- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
perşembe günü merdivenden düştü berfocum
ayağı alçıdaa yan bağları fena zedelenmiş
teşekkür ederimm
aaaa rabbim beterinden korusun yaçok geçmiş olsun. inşALLAH en kısa sürede sağlığına kavuşur
perşembe günü merdivenden düştü berfocum
ayağı alçıdaa yan bağları fena zedelenmiş
teşekkür ederimm
geçmiş olsun tatlım
Kızlar nikah işlemlerinde gereken tahlil için özel tıp merkezlerini mi sağlık ocağınımı önerirsiniz?
tıppp merkezinde 80tl canımm zamanın varsa saglık ocagında bedava yapabilirsin ama tabi gidiyosun gün veriyoo eger yogunluk varsa yoksa o gün yapılır günübirlik olmuyo yani saglık ocagında
Anladım canım.
teşekkür ederim.
Nişanlım ancak bir gün izin alabilir.
Tıp merkezine gidersek o gün alabiliyormuyuz ki sonuçları?
evet canımm o gün alabilirsin ama gene aile hekimine gidip onaylatmnan gerekiyo aldıgın raporu benim bildigim kadarıyla
Anladım canım.
teşekkür ederim.
Nişanlım ancak bir gün izin alabilir.
Tıp merkezine gidersek o gün alabiliyormuyuz ki sonuçları?
ama canım aile hekimi onaylı olması gerekıyor beledıyene sor yoksa her halukarda asm ye gıdıp sonucu onaylatman gerekecek
Anladım canım. gerçi aile hekimi bize yakın.
Sağlık ocağına da gidebiliriz sonra aile hekimlerimize onaylatıcaz sanırım de mi?
300 lira eminonunde aynı model
dikiş evinde bende şu modeller beğendim ama herşey ihtişamlı ne olucak byle ben sade şeyler seviyorum valla bildiğin pemnbe eflatunlu şeyleri beğendim ki kınada bordo yada kırmızı giyerim diyordum
kızlar siz abiyeleri napacaksınız alacakmısınız abiye
bide dikişevinden takı ve yüz örtüsünü felan kiralayabiliyormuyuz yaaa şeytan diyo bin idobüse git bursaya
nil canım yaaa ben 36 bedenim cesaret edemiyorum ama ordan sipariş vermek istiyorum ama renk konusunda kararsızım sen gidip görmüştün değilmi kaliteli demi ürünleri
Hangi modelleri beğendin giz eklenmemiş resimler.
Valla bende çk model beğenmiştimde çoğu kiralanmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?