Kuzucum nikah cüzdanınla birlikte istifanı nikahtan sonra 1 yıl içerisinde ibraz etmen gerekiyorTazminat alıcam tatlım.
Kuzucum nikah cüzdanınla birlikte istifanı nikahtan sonra 1 yıl içerisinde ibraz etmen gerekiyorTazminat alıcam tatlım.
Tatlım ama perde halı eşyalar geldikten sonra alınabilecek şeylerEksik gedik eşyalardan sonra anlaşılacak Beyaz eşyalar yine bir nebze kolay.. Mobilyalar daha sıkıntı kuzum
İnşallah kuzum gönlüne göre olur herşeybugünlerde sıkıntılıyım burayla
umarım dayanabilirimde kalırım o şekilde zehroşş
yoksa ben de tazminatımı almak istiyorumm :26:
Ayy ben orda zaten mobilya demek istemiştim beyaz eşya yazmışım kafa gitti
Ama ben tülleri mobilyalardan önce yaptırıcam çnkü renkler belli ölçü belli evin içi görünmesindiye düşünüyorum.
Aynen halılar dediğin gibi eşyalar geldikten sonra alınacak bizimde
İnsanın kendini kaybedesi geliyor orda
ayyy yaaaaa
çok zor görünüyo bakalım dayanabilcekmiyim :26::26::26:
dayanmaya çalış canım hakkını da kullanmış ol böylecee
İnşallah kuzum gönlüne göre olur herşey
Ben tez canlıyım biraz tatlım. Hemen herşey olsun bitsin, ee tabi heves te var malumGüneşlik diktiricem bende. Belki tülleride diktiririm bilmiyorum :26: Bu pazar evimiz boyanacak.. Ufaktan temizlik yapıcam bende, mutfak dolaplarını gardrobu falan temizlicem
dayanmaya çalış canım hakkını da kullanmış ol böylecee
ayşenur canım kas gevşetici ilaç alıyosun değil mi? yoksa voltaren diye bir kreim var o da kas gevşetici onu al sür ve ov diyecektim iyi geliyor.
evt cnm kas gevşetici ve ağrı gevşetici hap bir arada aldım ayça.
bakalım geçmezse gidicem iğne olcam en iyisi iğne
çok kırıldım kızlar çok özür diliyor falan ama boş yani 5 sene inan gözümde degil 1 ay süre verdim düzelirse ne ala ben yüzükleri teslim ettim 1 ay terapiye gidecek(miş) düzelecek(miş) düzelmezse hiç işim olmaz zaten 17.martta işe başlıyorum çok şükür daha çabuk atlatırım
herkese hayırlı cumalar şekerlerim
dertlilere deva borçlulara eda hastalara şifa olsun bu mübarek gün..
Hayırlı cumalar arkadaşlar. Dün eminönündeydim ilk büyük ve detaylı alışverişimi yaptım. Ayaklarım koptu ama bir sürü şey aldım mutfağa dair. Akşamda toplantım vardı yere basamıyordum artık acıdan. Daha çok gideceğiz gibi duruyor oraya Ama olsun, çok şükür üzerimden büyük bir yük kalktı mutlu oldum ve sizinle paylaşayım istedim. Sevgiler...
hayırlı cumalar arkadaşım :) senin adına sevindim :) güle güle kullanırsın inşallah. ben daha gidemedim eminönüne,haftaiçi de kalabalık mı?
Hayırlı cumalar arkadaşlar. Dün eminönündeydim ilk büyük ve detaylı alışverişimi yaptım. Ayaklarım koptu ama bir sürü şey aldım mutfağa dair. Akşamda toplantım vardı yere basamıyordum artık acıdan. Daha çok gideceğiz gibi duruyor oraya Ama olsun, çok şükür üzerimden büyük bir yük kalktı mutlu oldum ve sizinle paylaşayım istedim. Sevgiler...
herkese hayırlı cumalar şekerlerim
dertlilere deva borçlulara eda hastalara şifa olsun bu mübarek gün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?