Anaaaa 3 ay kaldı yazıyor :))
yarın 2 ay yazcakk nilll
hadi geçsinn zamann tırınnn tırınnnnnn
niill nasıl bir duygu ya bebek? ilk öğrendiğinde ne hissettin? çok yakın bir arkadaşım doğum yaptı 3 ay kadar önce onu gördüğümde evlenince hemen istiyorum diyordum
Geçiyor geçiyor, al bak geçmiş bile aylar. Bende de 2 ay 17 gün yazıyor. Vay be diyor insan.
bende varım kızlar 28 temmuz kına 2 ağustos 2014 düğün
Biz zaten istiyorduk, 29 Ocak akşamı karar vermiştik. Korunmayı bıraktım, ama doğum kontrol hapı kullandığım için hemen olacağını hiç düşünmemiştik. Sonra birden belli belirtiler başladı, test yaptım eczaneden alıp negatif çıktı. Ama bariz belirtiler olduğu için doktora gittim. Kan testi istedi direk olarak zaten, işte aslında macera orada başladı. O sonucu beklerken aklınızdan neler neler geçiyor bir bilseniz. "Allah'ım inşallah pozitif çıkar", "Negatif çıkarsa da; napalım zaten hemen olmayacağını biliyorduk", "olmazsa artık denemeye devam", "kız olursa ismi ne olsa", "erkek olursa ismi belli zaten"......Sanırsın sanki saatler sürüyor sonucun çıkması. Sonucu öğrendiğin an ise, artık herşey bambaşka, aldığın nefesi bile artık o minik mercimekle paylaşıyorsun :)) İçinde birşey var, sevdiğin adamdan bir parça üstelik. Düğün heyecanı, nişan heyecanı vızz kalır yanında, şimdi her plan o minik mercimek için. Yaz tatili planları, eve alınacak eşya planları herşey ona göre. Eşimle çok beğendiğimiz tek kapı bir araba vardı, ondan vazgeçtik şimdi daha büyük bir aile arabasına almamız gerekiyor. Artık internette gezinirken, yaptığın tüm alışverişler o minicik bebek kıyafetleri. Bir yandan da endişeler var, sağlıkla doğar inşallah diye dualar eksik olmuyor dilinden, bahtı güzel olsun diyorsun, geleceğine dair endişeler var ama en iyisini yapmaya çalışmak gibi bir sorumlulukta var. Heyecan + sevinç + korku = MUHTEŞEM
çok güzel anlatmışsın nillleminim çok harika duygulardır bunu ifade edişinden bile anlayabiliyorum çünkü
desene öğrendiğin andan itibaren anne oluyosun
Allah herkese yaşatsın inşallah aynı duyguları ve inşallah sağlıcakla alıcaksın kucağına bebeğini
benimde hep aklımda ilk hamile kaldığımı eşime söyleme anım canlanır yıllardır, sanki yanlız öğreneceğim ve ona akşam söyleyeceğim hep öyle hayal ederimneden bimiyorum ama hep aklımda böyle var
Biz beraberdik öğrendiğimizde, kaçırır mı paşam bu fırsatıDoktor, "hamilesiniz gözünüz aydın " dedi, eşimde ki tepki aynen şöyle "ben yaptım"
Biz beraberdik öğrendiğimizde, kaçırır mı paşam bu fırsatıDoktor, "hamilesiniz gözünüz aydın " dedi, eşimde ki tepki aynen şöyle "ben yaptım"
ayy çok hoş olmuş eşinin tepkisi ya
birlikte öğrenmek de ayrı bir keyiftir eminim
ben de istiyorum yaaa
dilaaaa bize ne oluyor yavvvv
daha fol yok yumurta yokkkkk
bendee
Allah gönlüne göre versin canım benim, istiyorsanız olsun tabi. Altın top onlar, başka hiç birşeyin bir aileye bebek kadar çok güzellik getireceğine inanmıyorum. Bir de bence, özellikle uzun flört eden çiftlerin bence daha çabuk bebek sahibi olmaları gerekiyor. nacizane fikrim
yoldan çıkardılar hep biziii :111::111::111::111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?