'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ne kadar güzel, böyle zamanlar bir daha geri gelmiyor keyfini çıkartın. Eksikleriniz hiç bitmesin

Kızlar sağolun yorumlarınız için çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi için annem toz aş dedi ama ben sıvı detarjanı alayım dedim bakalım ay heyecan içindeyim beyaz eşyalar gri onun için ya sir marka yada cif alcam

ne kadar güzel, böyle zamanlar bir daha geri gelmiyor keyfini çıkartın. Eksikleriniz hiç bitmesin

haklısın sırf o yuzden kınayı organızasyon fırmasıyla yapacakken vazgecıp kendım yapmaya karar verdım :) teşekkürler amin hepımızın :)
birikim yapabiliyormusun

haklısın sırf o yuzden kınayı organızasyon fırmasıyla yapacakken vazgecıp kendım yapmaya karar verdım :) teşekkürler amin hepımızın :)
birikim yapabiliyormusun

Kendin hazırlık yapmak daha güzel , daha heyecanlı oluyor. Gerçi yoruluyorsun ama, bir de kına günü heyecandan hiç bir şeyle ilgilenemeyeceksin. Benim kına günü, salona götürülecek herşey hazırlandı, evden çıkarken alındı, gelin odasına yerleşti herşey, neyse kına başladı oynadık ettik, kına yakılacak artık kaftanımı giydim, kınanın üzerine maytap mum falan konacak, maytapların ve mumların olduğu torba yok ortada.Aradık aradık yok, annem eşime söyledi, ev çok yakındı eşim annemi eve götürdü, çünkü evde unutmak dışında başka yerde olamazdı, sonra bir baktık, askıda asılıymış torba üzerine biri mont asmış görmemişiz, aradık hemen annemi çağırdık, ama ne telaşeydi

ne güzel tatlı anılar tatlı telaşlar :) tebessümle anılacak anılar biriktirmek güzel

ne güzel tatlı anılar tatlı telaşlar :) tebessümle anılacak anılar biriktirmek güzel

Ohooo ne anılar ne anılar, düğün günü benim sevimli annem, kuaförden geç çıkmış, düğün salonuna giderken de elbisesi giymemiş, araba kullanıcak diye. Neyse geçte olsa salona vardılar, nikah memuru gelmiş, gelin -damat çıksın bekleyemem diyor annem gelin odasında giyinmeye çalışıyor derken büyük bir felaket oldu ve annemin elbisenin sırt fermuarı patladı Bir yandan fermuar elimizde kaldı ona bakıyoruz bir yandan nikah memuru hadi çıksınlar gidicem diyor, terzimiz salondaydı allahtan, geldi dikti fermuarın bir kısmını, geri kalan kısmı kilitli iğne ile tutturdu nikahtan sonra geri kalan kısmı dikti. Yazık annecim pasta kesimini falan görmemiş, nikah kıyıldıktan sonra hemen odaya kaçmış,iğneler de patlıyacak diye.

ayyy o anı düşündümde nasıl yerle bir olurdum he :) ıyı kı varmıs terzı sağolsunda cozmus :)

ayyy o anı düşündümde nasıl yerle bir olurdum he :) ıyı kı varmıs terzı sağolsunda cozmus :)

O yüzden illa ki birinin yanında iğne iplik olsun, bende korkudan oturmamıştım hiç, benim gelinliğim balık model gibiydi çünkü, resimlerden gördüysen. Dedim bir de patlarsa, eyvah uğraş dur sonra:18:

O yüzden illa ki birinin yanında iğne iplik olsun, bende korkudan oturmamıştım hiç, benim gelinliğim balık model gibiydi çünkü, resimlerden gördüysen. Dedim bir de patlarsa, eyvah uğraş dur sonra:18:

evet bu detayı hıc dusunmedık kesınlıkle haklısın :) unutmayalım acıl ıhtıyac cantası hazırlanmalı :) ay ıyı sorun olmamıs

evet bu detayı hıc dusunmedık kesınlıkle haklısın :) unutmayalım acıl ıhtıyac cantası hazırlanmalı :) ay ıyı sorun olmamıs

Bence unutmayın, ne olur ne olmaz. Çünkü o kadar çok hareket halinde oluyorsun ki, belli olmaz. Hele fotoğraf çekiminde eyvah eyvah yani:), yere otur, uzan, koş, abinin kucağına otur, sarılın ..... vs vs.

ayy bi mersine gittik geldikk bu ne sıcak arkadaşş yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

evett meryemcimm değişti memleketimizz
aminn canım cümlemizi inşallah

merhaba hanımlar nasılsınız ?

merhaba laylaa
*
napıyonuzz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bence unutmayın, ne olur ne olmaz. Çünkü o kadar çok hareket halinde oluyorsun ki, belli olmaz. Hele fotoğraf çekiminde eyvah eyvah yani:), yere otur, uzan, koş, abinin kucağına otur, sarılın ..... vs vs.

ay o foto cekımlerınde ben cok guluyorum :) cok yapmacık

doğru diyorsun canım aslında ama bi kere özdileğin aldığım kağıt gibi incecikti öyle olmasın istiyorum bir de ben daha çok yatak örtüsü gibi kullanmak istiyorum ondan sanırım

özdilekte zaman zaman oluyo o tarz şeyler canım ama zannetmiyorum güzeldir kesin evet mantıklı yatak örtüsü gibide kullanabilirsin :)

ay o foto cekımlerınde ben cok guluyorum :) cok yapmacık

Yok yok yapmacık gibi görünüyor ama, pek öyle olmuyor. Acayip sıcak bir ortam oluyor, "abicim şimdi yengenin gözlerine bakıyorsun, bitirircesine bak abi yengeye" bunu söylediği an ilk çekilen poz yapmacık ama sonra çekilenler acayip doğal oluyor. Bizde böyle oldu en azından "bitiriyorsun abi yengeyi, aşkla bak abi", "yenge abiye bakıyorsun, yakıyorsun abiyi öyle bak yani "

Ay ben gülmekten bakamam ki

çok keyifli fotograf çekimleri hiç kasmaya gerek yok ki

Ay ben gülmekten bakamam ki

İşte o yüzden doğal çıkıyor zaten :) Bir de biz de "abicim şimdi yengeyi öp" eşimin tepkisi "nerden öpeyi?" fotoğrafçı "dudaktan bi" eşim "aa olmaz etrafta insanlar var" bende ki tepki "gel buraya sen bakayım"

çok keyifli fotograf çekimleri hiç kasmaya gerek yok ki

Aynen canım çok kayifli oluyor. Sizin durumlar ne oldu?

akşam geldi yemek falan yedık sankı hıcbırsey olmamıs gıbı davrandı odada ayakustu konustuk kahveye gıtmıyormus cumartesı pazar ıse gıdıp mesaı yapmıs ev baktık bırlıkte ben pek oralı olmadım bır hafta benım ıcın pek bırsey ıfade etmıyor hadı barıstık tekrar aynısını yapar dıye yuz vermedım gozetlemeye devam edıyorum sımdılık ama aklım karısık 2 ay kaldı dugune ev tutmak lazım ama ya degısırse

Durum zor vallahi ya, düğün kapıya dayanmış, ev tutmanız gerek. Affettmedim desen ev bakamayacaksın, ev baksan affetmişsin gibi olacak. İki ucu şey değnek İnşallah akıllanır da üzmez seni bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…