'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

oyy ne güzeelllll canımm bizde ilk aylığıyla başlıcaz sevgiliciminn

hoşbulduk cnm inşallah 2013 gelinciği olucam yani kısmetse tabi Bir ay oldu asker yolu bekliyorum günü güne ekliyorum

Allah kavuştursun canım, ben kavuşalı 1 bucuk ay oldu tam tamınaa 460 gün bekledim sevdiceeğimii Allah sizede nasip etsin bian evel kavuşmayıııı

Eceem hoşgeldin canımmm

kızlar battaniye beğendim bana yardım edinde el birliğiyle alayım bende off ne alsam diye düşünüyorum

sen nevresimlerini almısmıydın canım genelde hangi renkse ona uygununu seçsek daha iyi olur en zor iş begenmek benimde battaniyelerim kaldı

sen nevresimlerini almısmıydın canım genelde hangi renkse ona uygununu seçsek daha iyi olur en zor iş begenmek benimde battaniyelerim kaldı

canım nevresim 5 tanem var 3 tanede ağırlık pembe ve beyaz diğer ikisi özdilek birtanesi kalpli çok güzel onu misafire yapcam hatta onun battaniyeside var özdilek yeni çıkarmış o kalpli olan battaniyeyi misafir için sipariş vercem canım birtane kırmızı ve bej saten alcam nevresim düşünüyorum o yüzden hangi battaniyeler daha cici ki özdilekte bu

bu çok güzelmiş canım netten mi alacaksın bunu bende bundan alsam bitane benim 1 tane battaniyem var daha =)

dün 2. ve 4. favorimdi, malum aldım ikincinin turkuazını gelince yorumlarımı iletirim de nevresim dünyasında 2. kalmamıştı bugün.

bu arada hepsinin renk seçenekleri var bence gözden kaçırma onu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…