günaydın..
sarı renk bi rutbe değil henüz üyeliği onaylanmamıştır ondan sarı..
yeşil ve maviler rutbeli
kırmızı gördükleriniz de pro üye
evet en zararsızları
güzelmiş canım ama ne bu böyle battaniye mi nevresim mi pike mi?:79:
battaniye, acil durumlarda ben bunu yatak örtüsü de yaparım bi güzel
benimde buna benzer nevresim takımım vardı kayınvalidem almıştı koyu grili3 tane de battaniyem var ama sadece 1 tanesini kullanıyorum.
şimdi onlardan nasıl kurtulsam diye düşünüyorum.. anneme kayınvalideme alın diyorum ikisi de kalsın lazım olur diyoe bekliyorum lazım olacağı günü
ben bunu da alırsam 3 olcak işte, annem de abartılı buluyor ama misafirlik yaparım diyorum çok olmadı.
sen de öyle yapabilirsin aslında
aman canım evlendiğimizden beri ne yatılı nede yemekli misafirimiz eksik olmadı..
ama hiçte gerek duymadım 5 tane yorganım var 3 battaniye 2 tane bile fazla yeterde artar.. kendine yorgan kullanıyrsun zaten.
misafire de 1 yada 2 battaniye çok bile.çeyiz konusun anneni dinle.. şayet ben dinlemedim. uğraşıyorum
annem banada 3yana olsun diyor
3tanede yorgan yapmış misafir için:S
bide çift kişilkler olcak
orchidea canım isim neydi imsinla hitap edim
nevresim dünyasından mı alıcaksın:)
aman canım evlendiğimizden beri ne yatılı nede yemekli misafirimiz eksik olmadı..
ama hiçte gerek duymadım 5 tane yorganım var 3 battaniye 2 tane bile fazla yeterde artar.. kendine yorgan kullanıyrsun zaten.
misafire de 1 yada 2 battaniye çok bile.çeyiz konusun anneni dinle.. şayet ben dinlemedim. uğraşıyorum
annem banada 3yana olsun diyor
3tanede yorgan yapmış misafir için:S
bide çift kişilkler olcak
orchidea canım isim neydi imsinla hitap edim
nevresim dünyasından mı alıcaksın:)
işte senin çok yorganın var ben bi annemin yaptırdıı yün yorgan(kullanmayı sevmem ama sevgilim sever) bi de microfiber işte.
misafire de 1-2 hazır yorgan 1 tane de battaniye olur dedim. sende yorgan çokmuş ama
işte senin çok yorganın var ben bi annemin yaptırdıı yün yorgan(kullanmayı sevmem ama sevgilim sever) bi de microfiber işte.
misafire de 1-2 hazır yorgan 1 tane de battaniye olur dedim. sende yorgan çokmuş ama
bu arada nevresim dünyasından düz turkuaz aldım, yarın hediye çekim aktif olana kadar bu bitmezse bunu da alıp battaniye dosyasını kapatmak istiyorum.
canm ben adımı demedim hiç,orkide diyebilirsin ama
tamam orkide:)
bitane alıncamı hediye çekiverdiler banada verirlermi acep.d
yok kız keşke öyle olsa, diğerini nevresim dünyasından aldım bu da markafonide
geçen hafta nevresim aldım diğer mailimi davet edip, davet gönderdiğim hesabıma 10 tl hediye çeki yüklendi ama yarın saat 15.30 gibi aktif olacak, o zamana kalırsa alırım ben de.
ağlamak istiyorum ya..
elimi ayagımı neye atsam kuruyo
merkez bankasından mülkata çağılmamışım
ama ben çok çalışmıştım sınava
canım benim üzülme diyeceğim ama ne kadar etkili olur bilmem.:26::26:
bir kapı kapanır, bir kapı açılır.
bu kap kapandıysa mutlaka yenisi açılacağı içindir.
bir şey eğer olmamışsa daha iyisi seni beklediği içindir.
orkide biliyorum biliyorumm rısk işi kısmet işi. ama cidden bıktam artık yerleşemedi yazısını görmektense
2012 olcak inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?