'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Nillll tebrik ederim cnm.Hadi hayırlısı olsun.
Darısı bizlere inş.
Bu arada akrep burcu heee

Gizemciğim seninde tüllerin hayırlı olsun...
Bizde önümüzdeki ay halletcez inş.Bizde çk cam balkon kapısı var yaaa bide salondaki bi cam boydan boya.
Bizim tüller baya tutar heralde.Bide ev kartonpiyerli değil.
Yani bizim şöle tül yaptırmamıza gerekcek hralde.
Yanlız dekorasyon dergilerine bakıyorumda eskiden duvardan duvara tül ve fon yapılıyordu.
Şimdi sadece camın olduğu yerde o boş kısımlarada tabloo fln asıyorlar.
Bende öyle yapcam heralde hem ev daha büyük gözüküyor hemde tülden tasarruf yaparız

Teşekkür ederim canım, Allah gönlüne göre versin seninde darısı başına

Perde içinde bir yorum yapıcam hemen, sakın duvardan duvara perde yaptırma. O artık çok eskilerde kaldı. Yani benim annemin evinde bile yok öyle diyim sana :)) Perdeciler ayarlıyor onu, her iki taraftanda ortalama 10 cm kadar çıkarıyorlar o kadar geri kalan duvar açıkta, dilediğin gibi dekore edebilirsin, sakın ola duvardan duvara yapma tekrar söylüyorum .

Bu arada evet burcu akrep olacak, çevremde hiç akrep burcu olan biri olmadı, bakalım yaşayıp göreceğiz.

Son düzenleme:

Amin nilciğim.
Yok cnm yapmam.Sağol yorumun için.Zaten kartonpiyersiz olduğu için bu eklediğim resim tarzında düşünüyorum.
Benim annem akrep kuzenim var akrep.Bayan olarak akrep çok tanıdığım var.
Ama erkek yok.Cinsiyet belli olunca konuşuruz tekrardan

Nilll harika bir haber bu cok sevindim Allah anali babali buyutsun ama once saglikla kucagina alirsin insallah

hayırlı olsun canım allah mutlu mesut etsin inşallah bende bugün ilk gelinlik provama gittim çok güzel bi duygu ya inşallah herşey istediğimiz gibi olur :)

aminn tuğçemmRabbım hepımızı mutlu mesut etsın...UMARIM HERSDEYYY GONLUMUZCE OLUR KUZUM

kızlar davetiye ile ilgili fikirlerinize teşekkür ediyorum valla haklısınız

bu arada kına için tepsi ve sepet yaptırıyorum valla kesenin ağzını açtım kınaya hazırlık yapıyorum ciddi cidddi el pankartları çok sipariş veriyorum heee bide kına hediyeme karar verdim dayanamadım lavanta şişesi yapmaya karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…