- 21 Ocak 2013
- 3.779
- 2.937
- 373
zehroş o kadar heyecan yaptım ki anlatamamm
dolabın kapağında kılıfında asılıı
duvağım, kesem anaaaa çok güzell yaaaaaa
mayıs başında prova istedimm zayıflarsam fln diee
bide foto çekimi için uzun duvak istedim provada konuşcaz yinee
Günaydın kızlar
Ayşenur gelinliğin hayırlı olsun canım
Diloşuumm dün gördüm ig'de resmi ve hemen anladım aldığını gelinliğiniii, artık gelinliğinle aşk yaşayabilirsin doya doya
Zehroşum size de kocaman maşallah kuzum
Bütün gözyaşların mutluluktan olur ınsaallah canım
bizde evimizi tuttukmutlu ask yuvamızı dosemeye baslayabılırız artık
Süpriz dilooşayy ben yeni gördümm bunu :26::26:
noldu zehroşş sürpriz mii
Günaydın herkese, iyi haftalar şimdiden.
Dila'cım uzun duvak kesinlikle taktır.Ben çift duvak taktırdım, uzun duvağımı ilk dans sonrası çıkardım. Kısa duvak kaldı düğün boyunca. Hem fotoğraf çekimlerinde çok güzel pozlar çıkıyor ortaya hemde salona ilk girişte o duvağın arkandan uzunca gelmesi harika. Herkes uzun duvak seçmemin sebebini o gün anladı. kameraman bile salona giriş anında dayanamamış bir de arkadan çekmiş.gerçekten çok güzel görünüyordu. Zaten sonra çıkartıcam dediğinde uzun duvağı emaneten takıyorlar, bir çekiyorsun çıkıyor
günaydın kızlar
iyi haftalar herkesee, inşallah çabucak geçen bi hafta olur
ayşenur , dilaa hayırlı olsun gelinlikleriniz, bi an önce gelsin o günler
ben de bakmaya başlayacağım günleri bekliyorum
Nil canım merhaba. Bende foto çekimleri için uzun duvak istedim. 3 mt lik uzun duvağım olucak. Düğünde kısa duvak kullanıcam
nilll benim gelinliğin arkası detaylı zatenn o yüzden tam belimde biten bi duvak istedimm
ve aynen senin düşüncen gibi foto çekiminde afilli duracağını düşünüyorumm
ayy kameraman salon diince heyecan yaptım yineeeee
yapıyorumm vallahii
sabah evden çıkarken utanmasam ayakkabımı çıkarıp bi daha bakmaya gidecektimm
aklına kiş de dedim çıktım evden
Tubişiim sizede maşallah maçlara gidilmiiş
Benimki de bjk li
Günaydın kızlar
Ayşenur gelinliğin hayırlı olsun canım
Diloşuumm dün gördüm ig'de resmi ve hemen anladım aldığını gelinliğiniii, artık gelinliğinle aşk yaşayabilirsin doya doya
Zehroşum size de kocaman maşallah kuzum
günaydın kızlar
iyi haftalar herkesee, inşallah çabucak geçen bi hafta olur
ayşenur , dilaa hayırlı olsun gelinlikleriniz, bi an önce gelsin o günler
ben de bakmaya başlayacağım günleri bekliyorum
Benim kaç metreydi bilmiyorum ama baya uzundu. Ben fotoğraf çekiminde bir de ilk dans esnasında kullandım, sonra çıkardım. Düğün boyunca kısa duvak vardı. Güzel seçim tebrik ederim canım
Hemde çok afilli duruyor, hiç düşünme, sırt detayın illa ki fotoğraflarda vurgulanır, ama uzun duvakla harika kareler çıkacaktır ortaya. Ben daha albümümü almadım, henüz hazır değilmiş. herhalde 1-2 haftaya hazır olur. Sadece albüm fotoğraflarını seçmeye gittiğimizde gördüm çekilen resimleri gerçekten çok güzeldi. O yüzden fotoğraf çekiminde uzun duvağı tek geçerim.
benim fotoğraf çekimlerimde yere oturdum çimlere, duvağımı yaydılar, duvağımın üzerine de eşim oturdu elinde gitar bana şarkı söyledi
Günaydın herkese.
Hayırlı haftalar olsun...
Bende bu haftasonu baya iş hallettim herşey çok ani gelişti valla şaşkınım.
Bu kadar çabuk karar verceğimi tahmin etmiyordum
Dün gelinliğimi aldık.Ben hazır aldım dikim stresi fln yaşamak istemiyorum.Nişandan biliyorum o hissi çnkü çk germişti beni.
