Kendimi eminönü çıkartmasına saklıyorum
Kendimi eminönü çıkartmasına saklıyorum
emimomu ivitgitmek lazım ama daha jan janlı seyler alasım var benım yaaa
ne zaman bi sonraki provann
bide sen işten ne zaman ayrılıyosunn
ankaradayım bende bu eminönünü merak ediyorum :))
emimomu ivitgitmek lazım ama daha jan janlı seyler alasım var benım yaaa
29 martta kuzucan
Yavrucum mayısın ilk haftası burdayım. 3 mayıs cumartesi işe gelirim en son olarak, sonra yıllık izne ayrılıcam kuzum
29 martta kuzucan
Yavrucum mayısın ilk haftası burdayım. 3 mayıs cumartesi işe gelirim en son olarak, sonra yıllık izne ayrılıcam kuzum
Ankara merkezden misin canım . POlatlıya gelmiştim daha önce
ay sonuna kadar para harcama mademm at kenaraaa
izinden sonraa :44::44:
*
bu arada ben banyoma paspas seti almadım
bide çamaşır sepetii
alanlar veya almayı düşünenler bi el atabilirmisiniz acabaa ??
Kuzucum şöyle ki 20 martta 14 gün izin hak ediyorum. 3 günde evlilik izni var.. İçer de de 4 gün yıllık iznim var ( düğüne kadar izin alıp kestirmezsem eğer )
5 Mayıstan itibaren yıllık izinli gözükücem kuzucum. İzin bitişinde gelip istifamı vericem. Evlilik çıkışı olsun diye
Kuzucum şöyle ki 20 martta 14 gün izin hak ediyorum. 3 günde evlilik izni var.. İçer de de 4 gün yıllık iznim var ( düğüne kadar izin alıp kestirmezsem eğer )
5 Mayıstan itibaren yıllık izinli gözükücem kuzucum. İzin bitişinde gelip istifamı vericem. Evlilik çıkışı olsun diye
Günaydın kızlarrr
Bugün işe geldim ama mecburiyetten yoksa hiç halim yok
Güya yarın kına malzeleri ve kına için abiye bakmaya kadıköye gidicektim ama böyle olursam gidemicem kalıcak
ben de aynısını düşünüyorum yıllık iznimle birleştirip evlilik çıkışı olsun diee
tazminat alabilcekmisin pekii ??
bide nikahtan sonra mı tazminat alabilyoruz ?
Günaydın bayanlar, Son iş gününden önceki iş günü bugün
Hayırlı Cuma' lar
Dün benimkinin verdiği bir haberle sinirlendim bende. Mobilyacı Nisan 15 ten sonraya kalır teslimat demişRabbim yardımcımız olsun
Meryem tatlım her şerde bir hayır vardır muhakkak. Ben düzeleceğine, yada bu durumu düzeltmek isteyeceğine pek inanmıyorum canım.. Hakkınızda hayırlısı olsun her zaman.
az öncede yazdım canımm evt nikah olması gerekiyor tazminatını alıp çıkman için, ben öyle biliyorum.
çok geçmiş olsun ayşenur yaa geçmedi mi bel ağrınn ?
Dilacan sağolYok cnm sırt ağrısı devam ediyor
Acaba bu aralar işler yoğun ve strestli o yüzdenmi oldu bilemedim.
Bakalım kas gevşetici ve ağrı kesici fln alıyorum.
Haftasonu full dinlenmeye çalışıcam geçmezse haftabaşı doktora giderim
evlendikten sonra 1 yıl içinde işten ayrılabiliniyormuş, kıdem tazminatı nı da alıp çıkabilirsin diye biliyorum canım
Kuzucum nikah cüzdanınla birlikte istifanı nikahtan sonra 1 yıl içerisinde ibraz etmen gerekiyorben de aynısını düşünüyorum yıllık iznimle birleştirip evlilik çıkışı olsun diee
tazminat alabilcekmisin pekii ??
bide nikahtan sonra mı tazminat alabilyoruz ?
Zehroş sakin ol cnm bizimde 20 Mayıs gibi gelcek beyaz eşyalar yetişir no problemo
Bu arada biz dün nişanlıcanla bizim eve yakın bir avm açıldı oraya gittik ilk açılış günü indirim fln olur diye ama hüsran oldu sonu
Tchibo da çok güzel kemer,kravat,pantolon,gömlek askıları var.
Ben alıcam sizede tavsiye ederim.Yer tasarrufu sağlıcak şeyler kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?