Melo34 acaba kötü alışkanlıklarımı var, olmaz dememek lazım. Sonuçta anlattıklarına bakılırsa herşeyi boşvermiş, evlilik yolunda yapacak o kadar çok şey varken sabahlara kadar öyle ortamlarda olması benim aklıma bunları getirdi. Böyle yerler en iyi insanı bile yoldan çıkarır.Sen böyle şeylerden şüpheleniyormusun.
meryemcim senin yazdığını da konu hakkında diğer görüşleri de okuma şansım oldu.. tatlım fikirler ne yazık ki bir.. ama kimin söylediğini kaçırdım özür dilerim ama dul olmaktansa nişan atmak ne yazık ki dar görüşlü ülkemizde daha hoş karşılanır.. Allah canını sağ etsin.. Bedeninden sıhhatini almasın da herşeyin çaresi var.. ben "evlenince değişir" kalıbına kesinlikle inanmıyorum!! ne yazıktır ki tek değişiklik seks hayatınız olur.. bunalmış olabilir bunaltmış da olabilirsin amenna.. ama hiç bir sebep seni böyle dış kapının dış mandalı gibi nitelendirmesine müsade etmez.. ne demek annene yakın olsun gece gelmezsem..?? arkadaş hayat birleştiriyorsun.. rızasız gönülsüz nereye gidebileceğini sanıyorsun sen?
Rabbim her kararında yardım etsin sana.. zor biliyorum ama.. gelecek için geçmişe veda etmek gerekir bazen..
Diyicek söz bulamadım melocum cok uzuldum gercekten böyle olmasına cokta az zaman kalmıs o kadar hazırlık hayallersen hep onu merak etmişin sankı bı kac gun hıc aramasan o senı merak etse nasıl olur bılemedım hıseettrdıgını anlar belkı herşeyi bitirmeden önce cok iyi düşün canım
Şuan bisküvi yiyorum o yüzden stres olmaz merak etme :)) Üzme kendini demek geliyor içimden ama, bunu yapamayacağını biliyorum. Umarım vereceğin karar, atacağın her adım seni daha güzele götürsün.
kotu alıskanlıktan zıyade kotu arkadas sonu olacak ben uyardım onu arkadaslarını ıyı sec hatta nısana getıecektı nısanı evımde yaptık aıle cıcınde babası musade etmedı bekar erkeklerın ne ısı var dıye kı kahvenın ısletmecısı babası yanı zaten hayırlı bırılerı olsa babası ızın verırdı
arzu cok yıprandım cok mucadele ettım tek dedıgı babam bıle bana karısamaz ben karısmıyorum zaten sadece merak edıyorum ama hep allaha yalvardım eger sonu hayırlı olmayacaksa bır sebep ver galıba sebep bu oldu hayırlısı olsun sonadan basımı taslara vurmaktan ıyıdır
hazırlıkları ınan gozum gormuyor ınsallah hatasını anlar ama benım pek vazgecmeye nıyetım yok cunku sureklı kontrol manyagı gıbı acaba nerde ne yaptı dıye dusunmek ıstemıyorum
Ayşenur canım geçmiş olsun
o şarkıyı bilmiyorum ben :26:
neler almıştın tatlım :26:
neekzuum hayırdır
indirim mi var kuzum :26:
Olay biraz fazla büyümüş. Benim en sinir olduğum şey, insanların sevgili yada nişanlıyken birbirlerinin sahipleriymiş gibi bir yere gidip gitmemesine izin verip vermemek. Ben sevgili olduğumuz süre içerisinde de, nişanlıyken de eşime hiç ağzımı açıp tek kelime etmedim. Çünkü erkekler, sıkıntıyı sevmiyorlar. Ne sevgiliyken ne de evliyken. Benim eşimde nişanlıyken, arkadaşları ile çıkar ertesi gün işe gideceği halde 3'lere 4'lere kadar kalırdı. Ben yatana kadar beni de arardı sık sık. Bu alışkınlığı beni korkutuyordu ama söze nasıl gireceğimi hiç bilemezdim. Birgün kendi söyledi "evlenince de arada bir ben çıkarım, sıkma beni" diye. Siz olsanız ne yapardınız? ben hiç sesimi çıkartmadım. "O zaman gelsin bakarız hayatım dedim"... Ve şimdi, eşimin bana söyledi "ben sana evlenince arkadaşlarla arada bir çıkarım demiştim ama, işten eve koşa koşa geliyorum. Kimseyi görmesem de olur."
