Supriz olur onada dugunde gorur
Şafak 65 yârim çok uzaklarda ... Çok özledim elimden bir şey gelmeden zamanın geçmesini beklemek canımı yakıyo. inanın zamanın geçmesi için ne yapabilirim diyorum bi mucize olsa kalkdığımda nisan ayında olsak diyorum,olmuyo tabi... Onsuz düğün hazırlıkları yapmak istemiyorum artıkpazar günü gelinlik bakmaya gittik, yıllardır beklediğim anı yaşayacaktım diye çok heyecanlandım... gelinliği denediğimde yaşadığım duygular tarifsizdi. herkes hayran hayran baktı ama ben sevdiceğimin bakışlarını aradım... İnşallah bir gün yârim bugün gelecek diyerek tarifsiz bir heycanla uyanırım...
selam kızlarrr
*
mutlugul arkadaşım bak bende senin gibiyimm
sevdicek askerde diil ama uzakta
ben de ondan ayrı yapıyorum bütün hazırlıklarımı
ama sonunda onunla kavuşmanın hayalini kurunca kendimi motive edebiliyorum
sen de o şekilde düşün
biliyorum zor benim de modum düşüyo ama düşüncemi düzenleyerek pozitif kalmaya dikkat ediyorumm
ooyyy haydi çıkıp gezelim çeyiz alalım bol bol
hava çok güzel kiiii
gidelim de eminönü, kadıköy gezelimmmm
ooyyy haydi çıkıp gezelim çeyiz alalım bol bol
hava çok güzel kiiii
gidelim de eminönü, kadıköy gezelimmmm
İkinizin şafakları da aynı üsteliiik
Ayçamikkk nasıl güzel olurduuuu bunaldım valla 4 duvar arasında durmaktan
tubik hadi gezelim ya, tam bir bahar havası var ne sıcak ne soğuk .. bayılıyorum böyle bunaltıcı olmayan havalara
böyle havalarda, işten çıkıcaksın sahile gidip çay içiceksin ohh mis
ben küçük bi sahil kasabasında yaşamlıymışım aslında ama istanbulumu çok seviyorummmm
dila cnm burdada camlar açık valla bununla yetiniyokkk
hadii yaz gelsinn artıkkkk
Doğru düzgün kış gelmedi ki yaz gelsin
Napıyosunuz kızlar canım cıktı bugun bakamadımda buraya işten cıkınca koçtasa gıdıcem bende banyo takımı bakmaya gözüme baska seylerde çarpar heraldeyorgunlıkyan ölsemde ceyız almaya devammm
kıymetçim tabikide paylaşırım ben bunu aldım canım memnun kalacağıma inanıyorum buhar gücü herşeyi yüksek
şu anda teknosada 469 dan 269 a düşmüş sanırsam
PHILIPS GC 5055 XPRESS AKILLI ÜTÜ
kızlar mrb lar bornoz takımını hangi marka aldınız acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?