Kızlar size birşey sorucam.
Eve eşyalar gelmeden önce kaba temizliğini erkek tarafımı yaptırıyor.
İncesinimi kız tarafı yapıyor.
slm kızlar nasılsınız?
pek fazla giremiyorum girdğim de ise bakıp çıkıyorum hemen zaman daralıyor ve çok şükür ki herşeyimiz bitti gibi eve boya yapılıyor haftasonu bitecek ve ben çok sevdim ki evimizi arkasından temizlik yapılıp eşyalarımız gelecek daha sonrasında ise çeyizim götürülecek bu akşam da tül ve perde işini halledeceğiz bu işler telaşlar heyecanlar çok güzel ama ben çok yoruldum şimdiden hayırlısıyla en güzel şekilde atlatalım hepimiz bu günleri
Kızlar güneşlik olarak nasıl perde düşünüyorsunuz ? Klasik mi stor mu ?:26:
neee güzell önceden hallediyorsunuz ben dügüne iki hafta kala evimi düzücem
canım ben stor almadım gözüme kullanışsız geldi uğraşamam bide ben üşengeç bir insanım evlenince halim ne olur diye düşündüm ve çözümü pencere boyunda güneşlikte buldum :)))))))
Ben su erkek tarafi kiz tarafi ayrimini anlamiyorum ikiside yapamam derse ortada mi kalacak hersey parmagi olan basini kasisin bence sahsi fikrim kendi isimi herzaman kendim yaparim
Artvinli olup tembel olan senle ben variz gizem madalya takarlar mi ki bize
bu sitede bir üye 8000 e maldivlere gitmişti diye hatırlıyorum dilemma84
belki zorlarsanız gidersiniz. söyleyeyim dedim.
dilacım Allah gönlüne genişlik versin...
egede nereyi düşünüyorsunuz cnm:26:
Banada dün annemler dediler erkek tarafı ilk temizliğini yaptırması gerek sonrada kız tarafı ince temizliği eşyalar gelince yerleştirmesini yapar diye.
Bende bilmediğim için herkeste nasıl diye sormak istedim.
Benim ailemde haddinden fazla ilgili mobilyalara beyaz eşyalara mesela gidip beraber baktık aldık.
Nişanlımın ailesi siz nasıl istiyorsanız alın gelmemize gerek yok dedi.
Onlar biraz kendilerini geri planda tutuyorlar.
Banada dün annemler dediler erkek tarafı ilk temizliğini yaptırması gerek sonrada kız tarafı ince temizliği eşyalar gelince yerleştirmesini yapar diye.
Bende bilmediğim için herkeste nasıl diye sormak istedim.
Benim haddinden fazla ilgili mobilyalara beyaz eşyalara mesela gidip beraber baktık aldık.
Nişanlımın ailesi siz nasıl istiyorsanız alın gelmemize gerek yok dedi.
Onlar biraz kendilerini geri planda tutuyorlar.
dilacım Allah gönlüne genişlik versin...
cnm içinden bağırmak geldiğinde bir an sus ve karşındakilerin annen ve baban olduğunu düşün bak ve gör o zaman bağırıp çağıracağını sanmıyorum.ve ailesinden ayrılacak ilk kişi sen değilsin kalplerini kırma onların bunu yapmayı istemezsin ama içindeki siniri üzüntüyü öfkeyi her neyse onu o an için bastırıp yatıştırabilirsinbu günlerini ağlayarak değilde onlarla dolu dolu vakit geçirerek değerlendir cnm
slm kızlar nasılsınız?
