'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Nişanımda her şeyi düşnmüştüm en ince ayrıntısına kadar bunda nedense pek önemsemiyorum kuzum
Hallolur hepsi no panic

önemsemiyorum derkenn

canım çok teşekkürler doğum öncesi pilatese başlamayı planlıyorum ama squats da popo şekillendirme ve kas esnetmede sanırım çok iyi
başlayayım bende bu akşamdan itibaren bari..

ne zaman doğum planlıyosun arzucann

Kizlar galiba nisani atiyoruz bu aksam hersey netlik kazanacak hayirlisi olsun insallah sizde dua edin

hayır olsun meryemm nedenn

önemsemiyorum derkenn

dilacım mayısta haziranda falan korunmayı bırakırım diye düşünüyorum hayırlısıyla inşallah.. bide bu 30 günlük programdan sonra nasıl devam edeceğim hakkında bir fikrin var mı balım? :44::44:

çok yokk
yer çekimine karşı duramazlar die korkuyorumm
*
ayrıca size kolaylar gelsinn
bide siz ankaranın neresindensinizzz

çok yokk
yer çekimine karşı duramazlar die korkuyorumm
*
ayrıca size kolaylar gelsinn
bide siz ankaranın neresindensinizzz

evet kuzum çok kalmadı

aslında eryamandayız ama yenimahalle ilçesine bağlıyız kuzum değişik biraz
hadi yolun düşsün çık da geliver.. :13::13:

ahaaa geliyon demi geliyon.. yehhuuuuu

bir gün aniden kapını çalabilirimm

konuşma balonlarımı hazırladım bende özalitçiye gidip çıkartması kaldıı

Muhabbetiniz bol olsun kızlar

saolll nilocann
minik mercimek napıyoo

beraber olsun mercimekin fıstık annesiiii

bir gün aniden kapını çalabilirimm

konuşma balonlarımı hazırladım bende özalitçiye gidip çıkartması kaldıı

saolll nilocann
minik mercimek napıyoo

minik mercimek sanırım büyüyor, arada mide bulantısı başladı. Bu arada folik asite devam ediyorum galiba o iştahımı açtı. Durum böyle, mercimek minik ama sağ olsun şimdiden ben buradayım demeye başladı

maşallah ona maşallah

Kizlar galiba nisani atiyoruz bu aksam hersey netlik kazanacak hayirlisi olsun insallah sizde dua edin

canım dogrumu anladım ne nişan atması bukadar az kalmskenn umarım sorunların her neyse hallolurr hakkından hayrlısı neyse o olrr kuzum sakın ol

melo zaten daha önce de aynı duruma geldiniz
bazen bazı şeylerin bitişi bazı şeylerin de başlangıcı oluyor
ama iyi düşünülmesi gerek bence
nişan bu şakaya gelmez
eğer atarsanız bir daha dönüşü olmamalı
ufak bir ihtmaille bile barışırız diyorsan bekleyn biraz daha

çünkü attıktan sonraki süreç ne yazık ki sıkıntılı oluyor

kızlar selamm nabersınız bılıyorum cok ıhmal edıyorum burayı ama ınanın okadar yogun calısıyorumkı wc ye gıdemıyorum bazen

nısan hazırlıklarımda basladı yavs yavas malum cok yogunum benden bole sızler nasılsınız bakalım kımın yakın dugunu

Canım dogrumu anladım hayırdır sorun neydıkı ben mı kacırdım ?

Hakkında hayırlı olsun cnm
Evlenip boşanmaktansa,nişan atmak daha iyidir.
Umarım gönlünden geçtiği gibi olur herşey

Ayşenur canım geçmiş olsun

o şarkıyı bilmiyorum ben :26:

neler almıştın tatlım :26:

nee kzuum hayırdır

indirim mi var kuzum :26:

nasıl yani??? noluyor kuzum yaa?

önemsemiyorum derkenn

canım dogrumu anladım ne nişan atması bukadar az kalmskenn umarım sorunların her neyse hallolurr hakkından hayrlısı neyse o olrr kuzum sakın ol

toplu cevap verıyorum kızlar kusuruma bakmayın başım catlıyor sabaha kadar uyumadım 8de uyudum sandım 9 da uyandım ve sersem gıbıyım

benım nısanlım olacak sefıl matbaacı ve kahvelerı var aksam ıs cıkısı kahveye gıder cay ıcıp evıne gıder hafta sonlarıda kahvede takılmak ısterdı engellerdım ama son bır aydır ıpın ucunu kacırdı ilk başlarda sadece cumartesı sabah 2-3 gibi kahveden kalkıp eve gısıyordu ben kızıyordum tartısıyorduk tamam dıyordu sonrakı hafta pazar gunlerı sabah 4-5e kadar kahvede kaldı ıse gec kaldı hatta gıtmedı bıle bende surat asıp konustum yapma bak bu ıyı degıl hatta kız kardesıde konustu babasıda sabahlara kadar kahvede durulmaz dıye dun aksam artık patladım sabah 5e kadar kahvede aradım acmıyor mesaj atıyorum cevaplamıyor sabah 5de actı telefonu kavga etmeye basladık sebep ben onu neden arıyormusum ey ınsan evladı sabah 5e kadar bırahanede takılmıs ıcmıs sarhos ne dedıgını bılmıyor dedım kapattım telefonu bu arada onun telefonu ıphone oldugu ıcın nerde oldugunu goruyorum harıtadan bende ıpler artık koptu gercekten yıprandım tek tartısmamız bu kahve sırf bu yuzden kasımpasan cok uzak avcılarda oturalım dedım onuda kabul etmıyor evlenınce daha kotu olacak sudan sebep bahaneler ıle sureklı bırahane kahvede takılması dogru degıl bana gore ve bunun artık gerı donusu olmamalı ben affettıkce o daha azıtıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…