Gunaydinlar :)
Foruma epey zaman once uye olmama ragmen ilk kez yaziyorum.
Ben de nisanliyim, iki ay kaldi evlenmemize. evi tutali da henuz bir hafta oldu, ama ben usak'tayim nisanlim istanbulda. henuz goremedim evi. babacigim kalp ameliyati gecirdigi icin onunla annemi yalniz birakip istanbula gidemedim, mobilyadir kinadir hazirliklara henuz baslamadim bile. netten ariyorum artik yapicak bisey yok.
size sunu sormak istiyorum: herseyin en sadesini sevdigim icin bellonadan nova yatak odasini begenmistim ama arkadasim 5 kapakli gardrobunun kucuk oldugunu soyluyor. asagidaki linke tiklayinca bes kapilisinin resminden sonra icini gosteren resim geliyor. sizce nasil? normalde daha buyuk mu olur gardroplar? anneminkini biz kendimiz yaptirdigimiz icin normali nasildir bilemiyorum. disari da cikip bakamadim henuz. fikri olan soylerse sevinirim.
hadi guzel pazarlar :)
http://www.bellona.com.tr/panel-mobilya/yatak-odalari/nova-yatak-odasi-takimi
Kuzum hadiii güzel haberlerle gel bize
Bizim beyaz eşyacılar 1 saattir bekliyor nişanlımı.. Gelmeden yarım saat önce arayın dedik, o kadar telefon falan bıraktık ama kimse bilgilendirmemiş teslimatçıları :26:
günaydınn kızçelerrrr
musmutlu haftalar diliyorumm hepimizeee
zehroşum maşallah neler neler yapmışsınızz sizzzz
ellerinize sağlıkk huzurla aşkla kullanın bütün ciciklerinizi inşallah
"Bazen düşünürüm de, uzayda bizden akıllı yaratıkların olduğunun en kesin delili, hiç birinin bugüne dek dünyamıza uğramamsıdır"
Günaydın mutlu haftalar
"Bazen düşünürüm de, uzayda bizden akıllı yaratıkların olduğunun en kesin delili, hiç birinin bugüne dek dünyamıza uğramamsıdır"
Günaydın mutlu haftalar
Günaydın tatlımEvimizin şekillendiğini görmek bizi epey mutlu etti Sevdiceğim çok ama çok yardımcı oluyor temizlik konusunda vallahi. Akşam annesine anlattım ağzı açık dinledi, hatta inanamadı
''Birkaç saat içinde bebeğin kollarını oluşturacak tomurcuk birdenbire görünecektir.''
nill içinde mucizeler oluyo şuandaaaa
ohh maşallahh maşallah
evlenince de böyle olur inşallah
eviniz tamamen şekillenince şeedersn zaten bizde görürüz dimii
Çok ilginç ya, harika duygular hissediyorum inanamıyorum bazen. Bu hafta sonu kalp atışlarını duyacağız inşallah, hafta sonu gelsin bir an önce.
Amiin inşallah diloşum
Tabikii şekillensin fotolarını yükliciim
biz de dün koçtaşa gittikk
aklımda oluşturdumm evin avizelerini, perdelerini flnn
gelecek ay bi tutulsun ev hoopp nasıl olcağını şeettimm şimdidenn
Çok ilginç ya, harika duygular hissediyorum inanamıyorum bazen. Bu hafta sonu kalp atışlarını duyacağız inşallah, hafta sonu gelsin bir an önce.
Ay niloş yaa ne güzel bir heyecan bu böyleRabbim bize de nasip etsin bu mucizeyi
Bizde gittik koçtaşa düün
Eee ne renk olcak perdelerin kuzum neye karar verdin, düşündün, şeettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?