'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ayyyy topikimize bebek geliyor çok ama çok sevindim nilim yaaa duygulandım çok

kızlar haftasonu evimizdeydik perdelerimiz geldi evime perdelerime maşallah aşık oldum çok sade doğru tercihler olmuş

nişanlım sabah biraz kızdı davetiyetyti hafife alıyorsun bastıralım dedi yaaa kızlar siz naptınız davetiyeyi millet son anda bile bastırıyor

benimki 1 ay önceden dağıtcaz die tuturuyor neden bölee kii

anaaaaaaammmm
niill.. kendim hamile kalmış gibi oldum şu an canım hayırlı olsun uğuruyla gelsin juniorımız-junioremiz.. vatana ailesine etrafına hayırlı evlat olsun.. anneciini bir avaz da kurtarsın.. çarçabuk gelsin kuzumuz inşallahhh.. ayyyy çok heyecanlıyım yahuuu

kuzum bir ay çok.. unutulur.. ama 15 gün şart.. insanlar düzenini ayarlar işini gücünü takısını

hafife alma kızçem.. bastırın artık

herkese selam kızlar boğuk ama soğuk olmayan bir ankara var bugün.. umarım herkesin hazırlığı alışverişi çeyizi tıkırındadır :13:

herkese selam kızlar boğuk ama soğuk olmayan bir ankara var bugün.. umarım herkesin hazırlığı alışverişi çeyizi tıkırındadır :13:

günaydın canımm
burda da yağmur var bildiğinn
*
çeyiz alışverişi tıkırında şükürr
*
bu arada dün gelinlik altı jartiyerini aldımm

günaydın canımm
burda da yağmur var bildiğinn
*
çeyiz alışverişi tıkırında şükürr
*
bu arada dün gelinlik altı jartiyerini aldımm

aferin benim çiçeğimeee miisss..
utangaçlık hali olsa da olmasa da bir şekil değiştireceksin yüz-göz olunca ama çok güzel olacaak

Ben de sipariş verdim basılacak yakında..niz de 1 ay önceden dağıtalım dedik ama bana da çok erken gibi geliyo.15 20 gün öncesi idealdir canım.bu arada perdeleri de hayırlı olsun güle güle kullan ben de perdeleri hallettim inşallah astıktan sonra senin gini doğru tercihmiş derim :)

herkese merhaba

Amin canım teşekkürler, cumartesi günü öğrendik bizde kesin olarak. Allah'ım isteyen herkese versin.

Günaydın kızlarrrrrrrrrrr harika bir hafta sizlerin olsun

Nilcim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

nilooo hamilelik duygusala bağlatmış canımm seniii
kıyamamm

Valla ya öyle oldu Dila'cım. Öğrendiğim an açıldı benim musluklar zaten , dün akşam eşimle sütlaç yiyoruz kendi kaşığından bana uzattı "bebişimize bir kaşıkta ben vereyim sütlaç "dedi anaa bende bir ağlamak sanırsın adam beni kesmek istedi

Teşekkür ederim canım benim, Allah sizlere de göstersin inşallah.

Sende işleri kolaylamışsın, hadi bakalım Allah işinizi rast getirsin. Bence davetiye işini halledin bir an önce. Ortalama düğünden 10 gün önce falan dağıtırsınız. İnsanlar planlarını ona göre yaparlar, takılarını ayarlarlar. Son anda haber vermek yanlış olur bence.

taş çatlasın 30 saniye utanıceksıınn sonrası hoppala paşam malkara keşaann
bizimde nişan yıldönümümüz bugün oyyyyy nerden nereyeee

Eki Görüntüle 1005386

Çok ama çokkk teşekkürlerrrr, acayip birşeymiş Arzu'cum ya inanması zor, sanki zaman geçmeyecek gibi. Allah sağlıkla kavuştursun beni yavruma başka dileğim yok. Sana da göstersin Allah inşallah.

Bu arada nişan yıldönümünüzmüş, daha nice nice senelere beraber her gü artan mutlulukla girmeniz dileğiyle.

herkese merhaba

Nilcim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Çok teşekkürler, amin inşallah.

delii kızz yaaaaa
*
nice mutlu, huzurlu yıllaraa arzucannn
ayrıca kıyafetine ve saçında aksesuara bayıldımm

gözünün güzel bakışı o canım teşekkürler

dün akşam tutturmuş karnıma da yapıştırmış kendini.. "arzusuu ben buraya geçen bir bebek bırakmıştım duruyor muuu?" tabi ben " ne diyorsun yaa" dedim.. "hee durmuyormuş demek Ne zaman dursa ki acebaa" dedi.. gülmeye başladım "bebiş mi istiyorsun sen?" dedim "bilmem ki ne desem? olsa mı ki? bıdık bıdık gezsek hanii?" ben gene "ay sen ciddisin yahu? gerçekten diyorsun.." ıııı yaza kadar beklesek de şey yapsak mı" dedim bir sıçradı oturduğu yerden "yeeeaaaapppp aşkım çok tatlısınnn" diye haykırdığı gibi kucakladı beni çevir Allah çevir.. başımız döndü yıkılıverdik beraber yere kızacak oldum tipini görünce dağıldım gittim

ayy canım benimm
hep mutluluk gözyaşı dökersiniz inşallah
rabbim huzurunuzu eksik etmesinn :26:

canım benim dualarım seninle ve yavrucağımızla.. Allah kalbinin güzelliğine göre ne dilersen versin Günleri eriteceğiz beraber inşallah
o göbiş çıkacak daha.. seviciiiz beraber..
anaaammm :13:

hadi bi hayırlı haberde sizden bekliyoruzzz

Maden istiyo yapın bı bebiş sızde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…