'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ne yiyenlermi evet haklısın kuruyemişler için skıntı olur.

Ozellikle cocuklar cikolata sanip yediler

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Ozellikle cocuklar cikolata sanip yediler

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

melo şuan bana çok yardımcı oluyosun çok teşekkür ederim :) buda benim yaptırmak istediğim sabunlardı ama senin sabunların daha mantıklı geldi nerden ve ne kadara aldın ?

Eki Görüntüle 1022982 melo şuan bana çok yardımcı oluyosun çok teşekkür ederim :) buda benim yaptırmak istediğim sabunlardı ama senin sabunların daha mantıklı geldi nerden ve ne kadara aldın ?

bunlar cok kaba geldı bana ben o yuzden otel sabunlarından aldım sahibinden sitesinden buldum 100 tane aldım canım baya ucuzdu 15 lıramı ne vermıstım ozelden atarım sana satıcıyı

bunlar cok kaba geldı bana ben o yuzden otel sabunlarından aldım sahibinden sitesinden buldum 100 tane aldım canım baya ucuzdu 15 lıramı ne vermıstım ozelden atarım sana satıcıyı

vay be çok ucuzmuş :) benim resmini yüklediğim sabunlar 3cm ve tanesi 1 lira ama çok beğendim.....özelden mesaj atarsan çok sevinirim :) teşekkürler

normal kalıp sabuna peceteden kestıklerı desenlerı yapıyorlar canım o yuzden kaba gelıyor bana

Senin tasarımın ve düşüncen de çok güzel olmuş gerçekten. Tebrik ederim.

teşekkur ederım canım nısanlı matbacı olunca hayallerın sınırı olmuyor guzel seyler cıkarıyoruz ortaya

Melooo ne kadara nereden yaptırdın kuzum bunları sn
Güzel olmuş gerçekten

malatyada bır bayan yaptı canım tanesını ıkı lıradan yaptı bana sadece kınaları ıgnelemek kaldı hedıye olarak ele takılmak ıcın kece yapmıs bırde bardak susu gelın damat seklınde

malatyada bır bayan yaptı canım tanesını ıkı lıradan yaptı bana sadece kınaları ıgnelemek kaldı hedıye olarak ele takılmak ıcın kece yapmıs bırde bardak susu gelın damat seklınde

Ben kınalarla birlikte 2 tl'den buldum o zaman pahalı değil.
Ben pahalımı acaba diye düşünmüştüm
Kuruyemiş işini nası yapcaksınız

Ben kınalarla birlikte 2 tl'den buldum o zaman pahalı değil.
Ben pahalımı acaba diye düşünmüştüm
Kuruyemiş işini nası yapcaksınız

ben kınaları kendım aldım 100 tanesı 10 lıraydı ıgnelı nazar boncuklu emınonunden aldıma bırde aksam uzerı toplanırken gıtmıstık baya ındırım yaptılar teflerı tanesını 4 lıraya aldım mesela kuruyemısı ıstoctan alıcam canım toptancıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…