'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

iyi diyim iyi olıyım cnm agrıdan gece geberdim hala da devam edıyor sabahladım....
ama şükür sen nasılsın gizemcim?

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr işe gitmeden bi girip bakım dedm gelnciklerime:))
o entryi siteye bizi tanımayan biri yazmıs kızlar atakana hep takip eder görünce bana da gösterdi ama sanki bu kdr tesadüf olabilir bende bi an o yazdı sandm baktm kızın burcu akrep yazara baktm o deil
ama sanırm konuda gecen çocun hisleri onunla aynıymıs biz tanışmadan önce benm hakkımda öle düşünüomus yani, hayatının kadını olması vs
akşam yine konustk çok üzgndü belli istemeden seni üzdm biliorm ama napiim eelimde olmuo dedi, yine de çok yumusayamadm ama bundan sonrası ilişkimze zarar verir die düşünüorm ve bunu bende göze alamıcam bakalm bu gnneler olucak

iyi diyim iyi olıyım cnm agrıdan gece geberdim hala da devam edıyor sabahladım....
ama şükür sen nasılsın gizemcim?

oturuyorum öyle kıyafet felan hazırlıcam bide ağrı kesici içmem lazım yoksa günüm berbat geçebilir çok asık suratlıyım şu anda poff acıdan

kıyamam sana yaa ağrı kesiciyle felan geçmiyor dimi canım ne iyi gelcek sana byle ya

kuzum zarar verir daha fazlası bak unutma oda insan aynı tavrı o yapsa bir özür dilersin devamıda gelir ama sonrası aman ya ne halin varsa göre gelir konu bu ne sevdiğine naz ben neyinimde bana bunu yapıyorsun der kuzucuk ben olsam bunu derdim o yüzden azcık yumuşa hatta tam yumuşa birinizi anlayan çiftsiniz onun gözlerinden bak bide lütfen canım ya çocukta üzgünkü böle yapıyor

biliorm gizemcm artk onun üzülmesi beni mutlu etmio gelememesinin açıklamalarını da yazdı
ya hafta sonları ailes igelio yada onun gitmesi gerekio hafta içi zaten o çalışıo benmde hafta sonu tatilm olmuo, bu görüşmemelerimiz böle sıkıntılara neden oluo işte bi sonu yokki bunun hep uzak olduk yine öleyiz bu durumdan çok sıkıldm ama lanet olası yapıcak bişi yok iştee
ne halin varsa gör demiceğine güvenerk böyle davranıorm işte, aslında daha da uzatırdm ama sanki bi günde 1 haftalık soğukluk yaşamıs gibiydi
benm hak etmediğim gibi o da hak etmio, özkan dün fal bakarken içi çok temiz bi çocuk kıymetini bil aptallık etme dedi,
beni kıskandığı kişinin hakkında neler dedğini bilse ki bilio çoğu zman ama değiştirmio işte fikrini

kızlar şu mink ten alış veriş yapanlar dönsün bana emi sorcaklar var

cnm benle ceren aldık minkleri, ben 1 tane aldım zaten daha önce de 1 tanevardı,örgü battaniye düşünüyorum diye.
ceren de 2 tane aldı,zaten cicilerim gelir gelmez fotoğraflarıyla buraya eklerim ben.
düz turkuaz renk aldım, şöyle içimiz açılsın dedim

ayyyy ağrı çok fena ben bayağıdır doğum kontrol ilacı kullandığımdan sancım falan çok azdı aylardır ama 3 aydır doktor bıraktırdı,2 hafta önce anlatmıştm kuaförde fenalaştım mideme vurdu falan. ben de hep yürüyüş yapıp oyalanınca geçiyor diye çıkmıştım nerden bileyim böyle olacağını.

benim teyzelerim de böyleymiş şimdi normal bir hafif ağrı o kadar.

ayyyy kızlar günaydın demeyi unuttmmm:78::78::78:
ödüm koptu günaydın demicen die
bnde örgü battaiye alıcam. indirimde olursan ben topikte olmazsam mail atarmısın
markafonide bitmiş nevresim dünyasından alim diorum ama ayın 15ine kdr alamam herhalde:S

bil 2 gün giremicem bn. gelince seni barışmış olarak görmek istiyorum

canım birşey diyimmmi aslında mesafelerdir esas yanında olduğunun kanıtı uzak işte adı üstünde ama seni uzaklığa bırakmayan biriyle berabersin kim cesaret edebilir ben 3 senedir cesaret ettim 1 sene beraber 3 sene uzak 360 km ötemde acı çekiyorum ağlıyorum ama tutunuyorum off benimde arama soğukluk girdi savaştım kendimle yolla dağlarla dostlarla ama bir şekilde aştım hep o yolları dert ettim

sımkıldığın bu durumdan elbet birgün sabrederek kurtulacaksın hayatım aşılmıcak derdimiz yok canım

günaydın kızlar.
bugün cumartesi ama ben çalışıyorum işte
kk'da düzenleme yapmam lazımdı iyi oldu müsait olursam onları halledicem :82:

mesefe dert edilmemeli
en uzak olan benm.. en az görende benm
mesafe aşkın sigortasıymış byle düşünmek lazım.
sevgi kuvvetli olmalı.
herkesn kötü dönemleri oluyor.
bnmde geçen haftaydı çok kırdı beni çok üzdü.
ama olayı beraber toparladık.
sizinde öyle olcak
geçmişiniz sağlam

umarm öyle olur gizem çok da uzak olmamamıza rağmen görüşememe kahredio beni ama, onu görebilmek bile lüks oldu benm için, çok uzatmıcam cnm ama onun bunları idrak edebilmesi için bunu yapmam gerekiodu ama pişman deilm ama vicdanm daha da üzmek tarftarı deil dün telefonda öpüo fln onun için msjdaki öpücük ifadeleri bile çok öenmlidir mesajda :* işareti yapmam bile yeticek ona biliorm ama yapmacık davranamazdm napim
daha ılımlı olucam kızlar, smdi çıkıorm kendinize iyi bakn özlicem sizi papatyalarm

mrk etme berfncm aşılamıcak bişi olmadğnı bende biliorm tatlıya bağlanıcak zaten benm de içim rahat deil böle,
yamurummm kendine ii bak tatlm görüşemek üzere öpüorm seni de:*

canlarım çıkmak zorundayım hazırlancam mutlu kalın

yolda yazarım size ara ara öpüldünüz nilim bebişinde doğum günüsünde bol bol eğlen sık onu mıncıkla bayılırım çocuklara üzgün olsam direk bebik severim ohh miss kokulular

kızlar hepinizi kocaman öptüm canlarım hepimiz mutlu olalım

tabii haber veririm gerçi şimdi baktım markafoni'ye yarın 10 tl çekim yüklenince kalırsa orda da beğendim bi tane, belki alırım sonuçta misafirlik de lazım olacak.

sen niye yoksun 2 gün???

günaydın kızlar.
bugün cumartesi ama ben çalışıyorum işte
kk'da düzenleme yapmam lazımdı iyi oldu müsait olursam onları halledicem :82:

günaydınn speedy

dün aramızda konuştuk da bilemedik sen bilirsin altta sarı renk kullanıcı adı olan biri uzun süre bizim topicte dolaştı.
profiline de erişim kapalıydı.
hangi renk hangi rütbe bilemediğimden sorayım dedim

günaydın..
sarı renk bi rutbe değil henüz üyeliği onaylanmamıştır ondan sarı..
yeşil ve maviler rutbeli
kırmızı gördükleriniz de pro üye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…