- 21 Ocak 2013
- 3.779
- 2.937
- 373
şimdi şöylekii
salonun fonları yüksek bi ihtimal fuşya olcaklar tüller beyazz
Eki Görüntüle 1026265
bunun tülünü düşünme ama kuzumm fuşya önemli olann
tabi bu arada gül kurusu aklımı karıştırmıyo diilll :44::44::44:
sencee ??
Eki Görüntüle 1026268
mobilya bu:26:
*
yatak odasıda şu şekilde istiyorumm
Eki Görüntüle 1026267
çiçeklerin içinde kahveler de olabilir
çünkü krem kahve oda
*
mutfağın avizesini kırmızı düşünüyorumm
malum nişanlıcan pembe düşüncemi baltalayarak kırmızı mutfak masası aldıı
*
fikrinizi lütfen esirgemeyin iyi ya da kötüü
Kuzucum bence seçimlerin gayet güzel, ben çok beğendim
Perdelerin rustik mi olcak kuzum. Ben rustikleri çok beğeniyorum ama ev bizim olmayınca yapamadık tabii
günaydın kızlarhayırlı haftalar diliyorum hepiciğinizee
ben bugün bu konuyu düşünmekten kafayı yicem sanırım.. dün hastalandım 5 gün gecikmeli..doktora haftaya p.tesiye randevu aldım kontrol ve bilgi için ilaç kullanıp kullanmamak adına.. evlilerden bilgi almak istiyorum kullananınız var mı? ben bana zarar vermesinden korkuyorum. ama hemen bugün içmeye başlamazsam da düğün günümde çok yüksek ihtimal hasta olucamne yapmam gerekiyor? sizler ne yapacaksınız kızlar
ben bugün bu konuyu düşünmekten kafayı yicem sanırım.. dün hastalandım 5 gün gecikmeli..doktora haftaya p.tesiye randevu aldım kontrol ve bilgi için ilaç kullanıp kullanmamak adına.. evlilerden bilgi almak istiyorum kullananınız var mı? ben bana zarar vermesinden korkuyorum. ama hemen bugün içmeye başlamazsam da düğün günümde çok yüksek ihtimal hasta olucamne yapmam gerekiyor? sizler ne yapacaksınız kızlar
Günaydın kızlarrr
Herkese iyi haftalar.
Dila hayırlı olsun perdelerin cnm bnce çk uyguna gelmiş valla.
Ben olsam gül kurusu yapardım daha romantik soft bir ortam olurdu
Ben rustik yapcam kızlar.Genelde kartonpiyer olmanayan evlerde yapıyorlar rustiği ehh bizim evdede yok o yüzden hemde rustik bnmde çk hoşuma gidiyor.
Bizde cumartesi yataştan yatağımızı aldık çk rahattt
Snra davetiyemizi ve nikah şekerimizi beğendik ama daha sipariş vermedik.
Bizim bir tanıdık var beğendiklerimizi ona soralım en son oluru ne diye dedik ona göre sipariş vercez.
Dünde annem ve teyzem ile tüm mutfak eşyalarını yıkadık kuruladık.eminönünden aldığımız temiz kağıtlara sardık kutuladık tüm günümüzü aldı valla
Kimi şeylerin varlığından bile bir habermişim görünce hatırladım
Kuzucum valalhi bilemedim. Örnek resimdeki de çok güzel durmuş :26:önce bi rustiği araştırdımm, buldum, öğrendim
yok zehroşum o şekilde olmazlar çünkü ev bizim diil bu yüzden perde seçimlerimi flnda çok pahalı yapmayı düşünmüyorumm
*
peki sence salona fuşya mı gül kurusu muu ?
Eki Görüntüle 1026282
benim odanın renkleride accık buna benziyo yaaa
ben bugün bu konuyu düşünmekten kafayı yicem sanırım.. dün hastalandım 5 gün gecikmeli..doktora haftaya p.tesiye randevu aldım kontrol ve bilgi için ilaç kullanıp kullanmamak adına.. evlilerden bilgi almak istiyorum kullananınız var mı? ben bana zarar vermesinden korkuyorum. ama hemen bugün içmeye başlamazsam da düğüm günümde çok yüksek ihtimal hasta olucamne yapmam gerekiyor? sizler ne yapacaksınız kızlar
Kuzucum valalhi bilemedim. Örnek resimdeki de çok güzel durmuş :26:
Tatlım niye bugün başlamassan denk gelicek ki :26: Evlenmene 2 ay var zaten :26:
Şimdi şöyleki tatlım.. DKH ını kullandın 1 kutu bitti ara verdin hasta oldun 2. kutuya geçtin.. 2. kutudan sonra düğün gününe denk geliyorsa eğer hiç ara vermeden 3. kutuya başlarsın.. Bırakmak istediğinde de hapı bırakır hasta olmayı beklersin.
günaydın canım
almadık perdelerimizi ayşenurcum bunlar benim düşüncelerimm
evi tutunca gerçekleştircem inşallah bu planlarımıı
*
yatağınız hayırlı olsun öncelikleee
ve diğer bütün hazırlıklarınızz
güle güle kullanın inşallah
Doğum kontrol haplarının doktora hiç danışmadan rastgele, onun bunun tavsiyesiyle kullanılmasını doğru bulmuyorum. O yüzden ya doktora bugün gitme şansınız varsa gidin, yada randevu günü gidip ilacı almaya diğer ay başlayın.Doktor size bu konu da yardımcı olacaktır.İlacın kullanım zamanına göre adet tarihinizi de değiştirebilirsiniz.
