'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ayyy ne güzel bir duygudur o eminim

Tubişiim sizede maşallah maçlara gidilmiiş
Benimki de bjk li

Bütün gözyaşların mutluluktan olur ınsaallah canım
bizde evimizi tuttuk mutlu ask yuvamızı dosemeye baslayabılırız artık

Amiiin canım inşallah
Hayırlısı olsun eviniiiz
ayy ben yeni gördümm bunu :26::26:
noldu zehroşş sürpriz mii
Süpriz dilooş

Nil canım merhaba. Bende foto çekimleri için uzun duvak istedim. 3 mt lik uzun duvağım olucak. Düğünde kısa duvak kullanıcam

günaydın kızlar
iyi haftalar herkesee, inşallah çabucak geçen bi hafta olur

ayşenur , dilaa hayırlı olsun gelinlikleriniz, bi an önce gelsin o günler

ben de bakmaya başlayacağım günleri bekliyorum

günaydın kızlar

saoll canım benimm darısı sana olsun inşallahh

Nil canım merhaba. Bende foto çekimleri için uzun duvak istedim. 3 mt lik uzun duvağım olucak. Düğünde kısa duvak kullanıcam

Benim kaç metreydi bilmiyorum ama baya uzundu. Ben fotoğraf çekiminde bir de ilk dans esnasında kullandım, sonra çıkardım. Düğün boyunca kısa duvak vardı. Güzel seçim tebrik ederim canım

Hemde çok afilli duruyor, hiç düşünme, sırt detayın illa ki fotoğraflarda vurgulanır, ama uzun duvakla harika kareler çıkacaktır ortaya. Ben daha albümümü almadım, henüz hazır değilmiş. herhalde 1-2 haftaya hazır olur. Sadece albüm fotoğraflarını seçmeye gittiğimizde gördüm çekilen resimleri gerçekten çok güzeldi. O yüzden fotoğraf çekiminde uzun duvağı tek geçerim.
benim fotoğraf çekimlerimde yere oturdum çimlere, duvağımı yaydılar, duvağımın üzerine de eşim oturdu elinde gitar bana şarkı söyledi

yapıyorumm vallahii
sabah evden çıkarken utanmasam ayakkabımı çıkarıp bi daha bakmaya gidecektimm
aklına kiş de dedim çıktım evden

Ayy ne güzel Diloşum yaa

Tubişiim sizede maşallah maçlara gidilmiiş
Benimki de bjk li

Seninkinin resimleri görüyoruz arada Face'ten

Benim Sevdicek öyle çok koyu bi taraftar diildi ama son zamanlarda öyle olduk nedense

Dün totem yaptık gol için tuttu

günaydın kızlar

Sağol cnm darısı sana ve diğer alcak herkese olsun.
Allah herkesin içine sindirsin.
Çk güzel bir duygu çk özel.Herkesin sana hayran hayran bakması süper oluyor

Nil tatlım uzun duvağı saça yine aşağıdan mı tutturdun :26: Ben ense topuzlarından istiyorum ama uzun duvak ne şekilde takılmalı acaba :26:

hayırlı olsun cicilerin tatlım
ben daha hiç ama hiç gelinlikçi gezmedim, hep başka bişi çıkıyo haftasonları, Allah nasip ederse bu cumartesi bakmayı planlıyorum, ç,nk, zaman azaldıkça tırsmaya başladım ya yetişmezse diye :18:

ohh ohhhh

büyük sıkıntı atlatılmış.. gözün aydın canım çok sevindim.. darısı ev arayıpta bulamayan tüm gelinciklere..

Nil tatlım uzun duvağı saça yine aşağıdan mı tutturdun :26: Ben ense topuzlarından istiyorum ama uzun duvak ne şekilde takılmalı acaba :26:

Benimde beğendiğim topuz ense topuzuydu canım, ancak ense topuzunda genelde duvağı üstten takıyorlar onu da ben istemediğim için topuzumu biraz yukarı aldık böylece her ikisini de topuzun altına tutturdu kuaförüm. Çift duvak zor olur falan demişti ama, kolaylıkla takıldı. Zaten uzun duvağı sonra çıkacağı için öylesine tutturuyor, sonra çekince çıkıyor hemen. Benim albümde dan ederken çekilmiş bir resmimiz var 4. Resim bak orada çift duvakta takılı durumda. Danstan sonra çektim çıktı.

Tşkler düğündaş.Darısı sana olsunCanım eğer hazır alcaksan geç kalmış sayılmazsın fakat dikim yaptırcaksan en kısa zamanda bakmanı tavsiye ederim.
Ben nişanlığımı diktirdiğim yerede gittim.Fakat ordaki modeller bnm gelinliği aldığım yerden daha basit geldi ve nişanlığıma yakın modellerdi bn farklı istediğim için orayı tercih etmedim.
Ama nişanlıkçım bn mayıs ayını kapadım senin için dikerim demişti fakat gerek kalmadı
Bende uzun zamandır bakmayı planlıyordum aynen bnmde senin gibi her hafta bişy çıkıyordu.
Ama cumartesi gittim denedim annemler ile.Sonrada pazar günü kayınvalidem ve nişanlım geldi aldık.
Beklediğimdende basit oldu
Şimdi mart ayında kına kıyafetimin altına ve gelinliğin altına ayakkabı bakmayı planlıyorum.
Çiçeğimide canlı istiyorum.
Gelinlikçim kese ve yapma çiçek veriyor onu hatıra olarak saklarım fakat.Ben canlı çiçek düşünüyorum.
Bu şekilde olması favorim

Son düzenleyen: Moderatör:

Allahım ağız tadıyla giyinmek nasip etsin Omuzlarından dünyanın yükü kalkmıştır eminim canım

ah canım beniimmm ne güzeldir eminim severim seniiiii her gün daha da güzel daha da özel gözükecek gözüne yaşayan bilir

herkese günaydın canlarımmm.. nasıl bakayım moraller??

ayça seni de gelinlik alışverişinden sonra göreceğiz tatlım hayırlısıyla..

kızlar herkesler iyidir inşallah ayşenur tatlım gelinliğin çok güzelll mutllukla gitin

zehroş yaaa bende ense topuz istiyorum bana anca o yakışıyor yukarda saç kabartan büyük topuzlar bana gitmiyor ama duvak bende düşünüyorum kısa duvak istiyorum krizin gelinliğini hatırlıyormusun bilmiyorum ama gelinliğim o tarz olduğu için duvağıda o tarz kısa duvak istiyorum

uzun duvaklarda çok şık ama işte hiç bilmiyorum saç ensede olursa yukarda taç ve yukardan inen duvak kötümü durur offf kafam çok karışık nasıl olcak duvak saç

Allahım ağız tadıyla giyinmek nasip etsin Omuzlarından dünyanın yükü kalkmıştır eminim canım

Tşkler arzucum.Amin inş cnm.
Valla rahatladım.Ama çk garip hissettim kendimi yaa gelinlik içinde nişanlıkta öyle olmamıştım onun farklı bir büyüsü var.
Heleki ilk herkesin önüne çıkınca biraz mutluluk biraz utanma.
Valla sizdede öyle oldumu bilmiyorum

hemde nasılll herkesin sulu sulu gözlerle sana bakışı.. bir terleme bir dizlerin birbirine çarpışı.. öyle normal öyle güzel şeyler ki yaşadıkların..

yemin ederim her bazayı açıp kapatışımda aynı hisleri ilk günkü gibi yaşatıyor hiç bitmeyecek onun büyüsü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…