teşekkür ederim tatlım, annem her ne kadar 3 battaniye çok oluyor,erkek tarafı da alacak dese de ben yine de almak istiyorum.
hemen bakıyorum yeni çeyizlere
indirim gördümmü dayanamıyorummm hemen almak istiyorum en nihayetinde nevresim takımlarını tamamladım sayılır sırada battaniyeler var
ama işte aslında o da tehlikeli değil mi, fazla yığılma olmasın bu sefer de
cnm belki de zaten tüm renkler ellerinde yoktu??? olabilir mi bilmiyorum ama, ben bi de önceki sayfalara koydum markafonide beğendiğim mink battaniyeyi almak istiyorum indirim kuponumla ona da bak
kızlar malum 1 hafta sonra sevgilicikle spora başlıyuoruz, bana spor ayakkabısı aldı bugün:
paylaşmak istedim.
yok canım ben liste yaptım o listelere göre alıyorum cannım herzaman çantamda duruyo o listeler indirim gördümmü hemen alıyorumfazlasıını almıyorum çünkü ben fazla eşyayı hiç sevmiyorum bide nasıl bi evde oturacagımızıda bilmedigim için hiç gerek yok fazlasına
güle güle giyin cnm. çok rahat görünüyo :)
bende liste falan yok temel eşyalardan eksik gördükçe alıyordum ama temel eşyaları genelde aldım sanırım, nilin de dediği gibi hiçbir planlama yapmama rağmen yatakodasını bitirdim resmen
mutfakta eksikler var ama işte zamanla alınacak şeyler, zaten daha çok var. öyle istiyorum ki evlendiğim zamana bi tek yatak odası takımı almak kalsın.(bizde kız tarafı alır,geleneğimizi bozmayız diyorum bakalım tabii:)
annemde inceledi baya o da begendi eger indirim varsa evede alıcaz bakalım.buarada nilcim yemek takımını sormaya gittim sahibi orda olmadıgı için çalışanla bişi diyemediler pazartesi magazada olacakmıs pazartesi konuşcam senin işini birde kendime yeni nevresimler aldım topigime ekledim kızlar
cnm benm çok zahmet oldu sana
çok tşk ederm:))
ne zahmeti canımmmm neler yaptın baakaalımm
ay kızlar uyumaktan gözlermi açamıorm yaww(
yarn 12 de girip 8de çıkış yapıcam sonra 10da tekrar giricem mağzaya sayım var gece 2-3 gibi çıkarız heralde, enerji depolamam lazm canlarm zaten günlerdir de uykusuz geziorm, gece yine gelirm kendinize iyi bakın kızlar
uyudm cnm bi saat fln ama hiç halim yok yine uzansam mı diorm en azından tw karsısında,
atakanı da özledim çok konusma saatimiz de yaklaşıo sesini duysam daha iyi olucam sanki gzel msjlar atmıs bana
ozaman atakanla konuş özlemini gider enerjini topla tekrar topige bekliyoruz seni bebegim =)
tamam tatlmm akşam geldiğimde tam kadro olalm ama özledm herkesi yarn daha da çok özlicem hiç fırsatm olmucak, belkide simdiye kdr kkda ilk kez bu kdr off olucam
pazartesi kesin tatl olurum yetişirim ki yinee:119::76::76::76:
gelinciklerr nerdesinizzz
cnm iyice uyu dinlen, sevdiğinle konuş için huzurla dolsun sonra da gel
ben burdayımmmmmm
ceren canım gelen cicilerini güle güle kullan
orkidecik ayakkabın tam koşmalık valla benimde böyle var güle güle koş tatlım
fatoşcuk tavsiye ediyormusun bizede bıçakları gelincikler anlatın keskinmi bıçaklarınız
nilim uyu dinlen ama unutma bizide emi
kendime bugün viaporttan ciciler aldım arada çeyizde baktım ama kendimi şımarttım valla gayette iyi geldi şimdik eve geldim ilk iş foruma bakmak oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?