'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kızlar nikah işlemlerinde gereken tahlil için özel tıp merkezlerini mi sağlık ocağınımı önerirsiniz?

Kızlar nikah işlemlerinde gereken tahlil için özel tıp merkezlerini mi sağlık ocağınımı önerirsiniz?

tıppp merkezinde 80tl canımm zamanın varsa saglık ocagında bedava yapabilirsin ama tabi gidiyosun gün veriyoo eger yogunluk varsa yoksa o gün yapılır günübirlik olmuyo yani saglık ocagında

tıppp merkezinde 80tl canımm zamanın varsa saglık ocagında bedava yapabilirsin ama tabi gidiyosun gün veriyoo eger yogunluk varsa yoksa o gün yapılır günübirlik olmuyo yani saglık ocagında

Anladım canım.
teşekkür ederim.
Nişanlım ancak bir gün izin alabilir.
Tıp merkezine gidersek o gün alabiliyormuyuz ki sonuçları?

Anladım canım.
teşekkür ederim.

evet canımm o gün alabilirsin ama gene aile hekimine gidip onaylatmnan gerekiyo aldıgın raporu benim bildigim kadarıyla

Anladım canım.
teşekkür ederim.

ama canım aile hekimi onaylı olması gerekıyor beledıyene sor yoksa her halukarda asm ye gıdıp sonucu onaylatman gerekecek

ama canım aile hekimi onaylı olması gerekıyor beledıyene sor yoksa her halukarda asm ye gıdıp sonucu onaylatman gerekecek

Anladım canım. gerçi aile hekimi bize yakın.
Sağlık ocağına da gidebiliriz sonra aile hekimlerimize onaylatıcaz sanırım de mi?

selam kızlar bugün nikah başvurumuzu yaptık günümüzü aldık davetiyelerimizinde siparişini verdik şuan herşey gayet güzel ilerliyo :)))

dikiş evinde bende şu modeller beğendim ama herşey ihtişamlı ne olucak byle ben sade şeyler seviyorum valla bildiğin pemnbe eflatunlu şeyleri beğendim ki kınada bordo yada kırmızı giyerim diyordum

kızlar siz abiyeleri napacaksınız alacakmısınız abiye

bide dikişevinden takı ve yüz örtüsünü felan kiralayabiliyormuyuz yaaa şeytan diyo bin idobüse git bursaya

nil canım yaaa ben 36 bedenim cesaret edemiyorum ama ordan sipariş vermek istiyorum ama renk konusunda kararsızım sen gidip görmüştün değilmi kaliteli demi ürünleri

Son düzenleme:

Hangi modelleri beğendin giz eklenmemiş resimler.
Valla bende çk model beğenmiştimde çoğu kiralanmış.

Hangi modelleri beğendin giz eklenmemiş resimler.
Valla bende çk model beğenmiştimde çoğu kiralanmış.

canım valla bunlar ama kırmızı yada bordo giymek istiyorum renkli alırsam konsept değişecek ben herşeyi kırmızı belirledim kafamda çünkü kırmızı beyaz yapacağım hani kına tepsimi kına sepetini felan hep özel yapım yaptırmak istiyordum bilmiyorum hepsini kırmızı hayal ettim ben renkli giymeye cesaret edemiyorum

bide ben esmerim bana kırmızı yakışmayabilir oda var :44::44::44::44:doğruya doğru ne diyim ki bana anca mor eflatun pembe yakışıyor heee bide beyazla mint

Eki Görüntüle 994793

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…