'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kaçmazzzz
*
baya da şey lazımmış ya huu
koca valizle gitmek gerek desenee
liste hazırlamalı bunun için de yaa
o koşuşturmada bişeler unutmamak içnn

Balayı valiziniz hazır olsun bence, biz kınayla düğün arasında ki 1 günlük ara da evde buuştuk hem dini nikah kıyıldı hoca gittikten sonrada valiz hazırladık. Rahat oldu o yüzden.

Balayı valiziniz hazır olsun bence, biz kınayla düğün arasında ki 1 günlük ara da evde buuştuk hem dini nikah kıyıldı hoca gittikten sonrada valiz hazırladık. Rahat oldu o yüzden.

ben 1 hafta öncesinde hazırlarım canımm
telaşımdansa hazır olsun daha iyi

Bende günlük kombin yaparım heralde.Çünkü genelde tüm tatillerde öyle yapıyorum.
Bencede koca bir valiz gerekecek.
Nil baya aydınlatıcı oldu
Cnm bncede avut sen kendini kaftanın altına platform iyi gider
Kınada giyicem abiyeyi uzun almak istemiyorum söz için elbise bakarken bi kıyafet beğenmiştim arkası pencereli trasparan kısa öyle bişy gidermi acaba

ne eksiklerin kaldıı kii
çeyiz topiğin var mı senin bakalımm bii

yok canım valla :26:
daha çok eksik varya dün bi sürü iç çamaşırı aldım kendime ama daha nişanlımada alacam :) nevresim havlu uyku seti eksiğim var banyo takımını unutmuşum hergün bi eksik çıkıyo çarşıdan eve geldiğim yok

ben sadece gündüzle kıyaslayamam azcık daha ağır şşifon gömlekler alabilirim yanımaa
*
bence olabilir yaa uzun olması gerekmiyo
hem değişik olurr

neyse önünde daha 7 ay var hepsi yetişirr
sıkma canınıı

aynen canım hiç bitmiyo

OOo daha 7 ay varmış, yetişir hiç takma kafana. Ufak ufak alırsın bir bakmışsın bir sürü şey olmuş. hem ayrıca zaten çeyiz alışverişi yaparken insan herşeyi almak istiyor sonrada koyacak yer bulamıyorsun. Kullanacağın şeyleri al, bir de bol bol saklama kabı al benden söylemesi

mayısta ev düzücez canım ondan bu acelem :18: aldığım saklama kaplarının sayısını unuttum vallahi her çarşıya çıkışta alıyorum annem yeter diyo ben gizli gizli alıyorum
öleyse sen cidden çeyizle kafayı boz
yetişmesi lazım bunlarınn

bozdum vallahi ufak gibi görünen ama olmazsa olmaz çok eksik çıkıyormuş yaa :18: seninkiler bitti mi

yok canım ya ne 7 ayı :18: evet düğün 7 ay sonra ama evimiz mayısın ilk haftası düzülecek 3 ayda herşeyi nasıl yetiştirecem bilmiyorum :26:

Aaaa bende 7 ay var dedim ne güzel, neden öyle erken yerleştireceksiniz eşyaları?

oohooo herkes nerdeyse her şeyi almaya bşlamış vayy benm halime o zamn

gelnlk bakmadım, iç çamaşırı gecelk almadım, perde yok eşya yok halı yok ayyy napcm bn yetşr mi blmem bi de daha kiralık ew bakılck onu da nisan da tutcz snra eşya bakarz dirz amaa off harbi yandım ben

bozdum vallahi ufak gibi görünen ama olmazsa olmaz çok eksik çıkıyormuş yaa :18: seninkiler bitti mi

bitti canım benimkiler artıkk
çeyiz almamaya özen gösteriyorum devamı fazla olcak çünküü
*
almadığım bi banyoya kirli sepeti ve yer paspası
önerebilceğiniz bişiler var mı acaba ??
hasır sepet kullanan var mı kullanışlı mı ?

Son düzenleme:

yetişir yetişir sadece acele etceksin bundan sonraki süreçtee
halıyı perdeyi evi tuttuktan sonra halledersiniz zaten

Aaaa bende 7 ay var dedim ne güzel, neden öyle erken yerleştireceksiniz eşyaları?

düğün haziranda diye az kaldı diye gittik tüm mobilyayı aldık biz peşin parayla.mayısın ilk haftası hazır olsun dedik sözleşmeyide imzaladık ama düğün ertelendi.mobilya aldığımız yeri aradık en fazla 15 gün sonraya teslim gününü alabilirim dedi madem öyle bizde 15 gün farketmez mayısın ilk haftası gelsin dedik.evi tutacaz mecbur eşyalar gelecek bide evimiz ailelerimize bulunduğumuz yere çok uzak o yüzden sürekli gitmektense hazır eşyalar gelmişken evide düzüp kapatalım dedik canım

canım ben bunun setini aldım alırken anemede bunun aynısını almıştı çok beğendi çok iyi demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…