Kızlar dua edın bana yarın hayırlısıyla tamamlıcaz bızde nıkah ıslemlerımızı sağlık raporu ısınde cok sıkıntı cıktı dıgerlerı kolay olur ınsallah :26:
selam kızlar
diğer evli hatunların topiğine yazmıştım ama burda kimsecikler yoktu o sırada buraya yazmadım.
ben işe başladım ibb'de. kendi mesleğimle ilgili değil fakat kolay ve zevkli bir iş yapıyorum, 1hafta oldu memnunum şuanda Allaha şükür. fakat malumunuz seçim arefesindeyiz, seçim sonrası işten çıkarırlar mı ne olur onu bilemiyorum. hayırlısı dedim akışına bıraktım çıktım bir yola, Allah utandırmasın.
vee diğer haberim de müstakbel annem vefat etti. bilenleriniz vardı hastaydı kendisi. benim işe girdiğim gün hatta sözleşme imzaladığım saatlerde hakkın rahmetine kavuştu. bir anda hayatımız değişti. en çok canımı acıtan şeyse benim için çevresine akrabalarına anlattığı şeyler oldu. herkese arasam böyle bir gelin bulamazdım, Allah tam gönlüme göre verdi demiş. hatta bizim nişan düğün olursa ne giyicem diye planlar yapmış. banada eviniz kaçıncı katta ben çıkabilir miyim, yavaş yavaş çıkarım artık istemeye gelince demişti. son zamanlarda bazı hayallerde görmeye başlamıştı. devamlı kıymet geldi siz bana söylemiyorsunuz burda kalıyor dimi diyormuş. kadın mutluluğumuzu göremedi içinde kaldı ben çok üzgünüm. hala inanamıyorum gittiğine. ben hep kayınvalidemle iyi anlaşıcam derdim öyle oldu ama kısa sürdü.
Kuzular tünaydınlar hepinizeİşyerinde netimiz kesikti ancak gelebildim
Giziim ben nişanda yaptırdığım için çok pişman oldum açıkcası. Boşa masraf, zahmet oldu. Keşke yapmasaydım dedim. Bu sebeple düğünde hiçbirşey yapmıcam. Nikahım kısmetse salonda olucak nikah şekeri dahi düşünmüyorum
DiloşuumFacede fotonu gördüm harikasın kuzum
Kıymetcim öncellikle başın sağolsun. Rabbim mekanını cennet eylesin..
Gelinlikle ilgili yorum bırakmışsın resime orda yanıtladım tatlım
oyy çok teşekkür ederimm kuzumm
*
bbu arada pişman mı oldunn :26::26:
ayyy ben bişeler yapmak yaptırmak istiyorumm amaaa
Tatlım ne yalan söylim boşuna o kadar zahmet ettim diye düşündüm ben
Son gördüğümde, magnetler keseler özene bezene hazırladığım çiçekler yerde geziyordu
Kimileri şekerini yedikten sonra kalanlarını çöpe atmıştır muhtemelen.
Bu sebeple 2 kere düşünün magnet konusunda derim
An itibariyle nikah tarihimizi almis bulunuyoruz tuaf oldum ihihhhiii
An itibariyle nikah tarihimizi almis bulunuyoruz tuaf oldum ihihhhiii
hadi yaaa :44::44:
karıştı iice aklımm:44:
*
bide 1000 bascaklar zaten 700 tane fln banko çöpte olcakk
düşüneyim ben azcık dahaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?