kaçmazzzz
*
baya da şey lazımmış ya huu
koca valizle gitmek gerek desenee
liste hazırlamalı bunun için de yaa
o koşuşturmada bişeler unutmamak içnn
Balayı valiziniz hazır olsun bence, biz kınayla düğün arasında ki 1 günlük ara da evde buuştuk hem dini nikah kıyıldı hoca gittikten sonrada valiz hazırladık. Rahat oldu o yüzden.
ayy ayşenurr acayip heyecanlı ve güzel bişee
her denediğin güzel ama öyle bi tanesi geliyokii
işte bu diyosunn
Allah gönlüne göre versin inşallahh
günaydınn eliff
çalışıyorumm sen napıyosunn
çeyizle kafamı bozmuş durumdayım
ne eksiklerin kaldıı kii
çeyiz topiğin var mı senin bakalımm bii
Bende günlük kombin yaparım heralde.Çünkü genelde tüm tatillerde öyle yapıyorum.
Bencede koca bir valiz gerekecek.
Nil baya aydınlatıcı oldu
Cnm bncede avut sen kendini kaftanın altına platform iyi gider
Kınada giyicem abiyeyi uzun almak istemiyorum söz için elbise bakarken bi kıyafet beğenmiştim arkası pencereli trasparan kısa öyle bişy gidermi acaba
aynen canım hiç bitmiyoÇeyiz alışverişi hiç bitmez
yok canım valla :26:
daha çok eksik varya dün bi sürü iç çamaşırı aldım kendime ama daha nişanlımada alacam :) nevresim havlu uyku seti eksiğim var banyo takımını unutmuşum hergün bi eksik çıkıyo çarşıdan eve geldiğim yok
neyse önünde daha 7 ay var hepsi yetişirr
sıkma canınıı
aynen canım hiç bitmiyo
yok canım ya ne 7 ayı :18: evet düğün 7 ay sonra ama evimiz mayısın ilk haftası düzülecek 3 ayda herşeyi nasıl yetiştirecem bilmiyorum :26:
mayısta ev düzücez canım ondan bu acelem :18: aldığım saklama kaplarının sayısını unuttum vallahi her çarşıya çıkışta alıyorum annem yeter diyo ben gizli gizli alıyorumOOo daha 7 ay varmış, yetişir hiç takma kafana. Ufak ufak alırsın bir bakmışsın bir sürü şey olmuş. hem ayrıca zaten çeyiz alışverişi yaparken insan herşeyi almak istiyor sonrada koyacak yer bulamıyorsun. Kullanacağın şeyleri al, bir de bol bol saklama kabı al benden söylemesi
öleyse sen cidden çeyizle kafayı boz
yetişmesi lazım bunlarınn
yok canım ya ne 7 ayı :18: evet düğün 7 ay sonra ama evimiz mayısın ilk haftası düzülecek 3 ayda herşeyi nasıl yetiştirecem bilmiyorum :26:
bozdum vallahiufak gibi görünen ama olmazsa olmaz çok eksik çıkıyormuş yaa :18: seninkiler bitti mi
oohooo herkes nerdeyse her şeyi almaya bşlamış vayy benm halime o zamn
gelnlk bakmadım, iç çamaşırı gecelk almadım, perde yok eşya yok halı yok ayyy napcm bn yetşr mi blmem bi de daha kiralık ew bakılck onu da nisan da tutcz snra eşya bakarz dirz amaa off harbi yandım ben
Aaaa bende 7 ay var dedim ne güzel, neden öyle erken yerleştireceksiniz eşyaları?
bitti canım benimkiler artıkk
çeyiz almamaya özen gösteriyorum devamı fazla olcak çünküü
*
almadığım bi banyoya kirli sepeti ve yer paspası
önerebilceğiniz bişiler var mı acaba ??
hasır sepet kullanan var mı kullanışlı mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?