askeriyede de böyle bşy var mı biliyor musunuz acaba ?
canım hiç bir fikrim yok nişanlın askeriydeyse ona sor istersen ya da google amcaya :)
canım daha bu yaz gidicek askere , o zman öğreniriz diyor.senin yazını okuyunca merak ettim bende
askere derken anlamadım canım asker mi yoksa askeriyede rütbeli olarak çalışan mı
Selam kızlar ıkı gunumun ozetını gecıyım nıhayet evımızı bulduk tuttuk üsküdarlı oldum artık varmı komsum buralarda bıraz fazladan kıra verıcez ama esyları sıkısmadan alma vaktımız olucak camasır makınemı almıstım zaten bulasık makınamı fırımı ocagımı da aldım beyaz esyadan bız buzdalabımız kaldı evıde tuttuk ama hala baskasının hayatını ızlıyomusum gıbı gelıyo cok tuaf bı duyguymus
asker olarak gidecek ama uzman çavuş olarak kalıcak canım
hayırlı olsun kuzum. Bir ömür aşkla mutlulukla oturun inş. Bizde ufak ufak başladık ev bakmaya bakalım nasıl kiralar o taraflarda
anladım canım hiç bir fikrim yok aynı uygulama varmı herkes önceden askerler çok araştırılırdı dıyorlar soyleyınce ama bi netten araştır istersen asker eşi soruşturması falan yaz ne cıkcak
hayırlı olsun kuzum. Bir ömür aşkla mutlulukla oturun inş. Bizde ufak ufak başladık ev bakmaya bakalım nasıl kiralar o taraflarda
anladım canım hiç bir fikrim yok aynı uygulama varmı herkes önceden askerler çok araştırılırdı dıyorlar soyleyınce ama bi netten araştır istersen asker eşi soruşturması falan yaz ne cıkcak
Merhaba kızlar.
peki canım çok teşekkür ederim ben bi araştırıyım
Selam canım nasılsın
rica ederim canım ben baktım bişey göremedim en iyi nişanlım öğrenir sanırım
iyiyim canım sen nasılsın?
Neler yapıyorsun?
iyiyim canım çok yoruldum bugün sızcam birazdan :) buzdolabı aldık mobilyalara baktık
güle güle kullan canım.
ne marka aldın?
öyle bı anda aldık kı :) hemşeri diye otururken aldık bi anda :) Altus aldık canım çamaşır makinasda vestel
Güle güle kullanın canım.
sağol canım evi bi tutabilsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?