'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

teşekkürler
başın sağolsun canım
An itibariyle nikah tarihimizi almis bulunuyoruz tuaf oldum ihihhhiii
hayırlı olsun canım

Ben şeker hamuru kurabiyeyi sözümde yaptırmıştım 30 tane. Sözümde olan insanlara dağıttım çok daha samimi oldu. Herkes çok beğendi. Görümcem arkadaşına dahi istedi. Emeğinin, paranın çöpe gitmediğini görmek çok mutlu ediyor insanı

kızlar kına için bindallı mı yoksa kaftan mı kullanacaksınız

kızlar kına için bindallı mı yoksa kaftan mı kullanacaksınız

sanırım kaftan kullancam benn
internetten bi yerden model beğendim hatta bayılmış bile olabilirimm
kiralık 350 dediler ama o tarz çok hoşuma gitti
bak şöylee;

Eklentiler

• $1231511_520628681351771_1220329194_n.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 25
azcık pahalı gelmedi diil
ama bi defa olcak istediğim gibi olsun demekten de kendimi alamıyorumm canım yaaa

nill kaftanınıı nerden aldınn ya da kiraladınn
bide ne kadara mal oldu sanaaaa
benim beğendiğim kaftan da bursadann

Yettim gari :)) Dur okiyim bir bakayım

nill kaftanınıı nerden aldınn ya da kiraladınn
bide ne kadara mal oldu sanaaaa
benim beğendiğim kaftan da bursadann

kaftanlar genelde bursa da nillll duy biziiii

Yetiştim kızlar :)) Kızlar ben kaftanımı Lal Organizyon diye bir yerden kiraladım. Kiralama fiyatını 600 dedi. Biraz yüklenince 450 dedi, en son ben dayanamadım, "ya dedim, biz herşeyi nişanlımla yapıyoruz, bende bunu çok beğendim nolur az daha birşey yapın" dedim ve 300 'e kapadım pazarlığı. Yalnız kadın bana "sakın kimseye söyleme, daha geçen hafta bir avukat bayana 600'e verdim duyulursa çok ayıp olur" dedi. O avukat bayan burada değildir herhalde dimi

Bu arada firmanın internet sitesi var ama, kaftanların hepsi sitede yok. Muhteşem şeyler var, ben yeşil istiyordum ve bunun başlığı çok hoşuma gittiği için bunu tercih ettim. Pembeler, morlar, lilalar, kırmızılar aklınızın almayacağı kadar çok çeşit var. Hepsinin de başlığı ayrı, ama hepsi böyle gösterişli. Başlığı ve özel kolyesi ile zaten bir bütün oluyor ve kendisini gösteriyor kaftan.Ben askıda görünce beğenmemiştim, giyince, başlığı ve kolyesi takılınca bir de belinde ki kuşağı işte bu dedim.

yaa canım benimki de 350 dedi bide 250 teminat vercekmişim gönderdikten sonra iade edeceklermiş
azıcıkk pahalı geldi bana çok beğendim modelleriniii

yaa canım benimki de 350 dedi bide 250 teminat vercekmişim gönderdikten sonra iade edeceklermiş
azıcıkk pahalı geldi bana çok beğendim modelleriniii

Benim üzerimdeki tarz modeller genelde aynı fiyatlarda canım ya, eski tarz bindallı istersen fiyatlar daha aşağılara iniyor ama kaftan olunca maalesef böyle.

onlardan istemiyorumm

O zaman yapacak bir şey yok Kıyacaksın paraya, bende çok düşündüm ama bir kere oluyor dedim, nelere para verdik düğün hazırlığı sırasında bir de o oldu napayım. İçinde kalmasın bence, alabiliyorsan al.

nillll şuan aynısını ben de düşünüyorumm
bi defa olcak zaten istediğim gibi olsunnn Allah ödeme kolaylığı versin inşallah :26:

Oluyor oluyor inan bana Allah yardım ediyor, herşey ödeniyor. Para ile olacak şeylere kolaylık bulunuyor Allah sağlık versin, huzur versin her şey hallolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…