'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kuzucum nikah cüzdanınla birlikte istifanı nikahtan sonra 1 yıl içerisinde ibraz etmen gerekiyor Tazminat alıcam tatlım.

bugünlerde sıkıntılıyım burayla
umarım dayanabilirimde kalırım o şekilde zehroşş
yoksa ben de tazminatımı almak istiyorumm :26:

Ayy ben orda zaten mobilya demek istemiştim beyaz eşya yazmışım kafa gitti
Ama ben tülleri mobilyalardan önce yaptırıcam çnkü renkler belli ölçü belli evin içi görünmesindiye düşünüyorum.
Aynen halılar dediğin gibi eşyalar geldikten sonra alınacak bizimde

bugünlerde sıkıntılıyım burayla
umarım dayanabilirimde kalırım o şekilde zehroşş
yoksa ben de tazminatımı almak istiyorumm :26:
İnşallah kuzum gönlüne göre olur herşey

Ben tez canlıyım biraz tatlım. Hemen herşey olsun bitsin, ee tabi heves te var malum Güneşlik diktiricem bende. Belki tülleride diktiririm bilmiyorum :26: Bu pazar evimiz boyanacak.. Ufaktan temizlik yapıcam bende, mutfak dolaplarını gardrobu falan temizlicem

ayyy yaaaaa
çok zor görünüyo bakalım dayanabilcekmiyim :26::26::26:

dayanmaya çalış canım hakkını da kullanmış ol böylecee

ayşenur canım kas gevşetici ilaç alıyosun değil mi? yoksa voltaren diye bir kreim var o da kas gevşetici onu al sür ve ov diyecektim iyi geliyor.

Bende normalde tez canlıyımdır ama nolduysa çok sakinim bu aralar sinir strest alındı sanki

evt cnm kas gevşetici ve ağrı kesici hap bir arada aldım ayça.
bakalım geçmezse gidicem iğne olcam en iyisi iğne

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam kizlar nasilsiniz hepinizi cok opuyorum herkes icin hayirlisi olsun

yerinde olsam son şansı verir düğün tarihini ertelerdim, küçük bi mesele değil Allah korusun yuvanız yıkılmasındanda erken dönmek çok daha hayırlısı olur..

herkese hayırlı cumalar şekerlerim

dertlilere deva borçlulara eda hastalara şifa olsun bu mübarek gün..

Hayırlı cumalar arkadaşlar. Dün eminönündeydim ilk büyük ve detaylı alışverişimi yaptım. Ayaklarım koptu ama bir sürü şey aldım mutfağa dair. Akşamda toplantım vardı yere basamıyordum artık acıdan. Daha çok gideceğiz gibi duruyor oraya Ama olsun, çok şükür üzerimden büyük bir yük kalktı mutlu oldum ve sizinle paylaşayım istedim. Sevgiler...

hayırlı cumalar arkadaşım :) senin adına sevindim :) güle güle kullanırsın inşallah. ben daha gidemedim eminönüne,haftaiçi de kalabalık mı?

hayırlı cumalar arkadaşım :) senin adına sevindim :) güle güle kullanırsın inşallah. ben daha gidemedim eminönüne,haftaiçi de kalabalık mı?

Sağolasın canım. Haftaiçi muhteşemdi. inanılmaz boştu. biz 9 buçuk gibi ordaydık. 4 buçuğa kadar dolaştık. Bir iki kez ara verdik dinlendik. Yalan yok ben oralar kalabalık diye gitmeye çok çekiniyordum. Ordan hep mutsuz dönüyordum doğru düzgün birşeyler alamadığım için. Ama hep cumartesi gitmiştik. İşten izin alıp gitmeye değer diye düşünüyorum. Bazı yerler çok alışveriş yapınca kargo ile eve yolluyor. Bu da iyi oldu. Yemek takımı, çatal kaşık falan eve gelecek. Ama daha çok giderim duruyor. Darısı senin ve tüm arkadaşların başına.

Hayırlısı olsun tatlıım. Ayy hafta içi gitmekle iyi yapmışsın, ben cumartesi gidicem ve çok kalabalık olacağına eminim

hayırlı olsun hameracım güle güle kullan eşyalarınıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…