günaydın
Günaydın herkeseBugün evimize beyaz esyalarımız gelıcek onlar kurulucak doğalgazımız acılıcak ve bı kac usta bırden gelıcek baya şenlikli olucak bakalım napcaz Evimiz yavas yavaş yuva halini almaya başlıcak
Günaydın herkeseBugün evimize beyaz esyalarımız gelıcek onlar kurulucak doğalgazımız acılıcak ve bı kac usta bırden gelıcek baya şenlikli olucak bakalım napcaz Evimiz yavas yavaş yuva halini almaya başlıcak
Bizim de beyaz eşyalarımız bugün geliyor güneeş
Bizim daha evimiz yoksevdiceğimmmmm gel artııııııkkkkkk:95:
Bizim de beyaz eşyalarımız bugün geliyor güneeş
oo hadı hayırlı olsun sızınkılerde canım güle güle kullanın
kızlarrr merhabaa =))
benimde baya işlerim halloldu çok şükür herşey istediğim gibi gidiyor =)
ben istanbuldayım vee kına kurabiyesi yapan yerler arıyorum nerelerde bulunur acaba yaptıran war mı bakimmm =))
Ben kurabıye tarzı hıc dusunmedm canım ya zıra saklanabılıcek bıseyler olsun ıstıyorum kurabıyeyı yıcekler sonra unutcaklar
günaydın ballıbörekleriiiimmm
iyiyim ben.. ağrım sızım yok denecek kadar az Pazartesi günü doppler çekilecek bakalım sonuçtan muhakkak bilgilendiririm
herkes iyi mi bakayım şafakları yiyor muyuz neeezaman daralıyooooo
Selam kizlar ev arama maratonu basladi
Arzu lutfen bize bildir seni cok merak ediyorum
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
inşallah zehramKuzum hadiii güzel haberlerle gel bize
Bizim beyaz eşyacılar 1 saattir bekliyor nişanlımı.. Gelmeden yarım saat önce arayın dedik, o kadar telefon falan bıraktık ama kimse bilgilendirmemiş teslimatçıları :26:
soran merak eden herkese çok teşekkürler yarın doktor karar verecek napacağımıza şayet hastaneye yatarsam beni merak etmeyin canım arkadaşlarım ilk fırsatta yeniden yazarım ayağımın şu an ki durumu ne yazık ki bu
Eki Görüntüle 1019604 Eki Görüntüle 1019605
arzumm canım cok gecmsss olsunnn umarım ıyısındrrr......dıkkat et kendınee canm bemmmm
Bizim daha evimiz yoksevdiceğimmmmm gel artııııııkkkkkk:95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?