ben yapmadım canım yaptırdım nişanımda sabun dagıtmıstım zaten ama cıkolata sanıp yıyenler oldu cerezlerle ufak keselerde bu magnetlerı bır arada dagıtmak mantıklı geldı sabunla cerez bır arada olursa sorun olur dıye
Eki Görüntüle 1022982 melo şuan bana çok yardımcı oluyosun çok teşekkür ederim :) buda benim yaptırmak istediğim sabunlardı ama senin sabunların daha mantıklı geldi nerden ve ne kadara aldın ?
Eki Görüntüle 1022982 melo şuan bana çok yardımcı oluyosun çok teşekkür ederim :) buda benim yaptırmak istediğim sabunlardı ama senin sabunların daha mantıklı geldi nerden ve ne kadara aldın ?
Ama bunlar çoooooook güzel.
bunlar cok kaba geldı bana ben o yuzden otel sabunlarından aldım sahibinden sitesinden buldum 100 tane aldım canım baya ucuzdu 15 lıramı ne vermıstım ozelden atarım sana satıcıyı
Nisanimda otel sabunlarindan aldim nusanlimda ustune etiket tasarlayip bastirdi cerez keselerinin icine bir tane sabun kadinlar icin basortusu erkekler icin corap koyduk dagittik
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
mavi derken fon perdeyimi mavi düşünüyosun canım? normal tülü ise sanki uymaz gibi ama bilemedim:26: perdeyi görmek de lazım:26:
aysenur ben kına ıcın magnet yaptırdım hos bır hatıra olur keceden yaptırdım arkasınada kınaları ıgneledım sende boyle bırsey dusunebılırsın
Melooo ne kadara nereden yaptırdın kuzum bunları sn
Güzel olmuş gerçekten
malatyada bır bayan yaptı canım tanesını ıkı lıradan yaptı bana sadece kınaları ıgnelemek kaldı hedıye olarak ele takılmak ıcın kece yapmıs bırde bardak susu gelın damat seklınde
Ben kınalarla birlikte 2 tl'den buldum o zaman pahalı değil.
Ben pahalımı acaba diye düşünmüştüm
Kuruyemiş işini nası yapcaksınız
Kızlar şu an itibariyle 2 ay yazısını gördüm. Ayyy bi değişik oldum. Az kaldı :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?