'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

teşekkür ederim tatlım, annem her ne kadar 3 battaniye çok oluyor,erkek tarafı da alacak dese de ben yine de almak istiyorum.

hemen bakıyorum yeni çeyizlere

indirim gördümmü dayanamıyorummm hemen almak istiyorum en nihayetinde nevresim takımlarını tamamladım sayılır sırada battaniyeler var

ama işte aslında o da tehlikeli değil mi, fazla yığılma olmasın bu sefer de

yok canım ben liste yaptım o listelere göre alıyorum cannım herzaman çantamda duruyo o listeler indirim gördümmü hemen alıyorum fazlasıını almıyorum çünkü ben fazla eşyayı hiç sevmiyorum bide nasıl bi evde oturacagımızıda bilmedigim için hiç gerek yok fazlasına

güle güle giyin cnm. çok rahat görünüyo :)

bende liste falan yok temel eşyalardan eksik gördükçe alıyordum ama temel eşyaları genelde aldım sanırım, nilin de dediği gibi hiçbir planlama yapmama rağmen yatakodasını bitirdim resmen

mutfakta eksikler var ama işte zamanla alınacak şeyler, zaten daha çok var. öyle istiyorum ki evlendiğim zamana bi tek yatak odası takımı almak kalsın.(bizde kız tarafı alır,geleneğimizi bozmayız diyorum bakalım tabii:)

aynen canım bizdede kız tarafı alır bende önceden liste yapmıyodum ama her gördügümü alıyorum sonra ayın sonuna dogru işe gidecek para bulamıyodum sonra saçmaladıgımı anlayıp liste yaptım dışına çıkmamak için topigime koymadıgım okadar çok şey varki annem açtı bi çogunu kullanıyo o kadar abarttım yani

cnm benm çok zahmet oldu sana
çok tşk ederm:))

ay kızlar uyumaktan gözlermi açamıorm yaww(
yarn 12 de girip 8de çıkış yapıcam sonra 10da tekrar giricem mağzaya sayım var gece 2-3 gibi çıkarız heralde, enerji depolamam lazm canlarm zaten günlerdir de uykusuz geziorm, gece yine gelirm kendinize iyi bakın kızlar

dikkatt et kendine canımmm gece beklerizzz

uyudm cnm bi saat fln ama hiç halim yok yine uzansam mı diorm en azından tw karsısında,
atakanı da özledim çok konusma saatimiz de yaklaşıo sesini duysam daha iyi olucam sanki gzel msjlar atmıs bana

ozaman atakanla konuş özlemini gider enerjini topla tekrar topige bekliyoruz seni bebegim =)

ozaman atakanla konuş özlemini gider enerjini topla tekrar topige bekliyoruz seni bebegim =)

tamam tatlmm akşam geldiğimde tam kadro olalm ama özledm herkesi yarn daha da çok özlicem hiç fırsatm olmucak, belkide simdiye kdr kkda ilk kez bu kdr off olucam
pazartesi kesin tatl olurum yetişirim ki yinee:119::76::76::76:

cnm iyice uyu dinlen, sevdiğinle konuş için huzurla dolsun sonra da gel

gelinciklerr nerdesinizzz

ben burdayımmmmmm

ceren canım gelen cicilerini güle güle kullan

orkidecik ayakkabın tam koşmalık valla benimde böyle var güle güle koş tatlım

fatoşcuk tavsiye ediyormusun bizede bıçakları gelincikler anlatın keskinmi bıçaklarınız

nilim uyu dinlen ama unutma bizide emi

kendime bugün viaporttan ciciler aldım arada çeyizde baktım ama kendimi şımarttım valla gayette iyi geldi şimdik eve geldim ilk iş foruma bakmak oldu

hoş geldinn gizemcimm valla denedim güzeller hoşuma gitti benim sizde alabilirsiniz artık özledimm hepinizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…