herkese selaammdilam squat için yardım istiyorum lütfenn
düğün şarkısına gelince de ben tam bu hafta stüdyoya girip söylemiştim düğün şarkımıerken değil yani..
dilammm
benm dugun tarıhım yok 25 mayıs pazar gunu dugunum olcakk bebegım benıde eklermsnnnn....
dilam sağol.bilmiyorum bende yaa aslında tam bel değil gliba nette araştırdım bendeki üst sırt ağrısı.
Gece ters yattım heralde ama sanki ordaki kemiklere bişy olmuş.
İnş önmli birşey yoktur geçer kısa zamanda.
Çünkü daha önceden belimdeki disklerden 1 tanesi kaymıştı baya zor zamanlar geçirmiştim:26:
biz mi rahatızz
bizden önceki nesil ( evlicandaki arkideşler) halletmişti sanırım bu zamanlardaa
dilam sağol.bilmiyorum bende yaa aslında tam bel değil gliba nette araştırdım bendeki üst sırt ağrısı.
Gece ters yattım heralde ama sanki ordaki kemiklere bişy olmuş.
İnş önmli birşey yoktur geçer kısa zamanda.
Çünkü daha önceden belimdeki disklerden 1 tanesi kaymıştı baya zor zamanlar geçirmiştim:26:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=627394&highlight=squat
canım buraya bakk bii
uzun süre gelmeyince silmiştim kübracım
mesaj olarak atarsan tarihi bi sonraki güncellememde eklerim
yalnız topiğe gel lütfen olur mu
kızlar bu arada düğün müziklerini hallettiniz mii ??
pisss saloncuuu sölemedii bızee
ALLAH gunahlarımızı affetsnnn kandil kandildeee insan hc bsey yapmak ıstemesezzz ayşenurummm
aman Allah korusun canım yaaa
ters yatmışsındır
ciddi bişe yoktur inşallah :26:
Nişanımda her şeyi düşnmüştüm en ince ayrıntısına kadar bunda nedense pek önemsemiyorum kuzum
Hallolur hepsi no panic
bizimki ikimizin şarkısı olucak canım nisanlıcanın bana hitap ettiği şarkı idil üner in güneşim şarkısı
canım geçmişler olsunönemli birşey değildir yatış pozisyonundandır çabucak toparla inşallah..
kına cicilerim geldi akşama yapmaya başlıyorummmm şimdide etket tasarlıcam çok heyecanlıyım yaaaaa
Kizlar galiba nisani atiyoruz bu aksam hersey netlik kazanacak hayirlisi olsun insallah sizde dua edin
Kizlar galiba nisani atiyoruz bu aksam hersey netlik kazanacak hayirlisi olsun insallah sizde dua edin
bizimki ikimizin şarkısı olucak canım nisanlıcanın bana hitap ettiği şarkı idil üner in güneşim şarkısı
kına cicilerim geldi akşama yapmaya başlıyorummmm şimdide etket tasarlıcam çok heyecanlıyım yaaaaa
neeKizlar galiba nisani atiyoruz bu aksam hersey netlik kazanacak hayirlisi olsun insallah sizde dua edin
puhahahah al benden o kadar kv sordu üdğünde bişi dağıtcaz demi die bende bilemem anne isterseniz olur dedim ben kutu istiyorum çok istiyorlar sa yapsınlar ben anca kına için yaparım :)))))))))) düğünü tınlamıyorum
kızlar balayı vb şeler için kozmatik alacaksanız an itibari ile grtaisler watsonlar migroslarda reyonlar boşalıyor haber vermeyi bir borç bilirim saygılar sevgiler
puhahahah al benden o kadar kv sordu üdğünde bişi dağıtcaz demi die bende bilemem anne isterseniz olur dedim ben kutu istiyorum çok istiyorlar sa yapsınlar ben anca kına için yaparım :)))))))))) düğünü tınlamıyorum
kızlar balayı vb şeler için kozmatik alacaksanız an itibari ile grtaisler watsonlar migroslarda reyonlar boşalıyor haber vermeyi bir borç bilirim saygılar sevgiler
Ayşenur canım geçmiş olsun
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?