Üzgünüm ama, maalesef bayanların çoğu duygularının esiri olup anlayışlı davranmanın ne kadar önemli olduğunu kavrayamıyor. "İyi Bir Kadın ERKEĞİ Etkiler,Zeki Bir Kadın Onda İlgi Uyandırır, Güzel Bir Kadın Büyüler, Anlayışlı Bir Kadın İse Ona Sahip Olur."
Bu duruma gelmenize üzüldüm, ancak keşke yasaklamak yerine daha yapıcı daha yumuşak olmayı becerebilseydiniz. Erkeklerin bekarlık hayatı evlilik hayatı farklı oluyor, kız çocuğunun akşamları evde olması gerektiği kuralı erkek çocuklarında olmadığı için onlar daha özgür yetişiyor. Baskı ile değil güzel sözle ve anlayışlı bir bakış açısıyla herşeyi bambaşka yapabilirdin bence.
Biraz uzun oldu ama, burada evlenecek ve nişanlı olan diğer arkadaşlara da fikir olsun istedim yazdıklarım. Hakkınızda hayırlısı olsun.
nilo senin yazılarını okumak hep bana masal gibi gelir şimdi ne söylesem bilemedim ben nişanlımı şu ana kadar gram sıkmadım oda gezerdi ama sıkmayınca ters tepti sanırsam, o ise beni asla paylaşamadı nilim hala onsuz biryere gitsem kabullenmez üzülür şirkettekiler bile söylüyor adam büyülenmiş mühürlenmiş gibi sana hayran bizim göremediğimiz neyi göerüyor diyorben biraz cadı olsam da sevgilimn yanında gerçekten minik kediler gibiyim hem akılllı hem aaa ben bilemem diyen bir kızım herşeyi biliyorm ama bazen bilmezden geliyorum hoşuna gidiyor birşey öğretmesi
ama benim nişanlımı bir an sıksam gitmcieksin desem her akşam gitse beni terkeder bundan net eminim çünkü benimki gitme diyince inat gider ona aşkım gitmesen mi bak çok üzülüyorum desem güzel güzel asla gitmez tatlı söz yılanı deliğinden çıkarır derler ya benimkinin inadını kırıyor
şimdi evlenince gitmeyecek diye geziyordu ben gitmicem evlenince diyordu ama maalesef şirket haftada 3 gün eğitime gönderiyor düğün zaman biticek ona bile üzülüyor düğünden sonra olursa koskoca eğitim bırakıcakmış neymiş beni yalnız bırakamazmış yahuuu be adam git kafa dağıt bende saçıma o günlerde maske yapatrım dedim böyle kaldı
çok kırıldım kızlar çok özür diliyor falan ama boş yani 5 sene inan gözümde degil 1 ay süre verdim düzelirse ne ala ben yüzükleri teslim ettim 1 ay terapiye gidecek(miş) düzelecek(miş) düzelmezse hiç işim olmaz zaten 17.martta işe başlıyorum çok şükür daha çabuk atlatırım
Günaydın bayanlar, Son iş gününden önceki iş günü bugün
Hayırlı Cuma' lar
Dün benimkinin verdiği bir haberle sinirlendim bende. Mobilyacı Nisan 15 ten sonraya kalır teslimat demişRabbim yardımcımız olsun
Meryem tatlım her şerde bir hayır vardır muhakkak. Ben düzeleceğine, yada bu durumu düzeltmek isteyeceğine pek inanmıyorum canım.. Hakkınızda hayırlısı olsun her zaman.
Günaydın güzellikler
Hayırlı cumalar
Günaydınnn canımm; valla benim son iş günüm
Günaydın Kızlar hayırlı cumalar
bunu yapmanıza az kaldı
Ohhh vallahii ya bulamadım Nilim şöyle bir işEvlendikten sonra nasip eder inşallah Rabbiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?