Ne kaldı şurada, bir dahaki sevgililer gününüz, yılbaşınız ve tüm özel günleriniz beraber geçecek. Acısını çıkartırsın bu dışarıda geçen günlerinVay be 98 kaldı demek, anlamazsın zaten emin ol. Hele bir de zaman yaklaştıkça telaşe daha bir artar o zaman hoopppp bir bakmışsın gün gelip çatmış.
Eki Görüntüle 978308 Eki Görüntüle 978307
kızlllaaarr düün nikahııım kıyıldıı herşeyy süperdiii darısııı nikahhı olacaklaraaa
Kızlar size bişi danışmak istiyorum nişanlım ahizeleri beğenmiştin alllalım diyor bu srada mobilyalar evimizde yerleştiler bende ilk perdeyi halledelim sonra ahize en son halı diyorm ama kafamda alacağın perde halı ahize de belli napmam lazım çok sabit fikirlerim var fikrim değişmez ama ya değişeceği tutar perdeyi farklı renk seçersem o zaman ahizeler ne olur
kızlllaaarr düün nikahııım kıyıldıı herşeyy süperdiii darısııı nikahhı olacaklaraaa
Ne güzel yaaaa :)) Darısı başımıza
kuzucuuummm hep mutlu oluunnn inşallah =)
Kuzular salon koltuklarım mavi olucak kısmetse.. Perdeyide koyu kahve düşünüyorum sizce nasıl olur :26:
Kuzum şimdi english home un vizon rengini gördüm.. Tam istediğim gibi aslında o renk daha güzel olur galiba :26:
soldaki ninde desenine bayıldım
Tatlım bende ahizeleri en sona bırakmayı planlıyorum. Eşyalardan da önce eve tül perdeleri takalım diye düşünüyorum ben. Eşyalar geldikten sonra evin içi gözüksün istemiyorum.. Eşyalar yerleştikten sonra fon perdeleri ve halıları seçmeyi planlıyorum. En son da artık kısmetse avizeleri seçeriz
Tribimi attim sonuna kadar hic pisman degilimGünahdın kızlar cici evimize yuvamıza gidiyoruz geçen yıl bu zamanlar uzak gelenler şimdi yakın oldu şükür
Melo canım üzülme yahu kocan olcak alsa ne almasa ne ben kebapçıya gideriz diye düşünmüştüm genelde yemeğe çıkardık ama dün akşam keyfim yoktu eve erken döndüm
Tatlım bende ahizeleri en sona bırakmayı planlıyorum. Eşyalardan da önce eve tül perdeleri takalım diye düşünüyorum ben. Eşyalar geldikten sonra evin içi gözüksün istemiyorum.. Eşyalar yerleştikten sonra fon perdeleri ve halıları seçmeyi planlıyorum. En son da artık kısmetse avizeleri seçeriz
kızlar tünaydın
nasılsınız ben dügün yaklaştıkca bi garip oluyorum ya bi şey yapasım gelmiyo bazen niye böyle oldum
Eşyaların olduu odaya perde koydu annem bizim ev gözükmüyor sağolsun annem düşündü perde getirmiş mobilyaların geldiği gün
Kızlar biz şimdi ahizeleri alıyoruz çnkü evimin tarzı belli ahizeler hep beyaz olcak salona phılıps jacobs alcaz mesela yani perde ve halı ile hiç mi hiç alakası yok en başta deli gibi beğendiğim ahizeler herşeye uyuyor
Birde perde beğenmek zor ben tülü öyle allı güllü desenli dantelli istemiyorum dümdüz inen detay olmayan tül bulmak çok sor evimizin orda bir perdesine uğradık dün bürkere fon seçmek çok zor ama fon uçuzmuş olmadı daha sonra bir renk daha alırım dedin bugün eve gidicez bana fikir verin koltukların rengi krem berjerde çiçekler var yapraklar yeşil kahve tonları mor leylak ve gül kurusu güller var içinde açık ve koyu renkte dün adama kumaş gösterdim pudra pembe önerdi acaba ben açık kahve bir fon alsam mı birde fonlarda keten ve tay tüyü kumaş gibi kumaş vardı hiç beğenmedim parlak saten benim evime gütmez bunu da biliyorum satenin hiçbir türü gitmez koltuklar da tay tüyü bir kumaşda ben bu perde işini napsam yahu
soruşturmadayım canım şu an polis eşi soruşturması halen gelmedi arkadaşıda bekliyormuş 49 gün olmuş halen gelmemiş 2 ay içinde gelmezse evlenme hakkımız var düğüne 2,5 ay var nerdeyse başvuralım dursun dedik yoksa gün bulamıycaz düğünden sonra nikah yapcaz yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?