gizem markofonide inimdirekliler bitmiş.
nevresim dünyasında 72 lira
ordanmı alcan
iyi diyim iyi olıyım cnm agrıdan gece geberdim hala da devam edıyor sabahladım....
ama şükür sen nasılsın gizemcim?
günaydın kızlarrr işe gitmeden bi girip bakım dedm gelnciklerime:))
o entryi siteye bizi tanımayan biri yazmıs kızlar atakana hep takip eder görünce bana da gösterdi ama sanki bu kdr tesadüf olabilir bende bi an o yazdı sandm baktm kızın burcu akrep yazara baktm o deil
ama sanırm konuda gecen çocun hisleri onunla aynıymıs biz tanışmadan önce benm hakkımda öle düşünüomus yani, hayatının kadını olması vs
akşam yine konustk çok üzgndü belli istemeden seni üzdm biliorm ama napiim eelimde olmuo dedi, yine de çok yumusayamadm ama bundan sonrası ilişkimze zarar verir die düşünüorm ve bunu bende göze alamıcam bakalm bu gnneler olucak
kızlar şu mink ten alış veriş yapanlar dönsün bana emi sorcaklar var
hoşgeldn gzem
bndede ağrı vardı. bugun 4.gün odugu için kaldı.
hatta topik açıcaktım napabilirim die:S
çok kötü ya evlence geçer diyorlaar acap doğrumu..
blog içinde yardımcı olurum. indirimde olanalrıda haber gibi eklersin olmazmı
markafonide mink battaniyleri varmış çokta ucuz bitmiş hepsi üzüldüm
ödüm koptu günaydın demicen dieayyyy kızlar günaydın demeyi unuttmmm:78::78::78:
bil 2 gün giremicem bn. gelince seni barışmış olarak görmek istiyorumgünaydın kızlarrr işe gitmeden bi girip bakım dedm gelnciklerime:))
o entryi siteye bizi tanımayan biri yazmıs kızlar atakana hep takip eder görünce bana da gösterdi ama sanki bu kdr tesadüf olabilir bende bi an o yazdı sandm baktm kızın burcu akrep yazara baktm o deil
ama sanırm konuda gecen çocun hisleri onunla aynıymıs biz tanışmadan önce benm hakkımda öle düşünüomus yani, hayatının kadını olması vs
akşam yine konustk çok üzgndü belli istemeden seni üzdm biliorm ama napiim eelimde olmuo dedi, yine de çok yumusayamadm ama bundan sonrası ilişkimze zarar verir die düşünüorm ve bunu bende göze alamıcam bakalm bu gnneler olucak
biliorm gizemcm artk onun üzülmesi beni mutlu etmio gelememesinin açıklamalarını da yazdı
ya hafta sonları ailes igelio yada onun gitmesi gerekio hafta içi zaten o çalışıo benmde hafta sonu tatilm olmuo, bu görüşmemelerimiz böle sıkıntılara neden oluo işte bi sonu yokki bunun hep uzak olduk yine öleyiz bu durumdan çok sıkıldm ama lanet olası yapıcak bişi yok iştee
ne halin varsa gör demiceğine güvenerk böyle davranıorm işte, aslında daha da uzatırdm ama sanki bi günde 1 haftalık soğukluk yaşamıs gibiydi
benm hak etmediğim gibi o da hak etmio, özkan dün fal bakarken içi çok temiz bi çocuk kıymetini bil aptallık etme dedi,
beni kıskandığı kişinin hakkında neler dedğini bilse ki bilio çoğu zman ama değiştirmio işte fikrini
umarm öyle olur gizem çok da uzak olmamamıza rağmen görüşememe kahredio beni ama, onu görebilmek bile lüks oldu benm için, çok uzatmıcam cnm ama onun bunları idrak edebilmesi için bunu yapmam gerekiodu ama pişman deilm ama vicdanm daha da üzmek tarftarı deil dün telefonda öpüo fln onun için msjdaki öpücük ifadeleri bile çok öenmlidir mesajda :* işareti yapmam bile yeticek ona biliorm ama yapmacık davranamazdm napimcanım birşey diyimmmi aslında mesafelerdir esas yanında olduğunun kanıtı uzak işte adı üstünde ama seni uzaklığa bırakmayan biriyle berabersin kim cesaret edebilir ben 3 senedir cesaret ettim 1 sene beraber 3 sene uzak 360 km ötemde acı çekiyorum ağlıyorum ama tutunuyorum off benimde arama soğukluk girdi savaştım kendimle yolla dağlarla dostlarla ama bir şekilde aştım hep o yolları dert ettim
sımkıldığın bu durumdan elbet birgün sabrederek kurtulacaksın hayatım aşılmıcak derdimiz yok canım
ödüm koptu günaydın demicen die
bnde örgü battaiye alıcam. indirimde olursan ben topikte olmazsam mail atarmısın
markafonide bitmiş nevresim dünyasından alim diorum ama ayın 15ine kdr alamam herhalde:S
bil 2 gün giremicem bn. gelince seni barışmış olarak görmek istiyorum
günaydın kızlar.
bugün cumartesi ama ben çalışıyorum işte
kk'da düzenleme yapmam lazımdı iyi oldu müsait olursam onları halledicem :82:
günaydınn speedy
dün aramızda konuştuk da bilemedik sen bilirsin altta sarı renk kullanıcı adı olan biri uzun süre bizim topicte dolaştı.
profiline de erişim kapalıydı.
hangi renk hangi rütbe bilemediğimden sorayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?