'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

evmanyadanmı almıştın canım sen bende alayım en iyisi bernardoyu gezdim bugün yine outleti var viaportta güzeldide herşey vardı

sen napıyon fatoşcum

napıyım canım çeyizciklerimle ugraşıyorum bernardodan tepsi ve çaydanlık altı aldım onları incelyodum =) nevresimlerdenmi bahsediyoun canım onlarsa eger yeni açılan magazadan açılış indirimiyle aldım

Teller çıkmadan nişanlanmam valla
kalbimi kırmaktan daha iyi beceriyo kalbimi almayıı Eyüpsultan harikaydı, pierrelotide

aa böyle bi topic varmış ve ben yokmuşummmm nasıl olmuş kii hele o 2013 ü iple çekenlerden olarak yani ben de katılıyorum aranızaa

3 buçuk senedir ilk kez küs yattık canım o yüzden çok üzüldüm. Yoksa kalp kırmayı bilmez benim sevgiliciim hepimiz hep mutlu olalımm

kimse küsmesin tartışmasın lütfen hepimiz mutlu olalım inş.bizde sevdicgimle alışverşe çıktık çeyizimize bi kaç bişi aldı ona begendirttim ben hiç karışmadım topigime ekledm hemen aşkımın aldıklarını

aa böyle bi topic varmış ve ben yokmuşummmm nasıl olmuş kii hele o 2013 ü iple çekenlerden olarak yani ben de katılıyorum aranızaa

hoşgeldin canım 2013 gelinleri giderek artıyor ne güzelll

faoş canım çaydanlığını nereden aldın hepsi çok güzel pijamaların felan çok şekerler tatlım pijamalar netten herhalde nevreism takımlarında çok sadeymiş

canım ben korkmazın bıçağını nerden aldığını ve çaydanlığı nereden aldığını merak ediyorum

minnaknazım bizede dua ettinmi kuzucum

hoşgeldinnn

aaa o gecelikleri ben niye görmedim hemen bakayım

pijamaları la senzanın kendi sitesinden aldım yurt dışından daha ucuza geliyo canım.çaydanlıgı aşkım aldı bugun bernardodan aldı sanırım 40 liraydı diye hatırlıyorum korkmaz bıçakları nerden aldıgımızı unuttum desem nişe sorarız oda almıstı.nevresim takımlarında sadeligi seviyorum nedendir bilmem ama

ama ama hatırla şimdik hem battaniye hem onları sipariş vercem ama hatırla lütfen evmanya olabilirmi

kızlar merhaba bend yenı uye oldum subat mart gıbı nısanım olucak 2013 yaza da dugun olur herald bend yazım dedım:))

fatoşcum saol evmanyaya bakıyorum şimdik

kızlar yardım edin bunlardan hangileri güzel seçicemde aslında kırmızı nevresimim yok yalnız saten almayı düşünüyorum birtane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…