'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çeyizime alcam şimdiden 2 sene de kırılırmı onlar ya 2-3 tane alcamda:26:

hmm canım ayak altında olmıcak biyerde kutusunda muhafaza ettikten sonra kırılcagını sanmam kaldırıp saklarsın, onlar ince degil kalın camdan dı gordugum kadarıyla biyerden siddetli bi sekilde dusmedikten sonra kırılması zor gibime geliyo

ya cnm ne yapıyorsunuz bereleri geziyorsunuz anlatsana ya bilim bende
ne kadar?arabanız mı var oh yaa

Orası bambaşka biyer canım atatürk köşkü falan var dilek kuyusu vs. vs. Ağaçlık bi yer dere falan var canım

Arabamız yok canım arkadaşının arabasıyla gidicez Az işim var kızlar gelicem

Gelinciklerrr hepinize merhabaaaa

Bugün bizim paşa gönlümü almayı başardı ama kafamın tasını bugünlerde çok sık attırdığı için bende eksiye düştü:76:

MArkafoni den ve vimjo dan aldıklarım geldiii Ayyyy çok güzeller yaaaa

Sinerayımm hangisi beraber aldığımız nevresimler mi geldi, ayhh çokk merak ettim:86:

yokkk tatlımm damacana sürahim ve nihalem

merhaba gelinciklerkızlar bıçak setim geldi hemn gittim denedim sonuç süper görüntüsüde hoş sizinkiler geldimi ?

diğer kızlar da almak istiodu en kısa zmanda tekrar koyarlar inş,tüm renklern tükenmesi fln da çok tuhaf:S

cnm belki de zaten tüm renkler ellerinde yoktu??? olabilir mi bilmiyorum ama, ben bi de önceki sayfalara koydum markafonide beğendiğim mink battaniyeyi almak istiyorum indirim kuponumla ona da bak

kızlar malum 1 hafta sonra sevgilicikle spora başlıyuoruz, bana spor ayakkabısı aldı bugün:

paylaşmak istedim.

merhaba gelinciklerkızlar bıçak setim geldi hemn gittim denedim sonuç süper görüntüsüde hoş sizinkiler geldimi ?
benmkinin teslm süresi 10 gün cnm çekle aldığım için bekliorm bakalm
beğenmene sevndm cnm bizimkileri de bekliorz bakalm

güle güle giy cnm, gördüm tatlım diğer battaniyeni de, artk yatak odası işini hallettn sende orkidem

annemde inceledi baya o da begendi eger indirim varsa evede alıcaz bakalım.buarada nilcim yemek takımını sormaya gittim sahibi orda olmadıgı için çalışanla bişi diyemediler pazartesi magazada olacakmıs pazartesi konuşcam senin işini birde kendime yeni nevresimler aldım topigime ekledim kızlar

teşekkür ederim tatlım, annem her ne kadar 3 battaniye çok oluyor,erkek tarafı da alacak dese de ben yine de almak istiyorum.

hemen bakıyorum yeni çeyizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…