Doğum kontrol haplarının zararlı olduğunu asla düşünmüyorum. Çok uzun yıllar kullanılmadığı sürece tabi ki. Ben Ağustos ayında başlamıştım kullanmaya, 6 şubatta son ilacımı bıraktım, bebek istediğimiz için. Ve gördüğün gibi ilacı bıraktığım gibi hamile kaldım.
Doğum kontrol haplarının doktora hiç danışmadan rastgele, onun bunun tavsiyesiyle kullanılmasını doğru bulmuyorum. O yüzden ya doktora bugün gitme şansınız varsa gidin, yada randevu günü gidip ilacı almaya diğer ay başlayın.Doktor size bu konu da yardımcı olacaktır.İlacın kullanım zamanına göre adet tarihinizi de değiştirebilirsiniz.
Doğum kontrol haplarının zararlı olduğunu asla düşünmüyorum. Çok uzun yıllar kullanılmadığı sürece tabi ki. Ben Ağustos ayında başlamıştım kullanmaya, 6 şubatta son ilacımı içtim ve bıraktım, bebek istediğimiz için. Ve gördüğün gibi ilacı bıraktığım gibi hamile kaldım.
Kızlar yaaa kına kıyafetim konusunda fevkaledenin fevkinde kararsız kaldım.. Aslında yeşile karar vermiştim ama kınamda gelinlik giyeceğim için bi tane kına
kıyafeti giyicem.. Sizce hangisii :26:
Eki Görüntüle 1026312
Niye kimse bişi demiyor yaaa
kuzum ben fikrimi mesajla belirtmiştim bi kez daha yazayımm senin içinn
ben de renkli düşünüyodum ama annem ve yengem kızım kınanın rengi kırmızıdır onun yaydığı duygu başkadır dediler ve ben tav oldum
o yüzden konseptim tamamen kırmızı.
hem onların gönlü olmuş oldu hemde geleneği bozmamış oldumm
*
sana her ikisinide yakıştırdım ama yukarda belirttiğim nedenlerden dolayı kırmızı
Bebeğim sağol cevabın içinBenimde aklım işte sırf bu yüzden karışık
Gelinciklerin nacizane fikirlerinide alsam netleşcek birşeyler.. özgişte kırmızı didi
şimdi şöylekii
salonun fonları yüksek bi ihtimal fuşya olcaklar tüller beyazz
Eki Görüntüle 1026265
bunun tülünü düşünme ama kuzumm fuşya önemli olann
tabi bu arada gül kurusu aklımı karıştırmıyo diilll :44::44::44:
sencee ??
Eki Görüntüle 1026268
mobilya bu:26:
*
yatak odasıda şu şekilde istiyorumm
Eki Görüntüle 1026267
çiçeklerin içinde kahveler de olabilir
çünkü krem kahve oda
*
mutfağın avizesini kırmızı düşünüyorumm
malum nişanlıcan pembe düşüncemi baltalayarak kırmızı mutfak masası aldıı
*
fikrinizi lütfen esirgemeyin iyi ya da kötüü
önce bi rustiği araştırdımm, buldum, öğrendim
yok zehroşum o şekilde olmazlar çünkü ev bizim diil bu yüzden perde seçimlerimi flnda çok pahalı yapmayı düşünmüyorumm
*
peki sence salona fuşya mı gül kurusu muu ?
Eki Görüntüle 1026282
benim odanın renkleride accık buna benziyo yaaa
peki ilaç sende hiç yan etki falan yaptı mı? ayrıca düğünden ne kadar zaman önce başlamak lazım hapa?
Kızlar yaaa kına kıyafetim konusunda fevkaledenin fevkinde kararsız kaldım.. Aslında yeşile karar vermiştim ama kınamda gelinlik giyeceğim için bi tane kına
kıyafeti giyicem.. Sizce hangisii :26:
Eki Görüntüle 1026312
evet bende senin gibi düşünüyorum canım..doktora gitmeden asla başlamıcam diyodum ama düğünde hastalanmak istemiyorum, onu bunu geçtim düğünle aynı gün foto çekimi olacak nişanımda da hastaydım ve çok suratsızdım gergindim her an bişi olacak geçicek diye zor hareket ediyodum o yüzden korkuyorum :26:
evli olan bir arkadaşımla görüştüm doktor zaten test yapmıyor sadece seni doğum kontrol yöntemleri hakkında bilgilendirip seçimi sana bırakıyo diyince başlasam mı dedim :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?