'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

herkese selaamm dilam squat için yardım istiyorum lütfenn
düğün şarkısına gelince de ben tam bu hafta stüdyoya girip söylemiştim düğün şarkımı erken değil yani..

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=627394&highlight=squat
canım buraya bakk bii

dilammm

benm dugun tarıhım yok 25 mayıs pazar gunu dugunum olcakk bebegım benıde eklermsnnnn....

uzun süre gelmeyince silmiştim kübracım
mesaj olarak atarsan tarihi bi sonraki güncellememde eklerim
yalnız topiğe gel lütfen olur mu

aman Allah korusun canım yaaa
ters yatmışsındır
ciddi bişe yoktur inşallah :26:

canım geçmişler olsun önemli birşey değildir yatış pozisyonundandır çabucak toparla inşallah..

Kizlar galiba nisani atiyoruz bu aksam hersey netlik kazanacak hayirlisi olsun insallah sizde dua edin

Nişanımda her şeyi düşnmüştüm en ince ayrıntısına kadar bunda nedense pek önemsemiyorum kuzum
Hallolur hepsi no panic

puhahahah al benden o kadar kv sordu üdğünde bişi dağıtcaz demi die bende bilemem anne isterseniz olur dedim ben kutu istiyorum çok istiyorlar sa yapsınlar ben anca kına için yaparım :)))))))))) düğünü tınlamıyorum

kızlar balayı vb şeler için kozmatik alacaksanız an itibari ile grtaisler watsonlar migroslarda reyonlar boşalıyor haber vermeyi bir borç bilirim saygılar sevgiler

bizimki ikimizin şarkısı olucak canım nisanlıcanın bana hitap ettiği şarkı idil üner in güneşim şarkısı

ayyhh çok romantik bizimde yarım yıl dönümümüz bugün itibariyle 6 ay olmuş.. şükür elhamdülillah
kurban olduğuma dans müziğimizi açıp dans teklif edeyim akşama bende..

kına cicilerim geldi akşama yapmaya başlıyorummmm şimdide etket tasarlıcam çok heyecanlıyım yaaaaa

giiiizzz bana da kargoyla yolla ya da gel şu kınanı ankarada yapalım hı? görmek istiyorum hepiciiniiziiii

Ayşenur canım geçmiş olsun

bizimki ikimizin şarkısı olucak canım nisanlıcanın bana hitap ettiği şarkı idil üner in güneşim şarkısı

o şarkıyı bilmiyorum ben :26:

kına cicilerim geldi akşama yapmaya başlıyorummmm şimdide etket tasarlıcam çok heyecanlıyım yaaaaa

neler almıştın tatlım :26:

Kizlar galiba nisani atiyoruz bu aksam hersey netlik kazanacak hayirlisi olsun insallah sizde dua edin
nee kzuum hayırdır

indirim mi var kuzum :26:

Anammm ne kadarlık bir indirim bu böyle reyonlar yağma ediliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…