'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bende dikişevinde birşeyler beğenmiştim sipariş vermeye cesaret edemiyorum ama versem mi napsam yaaa kafam karışık bir eminönne gi,dip bkmalıyım bide pendikte harika bindallı var ondan sonra karar vereceğim

Tatlim eminonunde dikis evindeki modeller yok daha cok hurrem tarzi birseyler yapmislar hepsinin ortak ozelligi kollari tul :)

Kuzular denediğim ve aklımı karıştıran bindallıları sizlere sunuyorum..

Eki Görüntüle 993067 Eki Görüntüle 993068

Ben ikinciyi denemistim cok hos durmuyor gogusler fora ayri renk oldugu icin ilk o goze carpiyor birincisi hosmus canim

Ben ikinciyi üzerimde gördüm canım beğendim aslında üstümde de.Göğüslerde öyle durmamıştı bende :26:

bende dikişevinde birşeyler beğenmiştim sipariş vermeye cesaret edemiyorum ama versem mi napsam yaaa kafam karışık bir eminönne gi,dip bkmalıyım bide pendikte harika bindallı var ondan sonra karar vereceğim

Pendikteki Harika bindallıyı biliyorum.Ben gelinliğimi oraya yakın narin modadan aldım orası oraya yönlendirdi.
Hatta kapora vermiştim ama sonra geri aldım çnkü dikiş evindekilerin tarzı daha farklı geldi.
Daha gösterişli modeller var.Bakalım bnm beğendiğim bir model vardı o müsait değilmiş şimdi başka modeller arasından seçmeye çalışıyorum.
Sorun olcağını zannetmem sağolsun nil'de orda yardımcı oluyor.

aaa çok güzelmiş.. çok begendim.. farklı bişey...
nil istanbuldamı görmüş

gizz verdim cvb cvpta aldım. görmemiştim kuzum
maşALLAH herşeycikler bitmiş. çok merak ediyorum evini

çok hareket etmese bari canım, kolları acıyorsa.
geçmiş olsun tekrardan. tez elden iyileşsin inşallah

yerinden kaldırmamaya özen gösteriyoruz krizz
inşallah geçer bi an öncee :26::26:
çok teşekkür ederimm ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…