'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kotu alıskanlıktan zıyade kotu arkadas sonu olacak ben uyardım onu arkadaslarını ıyı sec hatta nısana getıecektı nısanı evımde yaptık aıle cıcınde babası musade etmedı bekar erkeklerın ne ısı var dıye kı kahvenın ısletmecısı babası yanı zaten hayırlı bırılerı olsa babası ızın verırdı

arzu cok yıprandım cok mucadele ettım tek dedıgı babam bıle bana karısamaz ben karısmıyorum zaten sadece merak edıyorum ama hep allaha yalvardım eger sonu hayırlı olmayacaksa bır sebep ver galıba sebep bu oldu hayırlısı olsun sonadan basımı taslara vurmaktan ıyıdır

hazırlıkları ınan gozum gormuyor ınsallah hatasını anlar ama benım pek vazgecmeye nıyetım yok cunku sureklı kontrol manyagı gıbı acaba nerde ne yaptı dıye dusunmek ıstemıyorum

Şuan bisküvi yiyorum o yüzden stres olmaz merak etme :)) Üzme kendini demek geliyor içimden ama, bunu yapamayacağını biliyorum. Umarım vereceğin karar, atacağın her adım seni daha güzele götürsün.

hamılenın duası kabul olurmus amın canım ama sankı ustumden buyuk bır yuk kalktı kendımı kus gıbı hıssedıyorum

canım cok uzuldum ınan ınsallah hakkında hayırlısı ne ıse o olur her zaman allah bıze hayırlısını nasıp etsın

canım bence ilerde bu durum çok daha büyük sorunlar çıkartabilir şuan sana en çok zaman ayırması destek vermesi gereken bir dönemde sana olan yaklaşımı hiç hoş değil dul kalmakmış falan toplumun bakış açısıymış onlar hikaye önemli olan senin ne kadar mutlu olacağn bu şekilde evlenseniz bile ne kadar sağlıklı bi ilişki olabileceğini çok iyi tartman lazım bence bide ben şu seni annesine bırakma kararına takıldım ne demek eve gelmem falan çok yakın bi arkadaşımın eşide aynı nişanlın gibi canı istediği zaman eve gelirdi istediği zman gitmezdi içerdi sürekli arkadaşlarıyla vakit geçirirdiki biz onları hiç görmedik arkadaşım bişey demeye kalksa evdki eşyaları kırmaya başlardı sözde sinirleniyo kendince suç bastırırdı daha bir aylık evliydiler güzelim tv kırmıştı pislik arkadaşım 6 yıl evli kalabildi düzelir değişir diye ama olmadı boşandılar üstelik bide kızı var arkadaşımın yani değişir diye bekleme çünkü değişmiyolar tabiki ne istiyosan kararı vercek olan sensin ama genede çok iyi düşünmeni öneririm tabi bizler için bunları söylemek kolay yaşayan sensin o kadar hayal kırıklığı bir sürü hazırlık hepsini tek tek ince ince düşünmen lazım çok zor valla böyle kararlar vermek allah yardımcın olsun

merhaba kızlar, ben de burdayım :) haziran gibi evlenmeyi düşünüyoruz. bu ay sonu kredi çekeceğiz. sonra da hazırlıklar başlayacak inşallah :) çok ama çok heyecanlıyım zaman geçmiyo sanki :)

meryem canım ne oldu neden böyle yazdın bilmiyorum şu anda gördüm çok şaşırdım rabbim doğruyu göstersin inşallah

Ayşenur canım geçmiş olsun

o şarkıyı bilmiyorum ben :26:

neler almıştın tatlım :26:

nee kzuum hayırdır

indirim mi var kuzum :26:

canım vallla yeni ev yeni eyşa yeni kozmatik hayalim için 8 mart kadınlar günü indirimini bekliyordum ki 1 ocak 14 şubattada yine bir dünya kozmatik almıştım ben hediye çeklerim felan da var heyecanla kullancam yarın ve haftasonu

migroslarda netrogina ürünlerine 1 alana 1 bedava kızlar ben severek kullanıyıroum

