- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
kızlar mrb lar bornoz takımını hangi marka aldınız acep
kızlar mrb lar bornoz takımını hangi marka aldınız acep
ben cemil ipekçinin bu setini aldım 4 gün önce çok hoşuma gitti sade ve güzel bana göre ..
Eki Görüntüle 983370
ya kızlar bana kırmızılı filan baharat takımı lazım mutfağımızı kırmızı gri yaptırıyoruz da , arayınca hiç güzel bişi bulamıyorum bilen var mı? kırmızıda olur kırmızılı beyazlı da olur ..
http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/ubi-birlik-ceyizim-nar-mutfak-seti-99712950
şöyle birşey var ama kırmızı dıye paylaştım
dilam 2 gündür büyük tuvaletimi yapamıyordum dün gece popom yırtıldı ve hala yapamıyorum ne biçim birşey ya buu
ben cemil ipekçinin bu setini aldım 4 gün önce çok hoşuma gitti sade ve güzel bana göre ..
ya kızlar bana kırmızılı filan baharat takımı lazım mutfağımızı kırmızı gri yaptırıyoruz da , arayınca hiç güzel bişi bulamıyorum bilen var mı? kırmızıda olur kırmızılı beyazlı da olur ..
Canım bende özdilekten aldım bambu olanlardan herkes özdileği tavsiye etmişti burdada öle olmuşkızlar mrb lar bornoz takımını hangi marka aldınız acep
Bende mutfağımı kırmızı yapıyorum cnm.
O yüzden cemilenin bu modelini aldım çk beğenerek.
Eki Görüntüle 983430
canım benim mutfağımda kırmızı oluyo bende bievden bu baharat takımını aldım bi bakabilirsin
Canım bende özdilekten aldım bambu olanlardan herkes özdileği tavsiye etmişti burdada öle olmuş
Yaşasın kırmızı mutfaklarbende kucuk ev aletlerını arzumun kırmızı serısınden aldım ankastremı sıyah aldım camlı olanlardan kırmızı sıyah güzel bı kombın olur dıye düsündüm
Bu aksam da koctasa gıdıp orayı tavaf ettimbanyo takımlarını kırlı sepetini sabunluk diş mancunluk gıbı setlerınden aldım yavaş yavaş tamamlanıyo herkeyim al al bitmiyolar yaaa:26:
güle güle kullan canım.
dediğin gibi eksik bitmiyor canım. ben de bugün gezerken her yeri, esseye yeni kelebekli bardaklar gelmiş onlardan aldım.
bütün markaları geze geze nerde ne var nereye yeni ne gelmiş ezberledik valla.
Canım bende özdilekten aldım bambu olanlardan herkes özdileği tavsiye etmişti burdada öle olmuş
Yaşasın kırmızı mutfaklarbende kucuk ev aletlerını arzumun kırmızı serısınden aldım ankastremı sıyah aldım camlı olanlardan kırmızı sıyah güzel bı kombın olur dıye düsündüm
Bu aksam da koctasa gıdıp orayı tavaf ettimbanyo takımlarını kırlı sepetini sabunluk diş mancunluk gıbı setlerınden aldım yavaş yavaş tamamlanıyo herkeyim al al bitmiyolar yaaa:26:
canım nasılsın ?
esseye bi bakayım bende son zamanlarda bakmadım :) bi sürahi aldım ordan 59 tlydı ılk baktıgımda sonra bı baktım 29 tl kaptım :)
annemede bi melek kartı acabılır mısın canım :) alıştım bende he :) o da çok merakldıır anlattımda rica etti :)
bak canım sen de esseye
benim de sürahim eksik. Paşabahçeye bakıcam ben de sürahi için.
annen için kartında;
meleklerin ona yardım ettiği gözüküyor. Yalnız değil. kendini öyle hissetmesin.
Meleklerine güvensin.
ve yüreğindekileri söylesin diyor kartı. kendini sevgiyle ve dürüstçe ifade etmeli.
Bunu yaptığında karşılığını da güzel bir şekilde alacak.
aynen canım yarın nikah gunu alcaz oradan nişanlımla gideriz artık
sağol canım ne güzel çıkmış kartı :) annem çok iyidir karşındaki insanı kırmak istemediğinden hep susar içine atar kuzum benım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?