'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydınn kızçelerrr
daha bismillah gün başlamadan başımın ağrısı başladıı
*
bu arada listede üstte kocaman yazdığım kişiler nerde acaba ??
vallahi artık siliyorum bilginiz olsun

kızlar mrb lar bornoz takımını hangi marka aldınız acep

antibiyotik benim bornoz özdilek bambu canımm

günaydın kızlarrr

bugün benimde başım ağrıyor dila ya, ağırlık var üstümde bu hafta zor geçiyor yine bana

arzuuu merak ettim seni gittin mi doktora haber ver bize mutlakaaaa

ayçacım sabah saçımı toplarken tel tokayı biraz sert taktım hemen çıkardım ama nafilee :26::26:
çok hassas başımm
şimdi onun yüzünden tüm gün çekerim ağrıyı

Canım çok geçmiş olsun, aman o çok fena bir şey ya:26:İhmal etme de gidin doktora.

canım çok geçmiş olsun napacaksın peki şimdi doktora gittin mi

Arzu gecmis olsun zeytinyagi icmeyi denedin mi cok iyi gelir hatta makatin cevresine sur yara yapmaz bol bol pirasa tuket canim

Geçmiş olsun Arzu
Bol bol sıvı al bence.Dr gittiysen ztn kesin bir ilaç vermiştir anından etkisini görürsün

günaydın kızlarrr

bugün benimde başım ağrıyor dila ya, ağırlık var üstümde bu hafta zor geçiyor yine bana

arzuuu merak ettim seni gittin mi doktora haber ver bize mutlakaaaa

kızlar çok teşekkür ederim Allah razı olsun Nasıl iyi hissettirdiniz bana anlatamam
Düşünülmek merak edilmek öyle güzel öyle özel ki.. çok çok çok çok teşekkürler..
dün doktora gittik Allah beterinden korusun lavman tarzı birşey yaptılar ufak da dikişim var yırtık için.. pansuman yapıyorum ara ara Çok şükür ağrım acımda az..

bu arada da herkese Günaydın..

ayçacım sabah saçımı toplarken tel tokayı biraz sert taktım hemen çıkardım ama nafilee :26::26:
çok hassas başımm
şimdi onun yüzünden tüm gün çekerim ağrıyı

o durum ben de de var ben taç saç bandı takmayı çok severim ama belli bir dsüre sonra başımı ağrıtıyor onlar o yüzden uzun süreli takamıyorum malesef, veya saçımı toplıyım o bile belli yerden sonra başımı ağrıtıyor ancak enseden toplamam gerekiyor. saçlarımn uzun ama kullanamıyorum salıyorum sürekli

oyy arzucumm yaaa
çok geçmiş olsunn
sabah uyandım aklımdaydın vallahi naptı bu kız diee
bide kanteron yağı var mıı o da iyi gelir die düşünüyorum sürsen dikişli bölgene :26:

ben de öyle genelde salıkk topluyosamda gayet gevşek ve tokalar kafama batmadann

Son düzenleme:

Cok geçmiş olsun hayatım aman dikkatli ol pansumanı ıhmal etme enfeksıyon olusmasın

Tekrar geçmiş olsun kuzum. İyi olmana sevindim

canımsın doktor da söyledi onu.. aldık da utanıyorum hakkuştan sür diyemiyorum ama sağolsun yatırıyor önüne pehlivan gibi yağlıyor beni..

arzucum geçmiş olsun canım merak ettik seni,
dikkat et kendine pansumanlarını aksatma sakınnn

pambuk canım çiçeklerçok hoş ama benziyor birbirine, 2. ci daha canlı gibi geldi o diyorum

arzucum geçmiş olsun canım merak ettik seni,
dikkat et kendine pansumanlarını aksatma sakınnn

pambuk canım çiçeklerçok hoş ama benziyor birbirine, 2. ci daha canlı gibi geldi o diyorum

ayçam ayçam ayçamm
çok teşekkür ederim çamaşırla popoyu birbirine değdirmiyorum araya pamukbez koyduk ordan da mikrop kapmasını engellemek için.. dikkat ediciiim kurtariciiim popomu

Kızlar şu iki çiçek arasında kararsız kaldım. Sizce hangisi :26:

Eki Görüntüle 984256 Eki Görüntüle 984257

zehroş çok benziyolar birbirlerinee ama ben 1. daha zarif buldumm :26::26:

mrb kızlar az önce nişanlımla tartıştım moralim sinirlendi ya

hayırdır antibiyotikk ??

canımsın doktor da söyledi onu.. aldık da utanıyorum hakkuştan sür diyemiyorum ama sağolsun yatırıyor önüne pehlivan gibi yağlıyor beni..

kızım siz ne matrak bi çiftsiniz yaaaaa
aferinn enişteyeee

Günaydın kızlarrrr

günaydınnnn canımm

zehroş çok benziyolar birbirlerinee ama ben 1. daha zarif buldumm :26::26:

hayırdır antibiyotikk ??

kızım siz ne matrak bi çiftsiniz yaaaaa
aferinn enişteyeee

günaydınnnn canımm

sorma diloş yaa dönmüş doktora diyor ki X Bey acaba ben arzuyu çok sinirlendirdiğim için hırsından ayırmış olmasın bir tarafını.. doktor bir yana yıkıldı ben bir yana
ağlıyordum utancımdan korkumdan dağıldık gittik beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…