bazen diyorum bulaydık zengin koca , çalışmazdıkşaka bi yana gerçekten iş için yaşıyoruz gibi bişey, yaşamak çin çalışcağımıza, bütün saatlerimizi burada geçiriyoruz
dilam canım o yetkilileri tahmin edebiliyorum inan ki çok iyi anlıyorum seni hepsi aynı.. can sıkmak için yaratılmışlar gibi ya..
ben bu yüzden kaçmak istiyorum artık gerçekten yapamıycam ilerde bu işi o yüzden fırsat varken gidesim var ama bakalım işte
bazen diyorum bulaydık zengin koca , çalışmazdıkşaka bi yana gerçekten iş için yaşıyoruz gibi bişey, yaşamak çin çalışcağımıza, bütün saatlerimizi burada geçiriyoruz
dilam canım o yetkilileri tahmin edebiliyorum inan ki çok iyi anlıyorum seni hepsi aynı.. can sıkmak için yaratılmışlar gibi ya..
ben bu yüzden kaçmak istiyorum artık gerçekten yapamıycam ilerde bu işi o yüzden fırsat varken gidesim var ama bakalım işte
Günaydıın güzellikler
Hayırlı güzel günler
canım dün paylaştığın gelin buketi vardı ya onun 1. olanınn linkini koyabilirmisin yada bana özel mesaj atarmısın rica etsem
Tatlım ig den ;
http://instagram.com/gelinbuketcim
sitede göremedim çünkü demek ig ye yükledi hiçbirşey bulamazsam onu almaya karar verdim de
bu arada sağol canım
nere gitcez ki ayçam yaa
hakkaten dediğin gibi iş için çalışıyoruz ve ben bunu yetkilime de diyorumm
para kazanmak için çalışıyoruz daha fazla maaşla daha güzel bi iş bulursam giderim die
napim durum bu çünkü :26:
Tatlım ig den ;
http://instagram.com/gelinbuketcim
Bende onu alıcam sanırsam tatlım
kızlar selam nasılsınız ?
nikah günü almak için dün izin aldım ama sinir krizleri geçirdim aptal doktorun yüzünden sabah kan verdim dün filmleri aldık karaciğer pazartesi alıcaz günü. Soruşturma için geldiler hemde dün sabah iyi ki izin almışım :) evrağım hızlı gelecek görünen o bakalım. damatlık çıktı tadilattan onu aldık, karaca'dan kırmızı bi yemek takımı beğenmiştim rengi yoktu onu aldık. sizlerde durum nasıl.
15 gun saglik raporu alamadik sen yine iyisin
15 gun saglik raporu alamadik sen yine iyisin
nereye gideceğimizi bilmiyorum ama gitmek istiyorum tek bildiğim bu .. bu sektör dışında neresi olursa istiyorum bunun içinde çok çabalıyorum ben ama henüz bişey olmadı
yakında bi bakmışsın ayrılmışım hiç belli olmaz bana çünkü gerçekten düşünüyorum bunu ciddi ciddi..
of ne bileyim ya
kızlar buyrun bindallım saçı takılan tokalar yerine fes aldım
kızlar selam nasılsınız ?
nikah günü almak için dün izin aldım ama sinir krizleri geçirdim aptal doktorun yüzünden sabah kan verdim dün filmleri aldık karaciğer pazartesi alıcaz günü. Soruşturma için geldiler hemde dün sabah iyi ki izin almışım :) evrağım hızlı gelecek görünen o bakalım. damatlık çıktı tadilattan onu aldık, karaca'dan kırmızı bi yemek takımı beğenmiştim rengi yoktu onu aldık. sizlerde durum nasıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?