başınız sağolsun tatlım mekenı cennet olsunGünaydın kızlar dün dedemi cennete gönderdik bugun ışe geldım ne hayat dimi
Günaydın kızlar.
Dün akşam aldığımız haberle yüreğimiz ağzımıza geldi. Kayınbabam trafik kazası geçirdiNişanlıma hastaneye yanında giden yabancı biri haber vermiş.. Kan aranıyor durumu iyi değil demişler baya korktuk
Neyse ki öyle bir şeyi yokmuş. Kafasını cama vurmuş 30 tane dikiş atmışlar.. Çok şükür Rabbim' e maddi hasar ve 30 dikişle atlattı.. Geveyi müşaade altında geçirdi bu sabah evine çıkarttılar ..
Rabbim tüm sevdiklerimizi korusun. Hayırlı Cumalar .
zehra canım çok ama çok geçmiş olsun allahj bin beterinden korsun canım benim
melo anlayamadım canım sebep ne ne oldu
kızlar günaydınlar mutlu günler herkese
Günaydın herkese
Amin Arzum4000 tl lik hasar çıkmış bizimkilere Düğüne kaldı 2 ay.. Allah yardımcımız olsun
Nilim inşallah güzel haberlerle gelirsin
zehra canım çok ama çok geçmiş olsun allahj bin beterinden korsun canım benim
geçmiş olsun canım
Ticari taksi canım araç.. Bilmiyorumki hiç varmı yokmu :26: Başkası buna çarpıo bu öndekine çarpıo :26:Tatlim arabanin kaskosu yok mu hasari karsilar
Saol gizim
saol tatlım
Ticari taksi canım araç.. Bilmiyorumki hiç varmı yokmu :26: Başkası buna çarpıo bu öndekine çarpıo :26:
Maddi olarak ucu bize dokunucak sanırım
ellerim şişti bu aralar,ağızkuruluğu var birde, gereğinden fazla tuzlu yiyorum bir de turşu tarzı çok yerim ben sanıyorum ki o yüzden olabilir değil mi???:26::26:
Nasılsınız kızlar uzun süredir işten güçten buraya uğrayamıyorum arada girip okuyorum yazdıklaırınızı ve son gelişmeleri ama yazmaya fırsatım olmuyor sakın silmeyin beni ha. :18: Bu aralara çok bişey yapamadık biz de nişanlımın babaannesi ameliyat oldu hep koşturmaca ile geçti hafta içi de işteyim hiç bir şey yapamıyorum bugün bir şeyler planlamıştık dün gecede annemin tansiyonu yükseldi bugün de evdeyim anca öyle yazabildim buraya yarın da nişanlım çalışıyor gene bir şey yapamayacağız ölü 3-4 hafta geçirdik böylelikle ama artık ev tutmamız lazım haftaya en geç ondan sonraki hafta tam 2 ay kalıyor düğüne evi tutmamız lazım artık stres olmaya başladım nasıl yetişecek diye. Kafamızda bir iki ev var aslında ama hala tam netleştiremedik ev işi canımı sıkmaya başladı.
Malesef bizde ev bakmaya baslamadik nisan ayinda tutariz diyor ama kiralik ev yok bakalim ne olacak karismiyorum kesinlikle
çok geçmiş olsun,
aynen bizimde ev derdimiz var, bakmaya pek vakit yok :18:
inşallaaahhhh en kısa sürede belli olur artık
kızlarrr hepınızeee kucak dolusu selamlarr....
Güzelll haberlerımleeee geldimmm dugun tarıhım belırlendııı...
25.05.2014 pazar gunu eşime kavusuyorum herseyım hazrrr o çok begenerekkk aldıgım gelınlıgı ve kına kıyafetımıı gıymek nasıp olacak ıns
rabbım hepımız mutlu oluruz....
Nasılsınız kızlar uzun süredir işten güçten buraya uğrayamıyorum arada girip okuyorum yazdıklaırınızı ve son gelişmeleri ama yazmaya fırsatım olmuyor sakın silmeyin beni ha. :18: Bu aralara çok bişey yapamadık biz de nişanlımın babaannesi ameliyat oldu hep koşturmaca ile geçti hafta içi de işteyim hiç bir şey yapamıyorum bugün bir şeyler planlamıştık dün gecede annemin tansiyonu yükseldi bugün de evdeyim anca öyle yazabildim buraya yarın da nişanlım çalışıyor gene bir şey yapamayacağız ölü 3-4 hafta geçirdik böylelikle ama artık ev tutmamız lazım haftaya en geç ondan sonraki hafta tam 2 ay kalıyor düğüne evi tutmamız lazım artık stres olmaya başladım nasıl yetişecek diye. Kafamızda bir iki ev var aslında ama hala tam netleştiremedik ev işi canımı sıkmaya başladı.
geçmiş olsun canım hemen hemen hepimizin stresi aynı yetişir allahın izniyle inşallah bizde 2 ay kala evi tutcaz bakalım bizimki nasıl olcak geri kalan herşey tamam şimdilik
Sağol canım biz de tam 2 ay kala tutacağız gibi aslında tutacağımız yer filan belli hatta bir kaç ev de belli ama yine de sıkıntı yaratıyor bu belirsizlik.
25.05.2014 pazar gunu eşime kavusuyorum herseyım hazrrr o çok begenerekkk aldıgım gelınlıgı ve kına kıyafetımıı gıymek nasıp olacak ıns
Sağol canım bir şekilde halledeceğiz artık olmadı hafta içi iş çıkışı bakacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?