'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydın kızlar dün dedemi cennete gönderdik bugun ışe geldım ne hayat dimi
başınız sağolsun tatlım mekenı cennet olsun

geçmiş olsun canım

günaydın kızlar nasılsınız neler olmuş bakim

zehra canım çok ama çok geçmiş olsun allahj bin beterinden korsun canım benim

melo anlayamadım canım sebep ne ne oldu

kızlar günaydınlar mutlu günler herkese

Gizemcim gunaydin

Telefonun Sarzi bitmis gulsem mi sovsem mi bilemedim

Saol gizim

saol tatlım

Ticari taksi canım araç.. Bilmiyorumki hiç varmı yokmu :26: Başkası buna çarpıo bu öndekine çarpıo :26:
Maddi olarak ucu bize dokunucak sanırım

Ticari taksinin kesin kaskosu vardir ama karsi taraf suclu ise onun trafik sigortasindan yararlanir ucu size dokunmaz canim

ellerim şişti bu aralar,ağızkuruluğu var birde, gereğinden fazla tuzlu yiyorum bir de turşu tarzı çok yerim ben sanıyorum ki o yüzden olabilir değil mi???:26::26:

Tuzlu tuketiminden vucudun su tutmus maydanoz suyu kaynat ic odemi cozer canim telas yapma

Nasılsınız kızlar uzun süredir işten güçten buraya uğrayamıyorum arada girip okuyorum yazdıklaırınızı ve son gelişmeleri ama yazmaya fırsatım olmuyor sakın silmeyin beni ha. :18: Bu aralara çok bişey yapamadık biz de nişanlımın babaannesi ameliyat oldu hep koşturmaca ile geçti hafta içi de işteyim hiç bir şey yapamıyorum bugün bir şeyler planlamıştık dün gecede annemin tansiyonu yükseldi bugün de evdeyim anca öyle yazabildim buraya yarın da nişanlım çalışıyor gene bir şey yapamayacağız ölü 3-4 hafta geçirdik böylelikle ama artık ev tutmamız lazım haftaya en geç ondan sonraki hafta tam 2 ay kalıyor düğüne evi tutmamız lazım artık stres olmaya başladım nasıl yetişecek diye. Kafamızda bir iki ev var aslında ama hala tam netleştiremedik ev işi canımı sıkmaya başladı.

çok geçmiş olsun,
aynen bizimde ev derdimiz var, bakmaya pek vakit yok :18:
inşallaaahhhh en kısa sürede belli olur artık

Zaman yaklaştıkça acaba yetişecek mi stresi oluyor hepimizde.
Allah evlenen çiftlere yardım eder kızlar.
Hepsi bir şekilde yoluna girecektir Allah'ın izni ile.
Ben de dün ufak ev aletlerimi aldım Arçelikten.
Geriye ütü ve elektirikli süpürge kaldı.

Malesef bizde ev bakmaya baslamadik nisan ayinda tutariz diyor ama kiralik ev yok bakalim ne olacak karismiyorum kesinlikle

Evet erkekler en mukemmelini uygun fiyata istiyorlar ama var mi oyle bir yer malesef :) ben rahatim beni dinlemezse sonuclarina katlanir

kızlarrr hepınızeee kucak dolusu selamlarr....

Güzelll haberlerımleeee geldimmm dugun tarıhım belırlendııı...

25.05.2014 pazar gunu eşime kavusuyorum herseyım hazrrr o çok begenerekkk aldıgım gelınlıgı ve kına kıyafetımıı gıymek nasıp olacak ıns

rabbım hepımız mutlu oluruz....

hayırlı olsun canım allah mutlu mesut etsin inşallah bende bugün ilk gelinlik provama gittim çok güzel bi duygu ya inşallah herşey istediğimiz gibi olur :)

geçmiş olsun canım hemen hemen hepimizin stresi aynı yetişir allahın izniyle inşallah bizde 2 ay kala evi tutcaz bakalım bizimki nasıl olcak geri kalan herşey tamam şimdilik

geçmiş olsun canım hemen hemen hepimizin stresi aynı yetişir allahın izniyle inşallah bizde 2 ay kala evi tutcaz bakalım bizimki nasıl olcak geri kalan herşey tamam şimdilik

Sağol canım biz de tam 2 ay kala tutacağız gibi aslında tutacağımız yer filan belli hatta bir kaç ev de belli ama yine de sıkıntı yaratıyor bu belirsizlik.

Sağol canım biz de tam 2 ay kala tutacağız gibi aslında tutacağımız yer filan belli hatta bir kaç ev de belli ama yine de sıkıntı yaratıyor bu belirsizlik.

bizimde öyle canım nerden olca nasıl olca belli aslında ama genede dediğin gibi belirsizlik insanı strese sokuyo bide ben biraz canı tez bi yapıya sahibim biran önce olsun herşey istiyorum :)

Canım çok sevindim uzun zamandır yoktun hep merak ettim. Çektiğin onca sıkıntının mükafatını alacaksın inşallah çok mutlu ol çok

Sağol canım bir şekilde halledeceğiz artık olmadı hafta içi iş çıkışı bakacağız.

Hayirli olsun bende 25 mayista yapacaktim ama kandile denk geliyor diye one cektik tarihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…