Eki Görüntüle 978308 Eki Görüntüle 978307
kızlllaaarr düün nikahııım kıyıldıı herşeyy süperdiii darısııı nikahhı olacaklaraaa
Kızlar selamlar bütün ahizlerimizi koçtaştan aldık eve gidince netten paylaşcam öyle ucuzda değil tüm odalar toplam 800 tutttu 150!tl ye ikitane tonet çarpı işi sandalye alcam bugün kayınbabamda sehpaha ve mutfak masamızı hediye ettti bize sağolsun tarzımıza uygun bulduk kaldı halı perde bu arada Linense bakın derim ay sonuna kadar perdeler fonlar tüller herşey yarı yarıya ben haftaya nasipse perdeyi halledecez kısmetse onuda fonlara hayal pembe yani sönük bir pembeye karar verdim renk aldığım minik home sweet yastıkta gözüne çarptı fotosunu eklicem ama kumaşı düz pamuk kumaş istiyorum yada keten
Günaydın kızlar
Hayırlı haftalar
Rüya gibi bir haftasonundan sonra işe gelmek
Ah ah sorma canım hep hafta sonu olsa eyı olurdu
Günaydın hepinizeee
Ayşenur tatlım hayırlı olsun gelinliğin
günaydınlarr kızlarr
gelinliğimii aldıkkkkk
artıkk evdeee
herşeyi çok güzel olmuş tam istediğim gibii
*
ayşenurcum hayırlı olsun canımm
güle güle giyin hepsinii
*
zehroşşş demekk rüyaaaa
*
harmecim merhabaa
günaydınlarr kızlarr
gelinliğimii aldıkkkkk
artıkk evdeee
herşeyi çok güzel olmuş tam istediğim gibii
*
ayşenurcum hayırlı olsun canımm
güle güle giyin hepsinii
*
zehroşşş demekk rüyaaaa
*
harmecim merhabaa
DiloşuumAşkla bak gelinliğine
Ben nisan ayında teslim alıcam. Mart sonunda son provam var. Provaya kadar zayıflama peşindeyim
Günaydın kızlar
Ayşenur gelinliğin hayırlı olsun canım
Diloşuumm dün gördüm ig'de resmi ve hemen anladım aldığını gelinliğiniii, artık gelinliğinle aşk yaşayabilirsin doya doya
Zehroşum size de kocaman maşallah kuzum
ahh dimii güneeş
Cumartesi günü sevdicek ağlattı beni hüngür hüngürMutluluktu ama gözyaşlarımın adı
ahh dimii güneeş
Cumartesi günü sevdicek ağlattı beni hüngür hüngürMutluluktu ama gözyaşlarımın adı
zehroş o kadar heyecan yaptım ki anlatamamm
dolabın kapağında kılıfında asılıı
duvağım, kesem anaaaa çok güzell yaaaaaa
mayıs başında prova istedimm zayıflarsam fln diee
bide foto çekimi için uzun duvak istedim provada konuşcaz yinee
Günaydın herkese, iyi haftalar şimdiden.
Dila'cım uzun duvak kesinlikle taktır.Ben çift duvak taktırdım, uzun duvağımı ilk dans sonrası çıkardım. Kısa duvak kaldı düğün boyunca. Hem fotoğraf çekimlerinde çok güzel pozlar çıkıyor ortaya hemde salona ilk girişte o duvağın arkandan uzunca gelmesi harika. Herkes uzun duvak seçmemin sebebini o gün anladı. kameraman bile salona giriş anında dayanamamış bir de arkadan çekmiş.gerçekten çok güzel görünüyordu. Zaten sonra çıkartıcam dediğinde uzun duvağı emaneten takıyorlar, bir çekiyorsun çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?