pek fazla giremiyorum girdğim de ise bakıp çıkıyorum hemen zaman daralıyor ve çok şükür ki herşeyimiz bitti gibi eve boya yapılıyor haftasonu bitecek ve ben çok sevdim ki evimizi arkasından temizlik yapılıp eşyalarımız gelecek daha sonrasında ise çeyizim götürülecek bu akşam da tül ve perde işini halledeceğiz bu işler telaşlar heyecanlar çok güzel ama ben çok yoruldum şimdiden hayırlısıyla en güzel şekilde atlatalım hepimiz bu günleri
Kızlar güneşlik olarak nasıl perde düşünüyorsunuz ? Klasik mi stor mu ?:26:
canım seni çok ama çok iyi anlıyorum bizim beyaz eşyaları kayınbabam aldı onla gittik baktık ama onlarda kendilerini geri planda tutuyorlardır ve gerçekten üzülüyorduım herşeyi nişanşlım halletmişti hani bir boya bir beyaz eşya bumu yani diyesim gelmişti
sonra baktım onlarda işin içine girmek istedi kayınvalidem sen git bak kızım sen ver karar dedi
durumları kötü değil iyi kayınvalidem aradı ne eksik kızım diyip soruyor yemek takımı alcakmış ben en uygununu söledim ama o hala pahalı yerlerden istiyor mesela buda ilginç benn düz bir takım istiyorum fazla para vermeyein demek zorunda kaldım
ama iş bende bitti ben aradım küstüm size babacım bizim eve hala gelmedinşiz demek misafir gibi davetle gelceksiniz öyle olsun 3 hafta oldu heryere gittiniz ama yaşıcağmız yere adım atmadınız dedim
bunları söyledim sonra üstüme düşüldü
kayınvalideme de başkası olsa sevinir hiç karışmıyorlar die ama ben istiyorum yanımda olmanızı dedim
nişanlıma gelince o çok sesiz ben sesimi çıkardığım için herkes girdi işin içine yoksa en yıpranan benim ailem olcaktı
canım seni çok ama çok iyi anlıyorum bizim beyaz eşyaları kayınbabam aldı onla gittik baktık ama onlarda kendilerini geri planda tutuyorlardır ve gerçekten üzülüyorduım herşeyi nişanşlım halletmişti hani bir boya bir beyaz eşya bumu yani diyesim gelmişti
sonra baktım onlarda işin içine girmek istedi kayınvalidem sen git bak kızım sen ver karar dedi
durumları kötü değil iyi kayınvalidem aradı ne eksik kızım diyip soruyor yemek takımı alcakmış ben en uygununu söledim ama o hala pahalı yerlerden istiyor mesela buda ilginç benn düz bir takım istiyorum fazla para vermeyein demek zorunda kaldım
ama iş bende bitti ben aradım küstüm size babacım bizim eve hala gelmedinşiz demek misafir gibi davetle gelceksiniz öyle olsun 3 hafta oldu heryere gittiniz ama yaşıcağmız yere adım atmadınız dedim
bunları söyledim sonra üstüme düşüldü
kayınvalideme de başkası olsa sevinir hiç karışmıyorlar die ama ben istiyorum yanımda olmanızı dedim
nişanlıma gelince o çok sesiz ben sesimi çıkardığım için herkes girdi işin içine yoksa en yıpranan benim ailem olcaktı
Anlıyorum cnm bence demekle iyi yapmışsın.Bazen insanlar bazı şeyleri duymadan düşünemeyebiliyor.
Maddi anlamda Allah razı olsun haklarını yiyemem nişanlımın ailesinin çnkü en önemli şeyi: evimizi aldılar kiradada oturabilirdik.
Kayınvalidem halıları alıcak.Hatta halı baktınızmı diye bir kaç kez sormuş nişanlıma ama ben daha tülleri almadık tülleri seçelim ondan sonra karar vermek istiyorum dedim.
Tüllerede nisanda fln bakabiliriz ancak para ayarlayıp.
Bu konuyu sorma sebebim aceba bizimkiler haklımı böyle bir genel kuralmı var yoksa insiyatifemi kalmış.
Sonuçta kendi ailemede hak veriyorum onlar herşeyin içindeler o yüzden kendilerini hep ön planda hissedip rahatsız olmuş olabilirler
Sende anneni geri planda tut canim kendimden ornek veriyim daha iyi anlasilir
Annem herseye yardimci olmak ister hakki kizi evleniyor ilk cocugu herseye hevesi var nisanlimin ailesi varla yok arasi hayalet gibiler sadece gorumcem her konuda yardima kosar ev yerlestirme ceyiz muhabbeti gectiginde annem tum sulaleyi cagiracakmis bende istemiyorum bir dedim anlamadi iki dedim anlamadi en son sesimi yukselttim pes etti bu benim evim duzeni ben kurucam yengem kuzenim gelip benim esyalarimi yerlestirme fikri sinir ediyor ben herseyi tek basima keyfini surerek yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?