gratislerde the balm standı indirim makyaj ürünlerim ordan

ek olark loreal manyak indirim yaptı watsonslarda

beni anlatan tek smiley

nilo senin yazılarını okumak hep bana masal gibi gelir şimdi ne söylesem bilemedim ben nişanlımı şu ana kadar gram sıkmadım oda gezerdi ama sıkmayınca ters tepti sanırsam, o ise beni asla paylaşamadı nilim hala onsuz biryere gitsem kabullenmez üzülür şirkettekiler bile söylüyor adam büyülenmiş mühürlenmiş gibi sana hayran bizim göremediğimiz neyi göerüyor diyor ben biraz cadı olsam da sevgilimn yanında gerçekten minik kediler gibiyim hem akılllı hem aaa ben bilemem diyen bir kızım herşeyi biliyorm ama bazen bilmezden geliyorum hoşuna gidiyor birşey öğretmesi

ama benim nişanlımı bir an sıksam gitmcieksin desem her akşam gitse beni terkeder bundan net eminim çünkü benimki gitme diyince inat gider ona aşkım gitmesen mi bak çok üzülüyorum desem güzel güzel asla gitmez tatlı söz yılanı deliğinden çıkarır derler ya benimkinin inadını kırıyor

şimdi evlenince gitmeyecek diye geziyordu ben gitmicem evlenince diyordu ama maalesef şirket haftada 3 gün eğitime gönderiyor düğün zaman biticek ona bile üzülüyor düğünden sonra olursa koskoca eğitim bırakıcakmış neymiş beni yalnız bırakamazmış yahuuu be adam git kafa dağıt bende saçıma o günlerde maske yapatrım dedim böyle kaldı

çok kırıldım kızlar çok özür diliyor falan ama boş yani 5 sene inan gözümde degil 1 ay süre verdim düzelirse ne ala ben yüzükleri teslim ettim 1 ay terapiye gidecek(miş) düzelecek(miş) düzelmezse hiç işim olmaz zaten 17.martta işe başlıyorum çok şükür daha çabuk atlatırım

İşte biz bayanlar biraz daha sahiplenilmeyi seviyoruz galiba, yani bu aslında tamamen yetiştirilme tarzı. Kız çocukları daha korunarak, daha evde tutularak yetiştiriliyor. Eşimiz yada nişanlımız bize bir yere gitme dediğinde kızıyoruz ama içten içe aslında bu duruma hem alışığız hemde seviniyoruz. :) (aşırı olmadığı sürece tabi). Erkekler daha serbest yetişiyor, onlar hep evlerinden uzakta büyüyorlar. "aman erkek çocuğu o, yapsın etsin, gezsin tozsun" o yüzden fazlaca baskıya da pek gelemiyorlar. Tamamen aslında yetiştirilme tarzı. Sen kız çocuğu olarak eve 1-2 saat geç kalsan aman aman 40 kere arar annen "nerede kaldın" diye; ama erkek olsan "takılmıştır arkadaşlarıyla bir yere gelir şimdi " . İşte ben o yüzden hep diyorum erkekler ve kadınlar farklı. farklı yetiştiriliyorlar ve o yüzden bakış açıları ve hissettikleri bile bizlerden çok farklı.Farklılıkları kabul ederek yaşamak, fazlaca beklentiye girmemek her iki tarafı da daha mutlu eder kanısındayım.

melo çok üzüldüm inan bu durumda ne diyeceğime karar veremedim. hakkında hayırlısı ne ise o olur inşallah.Allah yardımcın olsun.

Günaydın bayanlar, Son iş gününden önceki iş günü bugün

Hayırlı Cuma' lar

Dün benimkinin verdiği bir haberle sinirlendim bende. Mobilyacı Nisan 15 ten sonraya kalır teslimat demiş Rabbim yardımcımız olsun

Meryem tatlım her şerde bir hayır vardır muhakkak. Ben düzeleceğine, yada bu durumu düzeltmek isteyeceğine pek inanmıyorum canım.. Hakkınızda hayırlısı olsun her zaman.

Günaydınnn canımm; valla benim son iş günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…