'sen ne kdr mesaj atmasanda ya da attığım msjlarm sana inandırıcı gelmese de yine de atmaya devam edicem hayatm seni seviyorm askm ünün iyi geçmedi ama rüyalarn güzl gecer umarm' yazmıs uffff
ama şu an çok kötü oldum ben kızlar kendisi ekside sözlük yazarı hep benm için de bişiler yaz orda diyip dururdm o da cool havasını bozmamak için hiç bi zman böyle bişi yapmadı, yine de yapmamıs ama az önceki mesajında google ekşisözlükte ilk buluşmada kızın burcunu soran erkek başlığının 10. entrysini okurmusun aşkm bi ara demiş, gözlerm doldu şu an(
isimler ve yaşanan seyler bile bizi anlatmıs ya beni çok sevio biliorm ama ben ondan ne istiorm neden böyle oluo anlamıorm kızlarr(
iyiyim balım sen
işte yaşıyorum sadecehatta yaşadıgıma dair bişi hissetmiyorum
hayırdır tatlımm
gizemcik gecmiş olsun iyi geceler sanadaa
kızmakta cok haklısın...
gelmek istemio da seni kırmak istemiyo olabilir mi.. belki oyle turbe dua falan işlerinden sıkılıyodur canım :44:
Kız 10 defa gitmek istemiyor bi kere gitcekler gitsinminnakım kusura bakma kızdım biraz...
minanknazım bazen bende arkadaşlarımla fink atıp aşkımla cumrtesi 2 3 buluşuyorum oda şaşırıyor aynılarını sölüyor bu konuda haklısın kuzum ona bir şekilde güzellikle söyle empati uygulasın düzeltsin kendini
hayatım monotonlaştı canım ya sosyal aktivite sıfır...biraz kendimi dinlemek ve dinlenmek istiyorum açıkcası ama zaman yok istifa edicem sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?