'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nere gitcez ki ayçam yaa
hakkaten dediğin gibi iş için çalışıyoruz ve ben bunu yetkilime de diyorumm
para kazanmak için çalışıyoruz daha fazla maaşla daha güzel bi iş bulursam giderim die
napim durum bu çünkü :26:

ayçacım dilacım ikiniz için evrene pozitif pozitif enerjiler gönderiyorummmm :103::103::103::103::103::103:

bütün gun evde oturucak bı yapım yokta ıstedıgımızde ıse gelsek ne guzel olurdu aman o yetkılılerın ben

farklı alternatif arayanlara, düğün, söz, nişan, kına için hazırlanan değişik hoş ikramlık butik kurabiyeler simdi tek fiyat kampanyası ile bilgi için benimle irtibata geçmeniz yeterlidir.

nereye gideceğimizi bilmiyorum ama gitmek istiyorum tek bildiğim bu .. bu sektör dışında neresi olursa istiyorum bunun içinde çok çabalıyorum ben ama henüz bişey olmadı

yakında bi bakmışsın ayrılmışım hiç belli olmaz bana çünkü gerçekten düşünüyorum bunu ciddi ciddi..

of ne bileyim ya

kızlar buyrun bindallım saçı takılan tokalar yerine fes aldım

Eklentiler

• $fotoðraf.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 27
kızlar selam nasılsınız ?

nikah günü almak için dün izin aldım ama sinir krizleri geçirdim aptal doktorun yüzünden sabah kan verdim dün filmleri aldık karaciğer pazartesi alıcaz günü. Soruşturma için geldiler hemde dün sabah iyi ki izin almışım :) evrağım hızlı gelecek görünen o bakalım. damatlık çıktı tadilattan onu aldık, karaca'dan kırmızı bi yemek takımı beğenmiştim rengi yoktu onu aldık. sizlerde durum nasıl.

15 gun saglik raporu alamadik sen yine iyisin

hakkımızda hayırlısı olsun canım benimm :26::26:

kızlar buyrun bindallım saçı takılan tokalar yerine fes aldım

meryemcim gayet güzelmiş yaa bindallın
güle güle giyy
*
bu arada şeyma nerelerdee yaaaaaa
kaç zamandır girmiyoo

Biz de nikah işlemleri için kısmetse haftaya başvurucaz canım.
Hayırlı uğurlu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…