'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Çocuklu ve rusların bulunduğu bi otel istemiyorum
Denize 0 olmalı öyle apartman dairesi gibi de olmamalı bungolow filan böyle doğayla iç içe
Diğer tatil beldelerine de yakın olsa gezilebilir
Yada o kdr muhteşem olsun ki insan oteli terk etmek istemesin
Araçla gidicez biz uçak bileti olmıcak zaten
Genelde Ege düşünüyorum
Fethiye ölüdeniz bodrum marmaris datça filan
Sizin bu özelliklerde bildiğiniz yada araştırırken gözünüze takılan oldu mu hiç
Gidip acaba tur firmalarıyla mı görüşmek iyi
Resimlerin çoğu photoshp lu ne anlıcaz ki doğruluğunu offf offf
Bütçede 5000 e kadar yolu var diye düşünüyorum
Hatta yurt dışı bile olabilir ama neresi
Tek hayalim maldivler ahhhh ahhh
Ama imkansız gibi 20-30000 gözden çıkarmak lazım

arkadaşlar çok tşk etttim bilgilendirmeniz için
3 marttan önce halletmek lazım öyleyse
Ön ödeme filan oluyomu

Canım bu son duzenlemeden sonra tatıle taksıt olayı yok dıye bılıyorum duzenleme getırdıler ya ama turlar bı yol bulmustur belkı :26: yada ben yanlş biliyo olabılırım

Bide kzılar bende çok üşüyen bi tipim
24 - 31 ağustos arası bakarız gideceğimiz yere ege soğuk mu olur diyosunuz
Antalya mı baksak hııı
Bunu hiç düşünmemiştim
Geçen sene yani 2013 de zaten nasıl bi şans ise 28-31 ağustos buz gibiydi antalya bile
orada da denize girememiştim

Canım antalya ve alanya bölgelerınde rus cok olur hatta amımasyonlar bile rusca yapılıyo cogu zaman yaz sezonu oldugu ıcın turkte olucaktır cocuklu aıle fln bız o yuzden antalya dusunmedık ozellıkle balayı konseptı olan oteller oluyo onlara bak ıstersen

ayy kızlarr 3 4 gündür barut gibiyimm
resmen uçan kuşla kavga ediyorum ve gerginim
bunu yansıttığım kişiler ise sadece annem ve babam
dün gece en son ağladım büssürü
onlardan ayrılmak çok zor gelecek bana yaaaa
sarıldım anneme özür diledim önce sora ağladımm uyudumm öyle dee

Kuzucum ya olabilir bu dönemde böylesi stresler ama anne babana yada bir başkasına yansıtmamaya çalış kuzum.
Özellikle anne baba.. 3 ay sonra ayrılıcaksın onlarda en çok onlar üzülüyordur

Kuzucum ya olabilir bu dönemde böylesi stresler ama anne babana yada bir başkasına yansıtmamaya çalış kuzum.
Özellikle anne baba.. 3 ay sonra ayrılıcaksın onlarda en çok onlar üzülüyordur

bütün hırsım onlara
ne deseler hemen cevap veriyorum ediyorumm

bu sitede bir üye 8000 e maldivlere gitmişti diye hatırlıyorum dilemma84
belki zorlarsanız gidersiniz. söyleyeyim dedim.

dilacım Allah gönlüne genişlik versin...

cnm içinden bağırmak geldiğinde bir an sus ve karşındakilerin annen ve baban olduğunu düşün bak ve gör o zaman bağırıp çağıracağını sanmıyorum.ve ailesinden ayrılacak ilk kişi sen değilsin kalplerini kırma onların bunu yapmayı istemezsin ama içindeki siniri üzüntüyü öfkeyi her neyse onu o an için bastırıp yatıştırabilirsinbu günlerini ağlayarak değilde onlarla dolu dolu vakit geçirerek değerlendir cnm

egede nereyi düşünüyorsunuz cnm:26:

Kızlar size birşey sorucam.
Eve eşyalar gelmeden önce kaba temizliğini erkek tarafımı yaptırıyor.
İncesinimi kız tarafı yapıyor.

Aman aysenur kiz erkek ne fark eder orasi senin yuvan illa birinin mi temizlemesi lazim

günaydın kızlarrr cok mutsuzummm dün nisanlım emara gitti ceken kadın bu yasta bel fıtıgı oldugunu cuma doktoraa gitmesini söylemis
Bek fitigi herkeste var sadece dikkat edecek o kadar

kızlar balayı olayını düşünen yok mu aranızda
Ben erken rezervasyondan indirimli gitmek istiyorum hem son dakikaya bırakmak iyi olmaz sizce?

Erken rezervasyonlar bitiyor yakinlarida bulunan bir tur sirketine git konus

Kızlar İstanbul Ümraniyede conforoma kapanıyormuş %50 indirim varmış ürünlerde

ne satıyorlar orda ne war ?? bende giderim belkii??

Kızlar size birşey sorucam.
Eve eşyalar gelmeden önce kaba temizliğini erkek tarafımı yaptırıyor.
İncesinimi kız tarafı yapıyor.

Aman aysenur kiz erkek ne fark eder orasi senin yuvan illa birinin mi temizlemesi lazim

ayh ewet anneannemde erkek tarafı yapar diyor beni sinir ediyor..
ev benim ewi yaa ben istediğim gibi düzeltmek isterim.... hem erkek tarafyla kız tarafı el birliği ile yapmalı bncee..
zaten kaba temzlik dolap fayans camlar kapı falan bunlar için bi kadın tutarlar toz silme süpürme yerleştrmesini de biz yaparız...

gerek yok erkek tarafı kız tarafı ayrımı yapmaya...

Fitigin ameliyat tedavisi olsada cozum degil diskler yer edip tekrar kayiyor cunki kemik asiniyor eger agirlik kaldirirsa yureyemeyecek duruma gelir annem gibi fizik tedavi sureci falan

bendee ameliyatı tasvip etmiyorummm bende duymuyorumm ameliyatlaaa süper oldum diyeni o kadar agrı cekiyorki oturdugu yerden kalkamadı

Ben su erkek tarafi kiz tarafi ayrimini anlamiyorum ikiside yapamam derse ortada mi kalacak hersey parmagi olan basini kasisin bence sahsi fikrim kendi isimi herzaman kendim yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…