmalı diye söylenip duruyordum ben. Ama tarif edemiyordum bunu. Evet yeni eşyalar, yeni temiz ev herşey çok güzel ama bişeyler eksik gibi geliyordu bana. Daha öncede mobilya baktık beğendik ama o ruhu görememiştim hiçbirinde. Sonra bu son mobilyaları görünce anladım ki baktığında seni yansıtmalı.. Senden izler taşımalı.. Evde aradığım ruh meğer benim aynam imiş.. Herşey şekillenmeye başlayınca daha bir umut dolu oluyor insan

zehra matbuu sitesine baktım ama kartvizit seçeneği görmedim rica etsem bana tarif edermisin nereden model bakıp yapabileceğimi yoksa kendi tasarla adımından mı anlamadım bişi

giiz tatlım ben jpeg olarak kendim yaptım çalışmayı.

http://www.matbuu.com/magnet-fiyatlari

bak burada fiyatlar var.. Kendin tasarlayacaksan eğer tavsiye ederim. Onun dışında fazla çalışma örneği yoktu zaten

edit : şimdi baktım siteye tatlım. kendin tasarla/reklam pazarlamaya girersen orada örnekler var

Son düzenleme:
bir yerlerle anlaştın mı bilmem ama benim magnetçimden çok memnun kaldım ben.. resimli istersen 500 tanesi 150 lira karikatürlü istersen 500 tanesi 70 lira.. bu da benimkiydi

Eki Görüntüle 932003

adı ne mgnetçinin canımm ??

hayırlı olsunn gizott

tubiiiiimmm

canım ya ben yeni üyeyim özel mesaj atamıyorum

tarihlerini söyle canım not alayımm benn
*
anabelgunes yarın seni de eklicem listeye ama sayfaya uğramazsanız

zehroşummm
eşyalarınn harikaa canımm benimmm
huzurla oturunn
hepsine ayrı ayrı bayıldımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…