'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

öyle bebegim de kendimi çok yıprattım arada birden fazla kurs aldım elime yüzüme bulaştı bulaşacak yetişemiyorum artık bir ikisini bırakıyım diyorum digerlerine devam edicem zaten digerleri ile sözleşmem var iptal edemem ama sorun teşkil eden btn günümü alan yerden istifa edicem bakalım hayırlısı erkek arkadasımla bile görüşemiyorz o derece yogunum yani

canım benim saglıgında cok önemli tabi...garantideysen en guzeli

nazcımm arar o dayanamaaz merak etme sende kulaklarını bi güzel cek

iyi geceler kızlar nasılsınız? Çok yoruldum bugün hayatımla dolaştık baya önce kadıköye filan gittik ardından Topkapı Sarayını gezdik 3 saat ordan çıkıp bir de Cevahir'e gittik orda çocuğu Linens'e, Tepe Home'a, Esse'ye, Tantitoni'ye soktum bir de güzel orda yorulduk iyi mi.

hayırlısı bakalım canm inşallah umarım herşey istedigim gibi gelişir

inşallah canımmmm

umarım Çağla'm. iyi geceler herkese

iyi geceler nazım üzme kendini yarın guzel haberlerle dönnn

hosgeldin tugceee masallah ne cok gezmişsiniz bizde kadıkoye her gittimizde geziyoruz oraları bıraksalar oralarda bile yatıcam

Sorma kuşum ya bacaklarım ağrıdı valla hele Topkapı Sarayı acayip yordu bizi ama güzeldi baya da fotoğraf çekildik hayatımla daha doğrusu o benim fotoğraflarımı çekti.

Sorma kuşum ya bacaklarım ağrıdı valla hele Topkapı Sarayı acayip yordu bizi ama güzeldi baya da fotoğraf çekildik hayatımla daha doğrusu o benim fotoğraflarımı çekti.

canım o gezmelerin resimlerin tadı baska oluyor :) bizde her resim cekildimizde bunu evimizde biyere koyarız belki dusuncesi olusuyor cok guzel seyler

buarada topicdede pek kimse kalmadı bende yavastan yatıyorum iyi geceleeeer

bende o günlerin umuduyLa sabrediyorumm canım :101:
Bende dişçicime nişana kadar çıkart diyorum yok seni telli duvaklı gelin yapcam diyooo
:
canım bnde ünide çıksın bari okuldakiler hep telli hatırlamasın diosum ama olmadı:)
doktor bana çıkaralık dediğinde fark etmezd emiştim okdar alışmıştım:) ama nişanda çıksu tabiki yahu.d
yada 2 günlük çıkarsın

evet cıdden fazla ya bu topik için en azından
bnde şüpheledndim yahu
bu yzden erdime hep onu sevdiğimi söylüyorum burdan

pelin ne olduki:S canım bnm onun bişi yapması seni rahatlatıcaktır:S sanırım bunu beklemek en mantılıksı. ama üzme kendini emi:S

millakım hepte sana yazdım.d:)
canım bubu böyle dert ediosunya ona nekdar anlattın mesela cidden herkes akşam dolaşması sna gelnce durması kötü olmuş
bugunde haber falan haber bekle ondan.. kendini affettirsin öyle gidin:S
pierlotti çok güzel.
biz gidince titanik yapmıştık farkında olmadan:)

'sen ne kdr mesaj atmasanda ya da attığım msjlarm sana inandırıcı gelmese de yine de atmaya devam edicem hayatm seni seviyorm askm ünün iyi geçmedi ama rüyalarn güzl gecer umarm' yazmıs uffff
nilcik hatlar karıştı:) bu msjı omu gönderdi yoksa başkasımı burçlar falan demişsin:S
ama çok gzl bi msj:S
azcık cabır tatlım düzelcek bn inanıyorum

kızlar günaydın bugün herkes için güzel bir gün olsun diye dün dua ettim benim canım acıyo sancılıyım o yüzden bu saate uyandım kızçelerimle viaporta gidicez gitmişken çeyizde bakarım canlarım artık blog açmaya karar verdim gittiğim yerlere makinemle gidip çeyizcikleri fotoğraflıycam melekler herkese yardımcı olsun diye en kısa zamanda başlıcam bu olaya

hepinizi çok seviyorum siz üzülmeyin emi öyle yazılıyorsunuz direk melankoliye bağlıyıroum

kızlar şu mink ten alış veriş yapanlar dönsün bana emi sorcaklar var

hoşgeldn gzem
bndede ağrı vardı. bugun 4.gün odugu için kaldı.
hatta topik açıcaktım napabilirim die:S
çok kötü ya evlence geçer diyorlaar acap doğrumu..
blog içinde yardımcı olurum. indirimde olanalrıda haber gibi eklersin olmazmı
markafonide mink battaniyleri varmış çokta ucuz bitmiş hepsi üzüldüm

blog düzeni için senden yardım alcaktım bende mesela ben etiket istemiyorum karışık oluyor hepsinin özel başlığı olmalı arkadaşıma birtane çocuk yaptı ama kız kullanmıyor heves ettim mamalar yaptım fotoğrafladım tarif defterimde ne varsa ramazan ayında hırsla uyguladım işten eve oruç halimle koşarak gelip kendimi oruçluyken yemek yapmakla onun kokusuyla sınadım mazoşistçe oldu ama hem mamalar öğrendm hem fotolar çektim

canım amacım o zaten takip edip indirimleride haber vermek süper olur

mink güzelmiş herkes onu söylüyor tatlım bayada kalınmışlar

tabi ccanım bakarız beraber inş. kod ekleme bölümü varsa ben kodu yazarım oraya yapıştır yaparız olmadı
hallederiz:)

tabi ccanım bakarız beraber inş. kod ekleme bölümü varsa ben kodu yazarım oraya yapıştır yaparız olmadı
hallederiz:)

ohh mikemmel olur sakin bir günde bunun üstüne düşelim güzel birşey yapalım bende bu kadar gezmemi yazıya dökeyim süper olur

gizim ii eglenceler cnm sağol

napıyorsun yağmur gelincik

ececim geldiysen ses ver şekerim günaydın

kızlar bende mink battaniye alcam bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…