Ev konusu netleşmeye başladı gibi kızlar salı günü ev sahibiyle görüşüp kontrat imzalayacağız inşallah.
Huuu huuuu
Canım çok sevindim uzun zamandır yoktun hep merak ettim. Çektiğin onca sıkıntının mükafatını alacaksın inşallah çok mutlu ol çok
ay canım bebiş mi varhayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inş
Amin canım teşekkürler, cumartesi günü öğrendik bizde kesin olarak. Allah'ım isteyen herkese versin.
Günaydın kızlarrrrrrrrrrr harika bir hafta sizlerin olsun
günaydın gelinlerspora gitmeden bi gireyim bakayım dedim
kızlar kayınbabanız size aşkım diyecek kadar samimi davranıyor mu ???
Amin canım teşekkürler, cumartesi günü öğrendik bizde kesin olarak. Allah'ım isteyen herkese versin.
Günaydın kızlarrrrrrrrrrr harika bir hafta sizlerin olsun
Günaydın kızlaaar
Niiil tatlım hayırlısı olsuun Rabbim sağlıkla güzellikle kucağınıza almayıda nasip etsin
Hayırlı haftalar herkese
ay cok sevindim allahım sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın canımhemende hamılelık takvımı yapılmıs bizi bırakıp hamıle topıklerıne gıdersın sımdı
günaydınn kızlarrr hayırlı haftalar olsun inşallah
*
nillll nasıll sevindimm anlatamamm yaaaaa
rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh
selam kızlar hayırlı sabahlar
nil neler okuyorum öyleeeseninle çok muhabetimiz samimiyetimiz olmadı. ama senin iyi niyetine hep inancım o sıcaklığı aldım. rabbim analı babalı sağlıklı huzurla büyütecek bir evlat kucağınıza almayı nasip etsin. çok çok çok sewindim cidden
okudukların doğru canım, evet haklısın pek fazlaca samimiyetimiz olmadı ama sanırım topicte fazlaca karşılaştık. İyi dileklerin için çok çok teşekkür ederim. Darısı isteyen herkesin başına. Aslında bu ay olacağına ihtimal vermemiştik, çünkü daha doğum kontrol hapını yeni bırakmıştım.Bize de biraz sürpriz oldu diyebiliriz.
Günaydın kızlar
Nil Berfişin de dediği gibi benimde çok muhabbetim olmadı ama senin iyi niyetini bende öyle hissettim ki..
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini
Günaydın kızlar
Nil Berfişin de dediği gibi benimde çok muhabbetim olmadı ama senin iyi niyetini bende öyle hissettim ki..
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini
bebek rıskıyla bereketiyle huzuruyla gelsin sana inşALLAH
rabbim ananlı babalı büyütsün cidden çok sewindim.
sen güzellikleri hak ediyosun rabbimde karşına çıkarıyor
günaydın tubiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?