'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın..
sarı renk bi rutbe değil henüz üyeliği onaylanmamıştır ondan sarı..
yeşil ve maviler rutbeli
kırmızı gördükleriniz de pro üye

diğerlerini hep biliyordum ama baktım saının profiline bile ulaşamıyorum dedim ki içimden kk gizli istihbarat servisi bunlar

şaka bi yana en zararsızıymuş yahuu

bu arada markafoni mink'ten de bunu beğendim hatunlar:

battaniye, acil durumlarda ben bunu yatak örtüsü de yaparım bi güzel

benimde buna benzer nevresim takımım vardı kayınvalidem almıştı koyu grili 3 tane de battaniyem var ama sadece 1 tanesini kullanıyorum.
şimdi onlardan nasıl kurtulsam diye düşünüyorum.. anneme kayınvalideme alın diyorum ikisi de kalsın lazım olur diyoe bekliyorum lazım olacağı günü

ben bunu da alırsam 3 olcak işte, annem de abartılı buluyor ama misafirlik yaparım diyorum çok olmadı.
sen de öyle yapabilirsin aslında

ben bunu da alırsam 3 olcak işte, annem de abartılı buluyor ama misafirlik yaparım diyorum çok olmadı.
sen de öyle yapabilirsin aslında

aman canım evlendiğimizden beri ne yatılı nede yemekli misafirimiz eksik olmadı..
ama hiçte gerek duymadım 5 tane yorganım var 3 battaniye 2 tane bile fazla yeterde artar.. kendine yorgan kullanıyrsun zaten.
misafire de 1 yada 2 battaniye çok bile. çeyiz konusun anneni dinle.. şayet ben dinlemedim. uğraşıyorum

annem banada 3yana olsun diyor
3tanede yorgan yapmış misafir için:S
bide çift kişilkler olcak

orchidea canım isim neydi imsinla hitap edim
nevresim dünyasından mı alıcaksın:)

evlenmeden önce aman olsun 5 olsun 10 olsun diyordum.
şimdi gözüme hepsi çok geliyor.. koyacak yer bulamıyorum kullanmıyorum..
bende sinir olurum. çekyat altında kalsın çürüsün illa kullanmam lazım

işte senin çok yorganın var ben bi annemin yaptırdıı yün yorgan(kullanmayı sevmem ama sevgilim sever) bi de microfiber işte.
misafire de 1-2 hazır yorgan 1 tane de battaniye olur dedim. sende yorgan çokmuş ama

bu arada nevresim dünyasından düz turkuaz aldım, yarın hediye çekim aktif olana kadar bu bitmezse bunu da alıp battaniye dosyasını kapatmak istiyorum.
canm ben adımı demedim hiç,orkide diyebilirsin ama

işte senin çok yorganın var ben bi annemin yaptırdıı yün yorgan(kullanmayı sevmem ama sevgilim sever) bi de microfiber işte.
misafire de 1-2 hazır yorgan 1 tane de battaniye olur dedim. sende yorgan çokmuş ama

hepsi çok geliyor bana ama siz bilirsiniz istediğiniz kadar alın tabiki de
ben çok dedim diye az alın demek değil niyetim.
neyse ben biraz işlerime bakıyım kk dönmem lazım düzenleme yapıcam :78::78:

tamam orkide:)
bitane alıncamı hediye çekiverdiler banada verirlermi acep.d

tamam orkide:)
bitane alıncamı hediye çekiverdiler banada verirlermi acep.d

yok kız keşke öyle olsa, diğerini nevresim dünyasından aldım bu da markafonide
geçen hafta nevresim aldım diğer mailimi davet edip, davet gönderdiğim hesabıma 10 tl hediye çeki yüklendi ama yarın saat 15.30 gibi aktif olacak, o zamana kalırsa alırım ben de.

bnde öyle yapıcam

ağlamak istiyorum ya..
elimi ayagımı neye atsam kuruyo
merkez bankasından mülkata çağılmamışım
ama ben çok çalışmıştım sınava

ağlamak istiyorum ya..
elimi ayagımı neye atsam kuruyo
merkez bankasından mülkata çağılmamışım
ama ben çok çalışmıştım sınava

canım benim üzülme diyeceğim ama ne kadar etkili olur bilmem.:26::26:
bir kapı kapanır, bir kapı açılır.
bu kap kapandıysa mutlaka yenisi açılacağı içindir.
bir şey eğer olmamışsa daha iyisi seni beklediği içindir.

orkide biliyorum biliyorumm rısk işi kısmet işi. ama cidden bıktam artık yerleşemedi yazısını görmektense
2012 olcak inş

orkide biliyorum biliyorumm rısk işi kısmet işi. ama cidden bıktam artık yerleşemedi yazısını görmektense
2012 olcak inş

kuşum ev temizliği yapıyordum cevap yazamadım.
tabii ki zor bir şey işsizlik Rabbime şükür ben yaşamadım, sadece kpss iptalinden 3 ay bekledim onda bile ücretli çalıştım dayanamadım. o kadar kısa zamanda bile ben bu kadar zorlandıysam kimbilir senin için nasıl da zordur

ben geldim kim var kim yok
ya ne dicem kızlar su damacana sürahiler varya ya onlar nerede satılıyordu ya ben görmüştüm renkli ama bulamıyorum bilen var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…