ayy bi mersine gittik geldikk bu ne sıcak arkadaşş yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
evett meryemcimm değişti memleketimizz
aminn canım cümlemizi inşallah
merhaba laylaa
*
napıyonuzz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
Durum zor vallahi ya, düğün kapıya dayanmış, ev tutmanız gerek. Affettmedim desen ev bakamayacaksın, ev baksan affetmişsin gibi olacak. İki ucu şey değnekİnşallah akıllanır da üzmez seni bir daha
akşam geldi yemek falan yedık sankı hıcbırsey olmamıs gıbı davrandı odada ayakustu konustuk kahveye gıtmıyormus cumartesı pazar ıse gıdıp mesaı yapmıs ev baktık bırlıkte ben pek oralı olmadım bır hafta benım ıcın pek bırsey ıfade etmıyor hadı barıstık tekrar aynısını yapar dıye yuz vermedım gozetlemeye devam edıyorum sımdılık ama aklım karısık 2 ay kaldı dugune ev tutmak lazım ama ya degısırse
Sorununuz neydi canım girmediğim araya denk geldi sanırım baktım göremedim
kahveye takılıyordu sureklı abartmıstı o yuzden ayrılmayı dusunuyordum
benimkide çok gidiyor kahveye evlenince gitmem suan düzensiz bi hayatım var aksm eve gidince yapack bişeyim yok sıkılıyorum diyor evlenince sen olucksn diyor ama inş öle olur gitmez kahveye bende çok korkuyorum bu konuda inş olmaz
kahveye takılıyordu sureklı abartmıstı o yuzden ayrılmayı dusunuyordum
canım sklıyoooooooooo. offf puf. fff afra tafraaaaaaa
Canım hayırdır? şimdi gördüm mesajını. Ben yine hastayım. Sesim vuvuzela gibi:2:
Günaydınnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr,bir haftanın daha ortasına geldik çok şükür...Uyumak istiyorummmmm evimde keyif yapmak istiyorum:126::126:
Günaydınnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr,bir haftanın daha ortasına geldik çok şükür...Uyumak istiyorummmmm evimde keyif yapmak istiyorum:126::126:
Günaydın canım ..Vallahş suan gıt evıne deseler kosa kosa gıder yatarım hastayım zaten
günaydın kızlar,
epilasyona gidenler vardı ilk seanstan sonra ne zaman dökülmeler başladı ?
Günaydın canım ..Vallahş suan gıt evıne deseler kosa kosa gıder yatarım hastayım zaten
10-15. günler dökülmeye başlıyor canım 3 seans gittim şu an tüm vücut çok memnunum ütüleme epilasyon yaptırıyorum acı filan da yok muhteşem bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?