bebek rıskıyla bereketiyle huzuruyla gelsin sana inşALLAH
rabbim ananlı babalı büyütsün cidden çok sewindim.
sen güzellikleri hak ediyosun rabbimde karşına çıkarıyor
günaydın tubiş
ayyyy topikimize bebek geliyor çok ama çok sevindim nilim yaaa duygulandım çok
kızlar haftasonu evimizdeydik perdelerimiz geldi evime perdelerime maşallah aşık oldum çok sade doğru tercihler olmuş
nişanlım sabah biraz kızdı davetiyetyti hafife alıyorsun bastıralım dedi yaaa kızlar siz naptınız davetiyeyi millet son anda bile bastırıyor
benimki 1 ay önceden dağıtcaz die tuturuyor neden bölee kii
herkese selam kızlar boğuk ama soğuk olmayan bir ankara var bugün.. umarım herkesin hazırlığı alışverişi çeyizi tıkırındadır :13:
günaydın canımm
burda da yağmur var bildiğinn
*
çeyiz alışverişi tıkırında şükürr
*
bu arada dün gelinlik altı jartiyerini aldımm
Ben de sipariş verdim basılacak yakında..niz de 1 ay önceden dağıtalım dedik ama bana da çok erken gibi geliyo.15 20 gün öncesi idealdir canım.bu arada perdeleri de hayırlı olsun güle güle kullan ben de perdeleri hallettim inşallah astıktan sonra senin gini doğru tercihmiş derim :)ayyyy topikimize bebek geliyor çok ama çok sevindim nilim yaaa duygulandım çok
kızlar haftasonu evimizdeydik perdelerimiz geldi evime perdelerime maşallah aşık oldum çok sade doğru tercihler olmuş
nişanlım sabah biraz kızdı davetiyetyti hafife alıyorsun bastıralım dedi yaaa kızlar siz naptınız davetiyeyi millet son anda bile bastırıyor
aferin benim çiçeğimeeemiisss..
utangaçlık hali olsa da olmasa da bir şekil değiştireceksin yüz-göz oluncaama çok güzel olacaak
taş çatlasın 30 saniye utanıceksıınn sonrası hoppala paşam malkara keşaann
bizimde nişan yıldönümümüz bugün oyyyyy nerden nereyeee
Eki Görüntüle 1005386
Amin canım teşekkürler, cumartesi günü öğrendik bizde kesin olarak. Allah'ım isteyen herkese versin.
Günaydın kızlarrrrrrrrrrr harika bir hafta sizlerin olsun
nilooo hamilelik duygusala bağlatmış canımm seniii
kıyamamm
ayyyy topikimize bebek geliyor çok ama çok sevindim nilim yaaa duygulandım çok
anaaaaaaammmm
niill..kendim hamile kalmış gibi oldum şu an canım hayırlı olsun uğuruyla gelsin juniorımız-junioremiz.. vatana ailesine etrafına hayırlı evlat olsun.. anneciini bir avaz da kurtarsın.. çarçabuk gelsin kuzumuz inşallahhh.. ayyyy çok heyecanlıyım yahuuu
taş çatlasın 30 saniye utanıceksıınn sonrası hoppala paşam malkara keşaann
bizimde nişan yıldönümümüz bugün oyyyyy nerden nereyeee
Eki Görüntüle 1005386
herkese merhaba
Nilcim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
delii kızz yaaaaa
*
nice mutlu, huzurlu yıllaraa arzucannn
ayrıca kıyafetine ve saçında aksesuara bayıldımm
Valla ya öyle oldu Dila'cım. Öğrendiğim an açıldı benim musluklar zaten , dün akşam eşimle sütlaç yiyoruz kendi kaşığından bana uzattı "bebişimize bir kaşıkta ben vereyim sütlaç "dedi anaa bende bir ağlamak sanırsın adam beni kesmek istedi
Valla ya öyle oldu Dila'cım. Öğrendiğim an açıldı benim musluklar zaten , dün akşam eşimle sütlaç yiyoruz kendi kaşığından bana uzattı "bebişimize bir kaşıkta ben vereyim sütlaç "dedi anaa bende bir ağlamak sanırsın adam beni kesmek istedi
Teşekkür ederim canım benim, Allah sizlere de göstersin inşallah.
Sende işleri kolaylamışsın, hadi bakalım Allah işinizi rast getirsin. Bence davetiye işini halledin bir an önce. Ortalama düğünden 10 gün önce falan dağıtırsınız. İnsanlar planlarını ona göre yaparlar, takılarını ayarlarlar. Son anda haber vermek yanlış olur bence.
Çok ama çokkk teşekkürlerrrr, acayip birşeymiş Arzu'cum ya inanması zor, sanki zaman geçmeyecek gibi. Allah sağlıkla kavuştursun beni yavruma başka dileğim yok. Sana da göstersin Allah inşallah.
Bu arada nişan yıldönümünüzmüş, daha nice nice senelere beraber her gü artan mutlulukla girmeniz dileğiyle.
Çok teşekkürler, amin inşallah.
gözünün güzel bakışı o canım teşekkürler
dün akşam tutturmuş karnıma da yapıştırmış kendini.. "arzusuu ben buraya geçen bir bebek bırakmıştım duruyor muuu?" tabi ben "ne diyorsun yaa" dedim.. "hee durmuyormuş demek Ne zaman dursa ki acebaa" dedi.. gülmeye başladım "bebiş mi istiyorsun sen?" dedim "bilmem ki ne desem? olsa mı ki? bıdık bıdık gezsek hanii?" ben gene "ay sen ciddisin yahu? gerçekten diyorsun.." ıııı yaza kadar beklesek de şey yapsak mı" dedim bir sıçradı oturduğu yerden "yeeeaaaapppp aşkım çok tatlısınnn" diye haykırdığı gibi kucakladı beni çevir Allah çevir.. başımız döndü yıkılıverdik beraber yere kızacak oldum tipini görünce dağıldım gittim
hadi bi hayırlı haberde sizden bekliyoruzzz
gözünün güzel bakışı o canım teşekkürler
dün akşam tutturmuş karnıma da yapıştırmış kendini.. "arzusuu ben buraya geçen bir bebek bırakmıştım duruyor muuu?" tabi ben "ne diyorsun yaa" dedim.. "hee durmuyormuş demek Ne zaman dursa ki acebaa" dedi.. gülmeye başladım "bebiş mi istiyorsun sen?" dedim "bilmem ki ne desem? olsa mı ki? bıdık bıdık gezsek hanii?" ben gene "ay sen ciddisin yahu? gerçekten diyorsun.." ıııı yaza kadar beklesek de şey yapsak mı" dedim bir sıçradı oturduğu yerden "yeeeaaaapppp aşkım çok tatlısınnn" diye haykırdığı gibi kucakladı beni çevir Allah çevir.. başımız döndü yıkılıverdik beraber yere kızacak oldum tipini görünce dağıldım gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?