'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

İnş cancağızım yaa
valla doğru sölüosun önümüzde şuanda 1 tane özel gün var ayrı geçicek oda sevdiceğimin doğum günü.
sonrasında hep beraber kısmetse

Ben bir okuzle nisanli oldugumu soylemismiydim ne cicek ne cikolata nede supriz

günaydın kızlar.. karanlık bulutlu yağdım yağacağım diyen bir Ankara sabahından herkese merhabaaa

Günahdın kızlar cici evimize yuvamıza gidiyoruz geçen yıl bu zamanlar uzak gelenler şimdi yakın oldu şükür

Melo canım üzülme yahu kocan olcak alsa ne almasa ne ben kebapçıya gideriz diye düşünmüştüm genelde yemeğe çıkardık ama dün akşam keyfim yoktu eve erken döndüm

Kızlar size bişi danışmak istiyorum nişanlım ahizeleri beğenmiştin alllalım diyor bu srada mobilyalar evimizde yerleştiler bende ilk perdeyi halledelim sonra ahize en son halı diyorm ama kafamda alacağın perde halı ahize de belli napmam lazım çok sabit fikirlerim var fikrim değişmez ama ya değişeceği tutar perdeyi farklı renk seçersem o zaman ahizeler ne olur

Tatlım bende ahizeleri en sona bırakmayı planlıyorum. Eşyalardan da önce eve tül perdeleri takalım diye düşünüyorum ben. Eşyalar geldikten sonra evin içi gözüksün istemiyorum.. Eşyalar yerleştikten sonra fon perdeleri ve halıları seçmeyi planlıyorum. En son da artık kısmetse avizeleri seçeriz

kızlaaar bende evlendiiiimmm çok güzel bi duygu darısı tüm bekarların başına inşallah düğünde yaklaşıyooor inanılmaz duygular

Selamlar kızlar,

Uzun zamandır giremiyordum geçmişi okumaya baştan başlıyım dedim ama tamamını okuyamadım yarıda pes ettim maalesef çok fazlaydı

Bende bu süreçte bi çok şeyimi hallettim çok şükür Allahımaa

Mobilyalarımı almıştım zaten onu yazmıştım

Gelinliğimide aldım dün sonunda şükür diorum çünkü benim için en zor gelinlik oldu çok kararsızlık yaşadım gel gitlerim oldu mobilyalarda zorlanırım diodum ama beni en çok zorlayan gelinlik oldu sonunda çok sade bir modelde karar kıldım en çok içime o sindi gözüme çok zarif ve şık gözüktü inşallah Rabbim hayırlısıyla giymemi nasip eder hepimiz için Aminnnnnnn

Ve bgn perde ve halı işimide hallettim

Darısı isteyen herkesin başına olsun inşallahh

Çok güzel heycanlarmış gerçekten son 7-8ayda öyle zor zamanlar geçirdim ki bu zamanlar bana çok çok iyi geldi

Kuzular salon koltuklarım mavi olucak kısmetse.. Perdeyide koyu kahve düşünüyorum sizce nasıl olur :26:

fonların koyu kahve güzel olur bencede canım kontrast renkler daha hoş gözküyor bende öyle yaptım evime mavi koltuklara mavili perde yapsan daha göz yorabilir diye düşünüyorum

benim koltuklarım krem yastıkları kahve ama açık renklerde ben açık mavili açık kahveli desenli bi fon yaptırıyorum ve rengin çok iç açıcı oldu perdeciler güzel fikir veriyorlar, oturma odam leylak rengi ve toz pembe ağırlıklı perdelerimin fonları turkuaz mavi içinde leylak toz pembe desenli baya bi canlılık getirdi ama bunu bana görmeden söyleseler kesinlikle cesaret edemezdim saolsun perdecim renk konusunda çok cesaret verdi

Kuzum şimdi english home un vizon rengini gördüm.. Tam istediğim gibi aslında o renk daha güzel olur galiba :26:

soldaki ninde desenine bayıldım

harikaymışş benim oturma odamın perdelerine çok benziyor sadece renk farklı ama bu renginede bayıldımm

canım aldınız mı bilmiyorum ama benm size naçizane önerim ya perdelerinizi en sona bırakın yada hepsini alın çünkü tüllerde fona göre değişiyor ben perdelerimi daha bgn aldım hemen her odamda tülüm farklı tüllerde bile öyle çok alternatif var ki insan sapıtıyor mesela çok desenli bi fon alırsan tüz tül kullanırsın (ki düz tülde bile renkleri geçtim yok örme yok simli yok allı pullu bisürü çeşit var) düz bi fon yaptırmak istersen kendinden desenli bi tül kullanırsın ki bundada çok fazla alternatif var gerek desen gerek renk bence parça parça almayın hepsini aynı anda alın derim

Tribimi attim sonuna kadar hic pisman degilim

Eki Görüntüle 978308 Eki Görüntüle 978307

kızlllaaarr düün nikahııım kıyıldıı herşeyy süperdiii darısııı nikahhı olacaklaraaa

Tebrik ederim Allah bir yastikta kocatsin mutluluklar

Eşyaların olduu odaya perde koydu annem bizim ev gözükmüyor sağolsun annem düşündü perde getirmiş mobilyaların geldiği gün

Kızlar biz şimdi ahizeleri alıyoruz çnkü evimin tarzı belli ahizeler hep beyaz olcak salona phılıps jacobs alcaz mesela yani perde ve halı ile hiç mi hiç alakası yok en başta deli gibi beğendiğim ahizeler herşeye uyuyor

Birde perde beğenmek zor ben tülü öyle allı güllü desenli dantelli istemiyorum dümdüz inen detay olmayan tül bulmak çok sor evimizin orda bir perdesine uğradık dün bürkere fon seçmek çok zor ama fon uçuzmuş olmadı daha sonra bir renk daha alırım dedin bugün eve gidicez bana fikir verin koltukların rengi krem berjerde çiçekler var yapraklar yeşil kahve tonları mor leylak ve gül kurusu güller var içinde açık ve koyu renkte dün adama kumaş gösterdim pudra pembe önerdi acaba ben açık kahve bir fon alsam mı birde fonlarda keten ve tay tüyü kumaş gibi kumaş vardı hiç beğenmedim parlak saten benim evime gütmez bunu da biliyorum satenin hiçbir türü gitmez koltuklar da tay tüyü bir kumaşda ben bu perde işini napsam yahu

Gizem fon icin cek degisik kumaslar var eminonune bak diktirirsin

askeriyede de böyle bşy var mı biliyor musunuz acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…