'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydın herkeseBugün evimize beyaz esyalarımız gelıcek onlar kurulucak doğalgazımız acılıcak ve bı kac usta bırden gelıcek baya şenlikli olucak bakalım napcaz Evimiz yavas yavaş yuva halini almaya başlıcak

kızlarrr merhabaa =))

benimde baya işlerim halloldu çok şükür herşey istediğim gibi gidiyor =)

ben istanbuldayım vee kına kurabiyesi yapan yerler arıyorum nerelerde bulunur acaba yaptıran war mı bakimmm =))

Ben kurabıye tarzı hıc dusunmedm canım ya zıra saklanabılıcek bıseyler olsun ıstıyorum kurabıyeyı yıcekler sonra unutcaklar

günaydın ballıbörekleriiiimmm

iyiyim ben.. ağrım sızım yok denecek kadar az Pazartesi günü doppler çekilecek bakalım sonuçtan muhakkak bilgilendiririm
herkes iyi mi bakayım şafakları yiyor muyuz neee zaman daralıyooooo

Selam kizlar ev arama maratonu basladi

Arzu lutfen bize bildir seni cok merak ediyorum

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Kızlaaar bir heyecan, bir hevesle kurabiye, hediye vs yaptırmak istiyorsunuz anlıyorum ama inanın kimse ertesi günü dönüp lafını bile etmiyor Ben nişanımda 300 ad magnet yaptım, Her birinin tek tek kurdelesini hazırladım, keselere koydum, magnet tasarımını dahi ben yapmıştım.. Nişanımda baktım yerlerde geziyor Bu sebeple düğünümde nikah şekeri dahii istemedim Onca masraf, emek hepsi boşa gidiyor çünkü.

Kuzum hadiii güzel haberlerle gel bize
Bizim beyaz eşyacılar 1 saattir bekliyor nişanlımı.. Gelmeden yarım saat önce arayın dedik, o kadar telefon falan bıraktık ama kimse bilgilendirmemiş teslimatçıları :26:

Selam kizlar ev arama maratonu basladi

Arzu lutfen bize bildir seni cok merak ediyorum

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

hadi hayırlısı olsun bebeğim eminim gönlüne göre bir yer bulacaksın

inşallah zehram

kuzum en isimli markalarla da çalışsan ne yazık ki teslimatta ufak tefek aksaklıklar oluyor ferah tut içini emi? şurda 1 ay 26 gün sonra herşey hazır olacak eniştecana söyle onu düşünsün sakinleşiiirr

Gunaydinlar :)

Foruma epey zaman once uye olmama ragmen ilk kez yaziyorum.

Ben de nisanliyim, iki ay kaldi evlenmemize. evi tutali da henuz bir hafta oldu, ama ben usak'tayim nisanlim istanbulda. henuz goremedim evi. babacigim kalp ameliyati gecirdigi icin onunla annemi yalniz birakip istanbula gidemedim, mobilyadir kinadir hazirliklara henuz baslamadim bile. netten ariyorum artik yapicak bisey yok.

size sunu sormak istiyorum: herseyin en sadesini sevdigim icin bellonadan nova yatak odasini begenmistim ama arkadasim 5 kapakli gardrobunun kucuk oldugunu soyluyor. asagidaki linke tiklayinca bes kapilisinin resminden sonra icini gosteren resim geliyor. sizce nasil? normalde daha buyuk mu olur gardroplar? anneminkini biz kendimiz yaptirdigimiz icin normali nasildir bilemiyorum. disari da cikip bakamadim henuz. fikri olan soylerse sevinirim.

hadi guzel pazarlar :)
http://www.bellona.com.tr/panel-mobilya/yatak-odalari/nova-yatak-odasi-takimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…