hoş geldinn gizemcimm valla denedim güzeller hoşuma gitti benim sizde alabilirsiniz artıközledimm hepinizii
evmanyadanmı almıştın canım sen bende alayım en iyisi bernardoyu gezdim bugün yine outleti var viaportta güzeldide herşey vardı
sen napıyon fatoşcum
canım bnde ünide çıksın bari okuldakiler hep telli hatırlamasın diosum ama olmadı:)
doktor bana çıkaralık dediğinde fark etmezd emiştimokdar alışmıştım:) ama nişanda çıksu tabiki yahu.d
yada 2 günlük çıkarsın
bnde şüpheledndim yahu
bu yzden erdime hep onu sevdiğimi söylüyorum burdan
millakım hepte sana yazdım.d:)
canım bubu böyle dert ediosunya ona nekdar anlattın mesela cidden herkes akşam dolaşması sna gelnce durması kötü olmuş
bugunde haber falan haber bekle ondan.. kendini affettirsin öyle gidin:S
pierlotti çok güzel.
biz gidince titanik yapmıştık farkında olmadan:)
Teller çıkmadan nişanlanmam valla
kalbimi kırmaktan daha iyi beceriyo kalbimi almayııEyüpsultan harikaydı, pierrelotide
aa böyle bi topic varmış ve ben yokmuşummmm nasıl olmuş kiihele o 2013 ü iple çekenlerden olarak yani ben de katılıyorum aranızaa
sevindim senin adınaaa canım inş hep böyle mutlu olursunuzzzz
3 buçuk senedir ilk kez küs yattık canım o yüzden çok üzüldüm. Yoksa kalp kırmayı bilmez benim sevgiliciimhepimiz hep mutlu olalımm
aa böyle bi topic varmış ve ben yokmuşummmm nasıl olmuş kiihele o 2013 ü iple çekenlerden olarak yani ben de katılıyorum aranızaa
hoşgeldinn aramıza canım demek sende 2013 gelincigisin
hoşgeldin canım 2013 gelinleri giderek artıyor ne güzelll
faoş canım çaydanlığını nereden aldın hepsi çok güzel pijamaların felan çok şekerler tatlım pijamalar netten herhalde nevreism takımlarında çok sadeymiş
canım ben korkmazın bıçağını nerden aldığını ve çaydanlığı nereden aldığını merak ediyorum
minnaknazım bizede dua ettinmi kuzucum
hoşgeldin canım 2013 gelinleri giderek artıyor ne güzelll
faoş canım çaydanlığını nereden aldın hepsi çok güzel pijamaların felan çok şekerler tatlım pijamalar netten herhalde nevreism takımlarında çok sadeymiş
canım ben korkmazın bıçağını nerden aldığını ve çaydanlığı nereden aldığını merak ediyorum
minnaknazım bizede dua ettinmi kuzucum
pijamaları la senzanın kendi sitesinden aldım yurt dışından daha ucuza geliyo canım.çaydanlıgı aşkım aldı bugunbernardodan aldı sanırım 40 liraydı diye hatırlıyorum korkmaz bıçakları nerden aldıgımızı unuttum desem nişe sorarız oda almıstı.nevresim takımlarında sadeligi seviyorum nedendir bilmem ama
ama ama hatırla şimdik hem battaniye hem onları sipariş vercem ama hatırla lütfen evmanya olabilirmi
biraz bekleticem ama canım paketi yukarı çıkardım çıkıp bakıyım hemen
slm ben geldim
biraz bekleticem ama canım paketi yukarı çıkardım çıkıp bakıyım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?