'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

'sen ne kdr mesaj atmasanda ya da attığım msjlarm sana inandırıcı gelmese de yine de atmaya devam edicem hayatm seni seviyorm askm ünün iyi geçmedi ama rüyalarn güzl gecer umarm' yazmıs uffff

canım bak oda üzülmüş bence küs uyumayın konuşun ikinizde kırgınsınız herhalde seninki senin üstüne düşüyor canım benim bence güzel kapatın telefonu

minanknazım bazen bende arkadaşlarımla fink atıp aşkımla cumrtesi 2 3 buluşuyorum oda şaşırıyor aynılarını sölüyor bu konuda haklısın kuzum ona bir şekilde güzellikle söyle empati uygulasın düzeltsin kendini

ama şu an çok kötü oldum ben kızlar kendisi ekside sözlük yazarı hep benm için de bişiler yaz orda diyip dururdm o da cool havasını bozmamak için hiç bi zman böyle bişi yapmadı, yine de yapmamıs ama az önceki mesajında google ekşisözlükte ilk buluşmada kızın burcunu soran erkek başlığının 10. entrysini okurmusun aşkm bi ara demiş, gözlerm doldu şu an(
isimler ve yaşanan seyler bile bizi anlatmıs ya beni çok sevio biliorm ama ben ondan ne istiorm neden böyle oluo anlamıorm kızlarr(

iyi geceler eceecimm

nilcimm üzülme bukadar...
arada böle bi aşk varken çözemeyeceginiz hiçbişey yok... hırpalama kendini de ilişkinide konusarak halletmeye calısın yada bi süre kafanızı toplayın bilemiyorum en iyi çözüm sizde..

ama üzülme , üzülmeyinn kıyamam size

entryi okudum canım atakanmı yazmış anlamadım ama

bu arada düzeltin aranızı çabalayın yani canımcım

o battaniyelerde benimde gözüm var ama englısh home de çok güzel battaniyeler varidi

ececik iyi geceler canım

kızlar herkersi öpüyorum hastayım dinleneyim yarın arkadaşlarımla buluşcam sabah erkenden öpüldünüz

atakan yazmamıs cnm bizi tanımayan biri biz bunları yaşarken yazmıs çok ilginç ama gerçek sadece benm burcm tutmuo hersey tutmus onun dışında

kızmakta cok haklısın...

gelmek istemio da seni kırmak istemiyo olabilir mi.. belki oyle turbe dua falan işlerinden sıkılıyodur canım :44:

kusum eyüp'e ben kız arkadasımla gıdıcem zaten bızım duamızdan sonra pierlotiye gidelim beraber istedim.bu kadar uzatılcak bişi değildi bak hala aramadı bende aramıcam

Kız 10 defa gitmek istemiyor bi kere gitcekler gitsin minnakım kusura bakma kızdım biraz...

kız kuşum kız sanki keyfi bişi onun için ben adaklar adadım ya insan hep sevgilisiyle olmak istemez mi benmi abartıyorumm? heryerde yanında olmak için nelerden ödün veriyorum

kusum hanı bana vakıt ayırmayan bırı degıl ama kırılıyorum genede ıstedıgım tek sey 5 6 gibi gelsın beraber pierlotiye gidelim bıkac saat oturalım sohbet edelım başka bişey değil

Maç bitti dimiii

iyi geceler gizmck tatl uykularr
telefonda konusuorz kızlar sonra çok geç olmassa dönerm ya da yarn konusuruz kuzularm öpüyorm herkesi

hayatım monotonlaştı canım ya sosyal aktivite sıfır...biraz kendimi dinlemek ve dinlenmek istiyorum açıkcası ama zaman yok istifa edicem sanırım

ciddimisin canım ...

bence cok iyi dusun ortalıgın durumu hiç iyi degil... bugun ekonomist annesi olan bir arkadasm herseyin cok kotu durumda oldunu ama panik olmaması için saklandıgını soledi

bikaç ay içinde gıda sektorunde bile fahiş fiyat patlamaları olucakmıs... eger onlemler yeterli gelmezse buyuk bi krizin esigindeyiz dedi...

işlerinizin kıymetini bilin fıstıklar.. ne olcamız belli olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…