kimse küsmesin tartışmasın lütfen hepimiz mutlu olalım inş.bizde sevdicgimle alışverşe çıktık çeyizimize bi kaç bişi aldıona begendirttim ben hiç karışmadım topigime ekledm hemen aşkımın aldıklarını
hoşbulduk cnm inşallah 2013 gelinciği olucam yani kısmetse tabiBir ay oldu asker yolu bekliyorum günü güne ekliyorum
kızlar battaniye beğendim bana yardım edinde el birliğiyle alayım bende off ne alsam diye düşünüyorum
sen nevresimlerini almısmıydın canım genelde hangi renkse ona uygununu seçsek daha iyi olur en zor iş begenmek benimde battaniyelerim kaldı
canım nevresim 5 tanem var 3 tanede ağırlık pembe ve beyaz diğer ikisi özdilek birtanesi kalpli çok güzel onu misafire yapcam hatta onun battaniyeside var özdilek yeni çıkarmış o kalpli olan battaniyeyi misafir için sipariş vercem canım birtane kırmızı ve bej saten alcam nevresim düşünüyorum o yüzden hangi battaniyeler daha cici ki özdilekte bu
Eki Görüntüle 270008
canım özdilek valla güvenirim netten almaya nevresimi o kadar kaliteli ki misafire verip vermemkte kararsızım ben bide örgü alcam bakalım Eki Görüntüle 270010
Eki Görüntüle 270002 Eki Görüntüle 270003 Eki Görüntüle 270004 Eki Görüntüle 270005
fatoşcum saol evmanyaya bakıyorum şimdik
kızlar yardım edin bunlardan hangileri güzel seçicemde aslında kırmızı nevresimim yok yalnız saten almayı düşünüyorum birtane
canım özdilek valla güvenirim netten almaya nevresimi o kadar kaliteli ki misafire verip vermemkte kararsızım ben bide örgü alcam bakalım Eki Görüntüle 270010
canımmmm Allah kazadan beladan korusun hepmizi. Sen iyi olda
Amin canım cümlemiziee napıyorsunuz?
yorgunum canım baya gezindim bugun bide midem fena bugun cok erken kalktım metbolızmam şaştı galibasen nasısın canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?