Zaten tam bnm üstüme dikilmiş gibi oldu 2 provada üstüme göre ayarlanacak.
Ben gelinliği kirik beyaz ve az kabarık bir model aldım heyecandan çekmeyi unutmuşum.Baya danteli var ama göz yormuyor.Bel kısmında 3 sıra drapesi var arkası düğmeli istiyordum ama ipli aldım çnkü gelinlikçi iplinin daha sıkı tuttuğunu düğmelinin zamanla kendini saldığını söyledi.Arkasında ilk çıkarken kullancam bir kuyruğu var sonradan çıkarılabiliyor.
Ön kısmında ne çok açık ne çok kapalı.
Nette tam modelin aynısını bulamasamda bundan daha kırık beyaz ve daha dantelli gösterişli bişy.
Eki Görüntüle 980395
Kına abiyemide fuşya rengi aldım ön kısım bele kadar payetli.Arkası pencereli uzun.
Kaftanımıda yine abiyeme göre aldım üstüne giyicem sadece kına yakılırken.
Ohhh be valla rahatladım
Selam kızlar ıkı gunumun ozetını gecıyım nıhayet evımızı bulduk tuttuk üsküdarlı oldum artık varmı komsum buralarda bıraz fazladan kıra verıcez ama esyları sıkısmadan alma vaktımız olucak camasır makınemı almıstım zaten bulasık makınamı fırımı ocagımı da aldım beyaz esyadan bız buzdalabımız kaldı evıde tuttuk ama hala baskasının hayatını ızlıyomusum gıbı gelıyo cok tuaf bı duyguymus
Nil tatlım uzun duvağı saça yine aşağıdan mı tutturdun :26: Ben ense topuzlarından istiyorum ama uzun duvak ne şekilde takılmalı acaba :26:
hayırlı olsun cicilerin tatlım
ben daha hiç ama hiç gelinlikçi gezmedim, hep başka bişi çıkıyo haftasonları, Allah nasip ederse bu cumartesi bakmayı planlıyorum, ç,nk, zaman azaldıkça tırsmaya başladım ya yetişmezse diye :18:
Günaydın kızlar
Hayırlı haftalar
Rüya gibi bir haftasonundan sonra işe gelmek
Ay ben bugün plakalara düşmüşüm
Günaydın herkese.
Hayırlı haftalar olsun...
Bende bu haftasonu baya iş hallettim herşey çok ani gelişti valla şaşkınım.
Bu kadar çabuk karar verceğimi tahmin etmiyordum
Dün gelinliğimi aldık.Ben hazır aldım dikim stresi fln yaşamak istemiyorum.Nişandan biliyorum o hissi çnkü çk germişti beni.
Zaten tam bnm üstüme dikilmiş gibi oldu 2 provada üstüme göre ayarlanacak.
Ben gelinliği kirik beyaz ve az kabarık bir model aldım heyecandan çekmeyi unutmuşum.Baya danteli var ama göz yormuyor.Bel kısmında 3 sıra drapesi var arkası düğmeli istiyordum ama ipli aldım çnkü gelinlikçi iplinin daha sıkı tuttuğunu düğmelinin zamanla kendini saldığını söyledi.Arkasında ilk çıkarken kullancam bir kuyruğu var sonradan çıkarılabiliyor.
Ön kısmında ne çok açık ne çok kapalı.
Nette tam modelin aynısını bulamasamda bundan daha kırık beyaz ve daha dantelli gösterişli bişy.
Eki Görüntüle 980395
Kına abiyemide fuşya rengi aldım ön kısım bele kadar payetli.Arkası pencereli uzun.
Kaftanımıda yine abiyeme göre aldım üstüne giyicem sadece kına yakılırken.
Ohhh be valla rahatladım
ohh ohhhh
büyük sıkıntı atlatılmış.. gözün aydın canım çok sevindim.. darısı ev arayıpta bulamayan tüm gelinciklere..
günaydınlarr kızlarr
gelinliğimii aldıkkkkk
artıkk evdeee
herşeyi çok güzel olmuş tam istediğim gibii
*
ayşenurcum hayırlı olsun canımm
güle güle giyin hepsinii
*
zehroşşş demekk rüyaaaa
*
harmecim merhabaa
Allahım ağız tadıyla giyinmek nasip etsin Omuzlarından dünyanın yükü kalkmıştır eminim canım
Tşkler arzucum.Amin inş cnm.
Valla rahatladım.Ama çk garip hissettim kendimi yaa gelinlik içinde nişanlıkta öyle olmamıştım onun farklı bir büyüsü var.
Heleki ilk herkesin önüne çıkınca biraz mutluluk biraz utanma.
Valla sizdede öyle oldumu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?