'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

giz ben de öyle düşünüyorumm
çok uçmadann ortalama bişeler yapmayı

selamm
canım vallahi sen uzun süre gelmeyince sildim listedenn
hatta bi kaç kişi daha silindi henüz fark etmediler belki amaa
geçmiş olsun nasılsın şimdii
kendini de üzme herşey zamanla oluyoo

Günaydınnnn n 2014 ün güzel gelinleriiiiiii

Günaydın güzellikler

Günaydınnn herkeseeeee

Günaydın kızlarrr

günaydın herkeseeeeee

eneeemmmmm günaydınnn canlar ciğerlerrrrr

Kızlar size birşey sorucam.
Eve eşyalar gelmeden önce kaba temizliğini erkek tarafımı yaptırıyor.
İncesinimi kız tarafı yapıyor.

böyle bişe olduğunu hiç bilmiyodumm ayşenurcumm :44::44:

günaydın kızlarrr cok mutsuzummm dün nisanlım emara gitti ceken kadın bu yasta bel fıtıgı oldugunu cuma doktoraa gitmesini söylemis

çok geçmiş olsun sibel
Allah şifasını versin inşallah :26:

tarihi mail olarak atarsan çok sevinirim sibel
listeyi sonraki güncellemem de yani yarın eklerim
ayrıca yukardaki mailde yazdığım gibi topiğe uğramalısın bol boll

ugruyorum zatenn canıım dört yıllık kk üyesiyim bu 2.üyeligim hergün burdayım

kızlar balayı olayını düşünen yok mu aranızda
Ben erken rezervasyondan indirimli gitmek istiyorum hem son dakikaya bırakmak iyi olmaz sizce?

Tatlım balayını bir çoğumuz halletti.. Düğününüz ne zaman bilmiyorum ama daha fazla geçe kalmayın derim ben

maşallah çok erken davranmışsınız nereleri tercih ettiniz
bunun için ayrı bölümler var oraları da okudum fakat kafam çok karışık
bide ne kadara mal oldu

bide ne kadara mal oldu

Biz aralık tan once hallettık canım erken rezervasyon vardı.Ne kadar bütce ayırmayı planlıyosunuz bılmıyorum ama yurt dışı ıcın genel fıyatlar hep aynı tutuyo 3 gun oluyo genelde 5-6 bın butce ayırman gerekır oda kahvaltı halıyle biz o yuzden vazgectık bodrum torbada bı otel bulduk thor otel bakabılırsın konseptı hosumuza gıttı odalarında jakuzı fln var fiyatıda uygun geldı bıze

bide ne kadara mal oldu

Erkenmii Ets de erken rezervasyonlar 3 martta bitiyor tatlım. Biz Titanic Delüxe Belek' e gidicez kısmetse
Bu arada şimdi baktım fiyatlara..
Biz Ets den oteli alırken 2352 tl olan fiyat şuanda 3234 tl.
Uçak biletlerimizi gidiş dönüş 2 kişi toplam 180 tl ye aldık şuanda aynı saat 324 tl.

Arada 1000 tl fark var tatlım.

güneşcim thor a mı yer ayırttınız siz balayı için? öyleyse çok güzel bir seçim olmuş
biz o oteli çok beğendik hep onu istiyorduk aslında ama eylülün ortasında bodrum soğuk olabilir düşüncesiyle antalya da karar kıldık. ben çok üşüyen birisi olduğum için nişanlım riske atmayalım dedi

evet canım bızım hazıran oldugu ıcın sıcak olur heralde ya gidip görmedım ama guzel gözukuyo evet ama az kalsın yıkıyolardı otelımızı kacak dıye haberlerı cıkmıstı:18:

arkadaşlar çok tşk etttim bilgilendirmeniz için
3 marttan önce halletmek lazım öyleyse
Ön ödeme filan oluyomu

evet canım bızım hazıran oldugu ıcın sıcak olur heralde ya gidip görmedım ama guzel gözukuyo evet ama az kalsın yıkıyolardı otelımızı kacak dıye haberlerı cıkmıstı:18:

öyle bir haber okumuştum evet, zaten daha yeni yapılmış bi otel geçen sene açılmış. ama yerinden dolayı yıkılacak haberleri çıktı sanıyorum ki neyseki şimdilik bişey yok eminim güzel geçicektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…