Tesekkur ederim tugcecim insallah olur is bulurum golgelerin gucu adina guc bende artik diyip dalasim var zaten
Kizlar eminonunde bir pasajda tesaduf eseri hos bir bindalli buldum 150tl ye aldim
Tesekkur ederim tugcecim insallah olur is bulurum golgelerin gucu adina guc bende artik diyip dalasim var zaten
Kizlar eminonunde bir pasajda tesaduf eseri hos bir bindalli buldum 150tl ye aldim
Olur arada öyle tatlım
10 günde verdiğim 1,30 kg un mutluluğu içerisindeyiiim
Fazlalıksa ne guzel ucsun gitsin kılolarbende 2 kılo vermısım ne ara verdım bılmıyorumda daha cok verırız
günaydınn kızlarrr
gayet mutlu uyandım işe geldim sinirim tavan yaptı resmen ve şuan yeni yeni gerginliğim geçiyii
günaydınn kızlarrr
gayet mutlu uyandım işe geldim sinirim tavan yaptı resmen ve şuan yeni yeni gerginliğim geçiyii
ben de tam tersi gergin uyandım yav:26: gerçi işe gelirken de gergin oluyorumgenelde bu sektöre özgü bişe mi acaba
Olabilirgercı ben su sıralar hep gergınım işlerde yogun ustune kosturmaca etkılıyo benı baya
aynen öyle canım, zaten bütün günümüz işte geçiyor onda da yoğunluk gerginlik olunca insan kötü etkileniyor.
Kuzucum beni görenler nerene kilo veriyorsun diyorlar ama dinlemiyorum onları
Gelinliğin içinde ipince olmak istiyorum been
Kuzucum günaydın. Hayrola kim sıktı canını söyle görelim hesabını
ben de tam tersi gergin uyandım yav:26: gerçi işe gelirken de gergin oluyorumgenelde bu sektöre özgü bişe mi acaba
Çalişmak ıstemıyorum ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?