'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

İyi günler kızlar görüşmeyeli nasılsınız? Biz de dün ilk kez ev bakmaya çıktık gün boyu gezdik bir kaç tane kafamıza yatan ev bulduk gibi ama mart sonu gibi tutalım en fazla 1-2 kira ödeyelim diyoruz şimdiden tutarsak fazladan kira ödeyeceğiz çünkü. İki hafta önce de ilk gelinlik provama gittim bir daha ki 17 martta kısmet olursa. Onun dışında işten güçten fazla yazamıyorum ama sık sık girip okuyorum topiğimizi. Sizler nasılsınız görüşmeyeli.

Kızlar selamlar bütün ahizlerimizi koçtaştan aldık eve gidince netten paylaşcam öyle ucuzda değil tüm odalar toplam 800 tutttu 150!tl ye ikitane tonet çarpı işi sandalye alcam bugün kayınbabamda sehpaha ve mutfak masamızı hediye ettti bize sağolsun tarzımıza uygun bulduk kaldı halı perde bu arada Linense bakın derim ay sonuna kadar perdeler fonlar tüller herşey yarı yarıya ben haftaya nasipse perdeyi halledecez kısmetse onuda fonlara hayal pembe yani sönük bir pembeye karar verdim renk aldığım minik home sweet yastıkta gözüne çarptı fotosunu eklicem ama kumaşı düz pamuk kumaş istiyorum yada keten

Selam kızlar ıkı gunumun ozetını gecıyım nıhayet evımızı bulduk tuttuk üsküdarlı oldum artık varmı komsum buralarda bıraz fazladan kıra verıcez ama esyları sıkısmadan alma vaktımız olucak camasır makınemı almıstım zaten bulasık makınamı fırımı ocagımı da aldım beyaz esyadan bız buzdalabımız kaldı evıde tuttuk ama hala baskasının hayatını ızlıyomusum gıbı gelıyo cok tuaf bı duyguymus

hayırlı olsun kuzum. Bir ömür aşkla mutlulukla oturun inş. Bizde ufak ufak başladık ev bakmaya bakalım nasıl kiralar o taraflarda

asker olarak gidecek ama uzman çavuş olarak kalıcak canım

anladım canım hiç bir fikrim yok aynı uygulama varmı herkes önceden askerler çok araştırılırdı dıyorlar soyleyınce ama bi netten araştır istersen asker eşi soruşturması falan yaz ne cıkcak

peki canım çok teşekkür ederim ben bi araştırıyım

Yenı bına bulduk ilk bız oturucaz canım zeynep kamılde 1100 kıra ıstıyolar.amerikan mutfaklı 2+1 bı ev ıste aslında amerıkan mutfak pek ıstemıyodum ama yenı evlerı hep oyle yapmıslar eskı evlerde cok bakımsız bu oldu bakalım hayırlısı olsun

günaydın kızlar bir haftanın daha başına geldik, iyi haftalar diliyorum hepiciğinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…