'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kuzucum bence seçimlerin gayet güzel, ben çok beğendim
Perdelerin rustik mi olcak kuzum. Ben rustikleri çok beğeniyorum ama ev bizim olmayınca yapamadık tabii

Kuzucum bence seçimlerin gayet güzel, ben çok beğendim
Perdelerin rustik mi olcak kuzum. Ben rustikleri çok beğeniyorum ama ev bizim olmayınca yapamadık tabii

önce bi rustiği araştırdımm, buldum, öğrendim
yok zehroşum o şekilde olmazlar çünkü ev bizim diil bu yüzden perde seçimlerimi flnda çok pahalı yapmayı düşünmüyorumm
*
peki sence salona fuşya mı gül kurusu muu ?

benim odanın renkleride accık buna benziyo yaaa

günaydın kızlar hayırlı haftalar diliyorum hepiciğinizee

ben bugün bu konuyu düşünmekten kafayı yicem sanırım.. dün hastalandım 5 gün gecikmeli..doktora haftaya p.tesiye randevu aldım kontrol ve bilgi için ilaç kullanıp kullanmamak adına.. evlilerden bilgi almak istiyorum kullananınız var mı? ben bana zarar vermesinden korkuyorum. ama hemen bugün içmeye başlamazsam da düğün günümde çok yüksek ihtimal hasta olucam ne yapmam gerekiyor? sizler ne yapacaksınız kızlar

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrr
Herkese iyi haftalar.
Dila hayırlı olsun perdelerin cnm bnce çk uyguna gelmiş valla.
Ben olsam gül kurusu yapardım daha romantik soft bir ortam olurdu
Ben rustik yapcam kızlar.Genelde kartonpiyer olmanayan evlerde yapıyorlar rustiği ehh bizim evdede yok o yüzden hemde rustik bnmde çk hoşuma gidiyor.
Bizde cumartesi yataştan yatağımızı aldık çk rahattt
Snra davetiyemizi ve nikah şekerimizi beğendik ama daha sipariş vermedik.
Bizim bir tanıdık var beğendiklerimizi ona soralım en son oluru ne diye dedik ona göre sipariş vercez.
Dünde annem ve teyzem ile tüm mutfak eşyalarını yıkadık kuruladık.eminönünden aldığımız temiz kağıtlara sardık kutuladık tüm günümüzü aldı valla
Kimi şeylerin varlığından bile bir habermişim görünce hatırladım

Ben ilaç kullanmayı dusunmuyorum canım zaten o konuda hıc ıstıkrar gormuyorum kendımde hastayken bıle unuturum ilaç içmeyı onu hepten unuturum gıbı gelıyo hem kılo alma korkusuda var :26: banane yaaa o korunsun

ayy ben de öyle olcam kesinn
seni aydınlatan biri olursaa bakayım hemenn

günaydın canım
almadık perdelerimizi ayşenurcum bunlar benim düşüncelerimm
evi tutunca gerçekleştircem inşallah bu planlarımıı
*
yatağınız hayırlı olsun öncelikleee
ve diğer bütün hazırlıklarınızz
güle güle kullanın inşallah

Kuzucum valalhi bilemedim. Örnek resimdeki de çok güzel durmuş :26:

Tatlım niye bugün başlamassan denk gelicek ki :26: Evlenmene 2 ay var zaten :26:
Şimdi şöyleki tatlım.. DKH ını kullandın 1 kutu bitti ara verdin hasta oldun 2. kutuya geçtin.. 2. kutudan sonra düğün gününe denk geliyorsa eğer hiç ara vermeden 3. kutuya başlarsın.. Bırakmak istediğinde de hapı bırakır hasta olmayı beklersin.

şimdi şöyle oluyor hiç kullanmazsam benim hastalık çok düzensiz en az bi 5-6 gün gecikmeli gelir hep o şekilde denk geliyor.. e hap kullanmayı doktara gitceğim güne sarkıtırsam ( ki o zaman da şimdi hastalığım bitceği için kullanamayabilirim )o zamanda günleri saydım yine tam o haftaya denk geliyor :26:
senin dediğin gibi arka arkaya kullanmak bünyeyi çok etkilemez mi ya :26:

Tşkler dilam,
Amanınn hatlar karışmış tülleri alan zehroştu o zaman
Zehroş hayırlı olsun cancağızım güle güle kullan camlarına takılınca bizede fotola merak ettim.

Doğum kontrol haplarının doktora hiç danışmadan rastgele, onun bunun tavsiyesiyle kullanılmasını doğru bulmuyorum. O yüzden ya doktora bugün gitme şansınız varsa gidin, yada randevu günü gidip ilacı almaya diğer ay başlayın.Doktor size bu konu da yardımcı olacaktır.İlacın kullanım zamanına göre adet tarihinizi de değiştirebilirsiniz.

Doğum kontrol haplarının zararlı olduğunu asla düşünmüyorum. Çok uzun yıllar kullanılmadığı sürece tabi ki. Ben Ağustos ayında başlamıştım kullanmaya, 6 şubatta son ilacımı içtim ve bıraktım, bebek istediğimiz için. Ve gördüğün gibi ilacı bıraktığım gibi hamile kaldım.

Son düzenleme:

peki ilaç sende hiç yan etki falan yaptı mı? ayrıca düğünden ne kadar zaman önce başlamak lazım hapa?

yaaaaa nillllooooo bana perde konusunda sen de fikir verebilir misin lütfennnnnnnnn

Kızlar yaaa kına kıyafetim konusunda fevkaledenin fevkinde kararsız kaldım.. Aslında yeşile karar vermiştim ama kınamda gelinlik giyeceğim için bi tane kına
kıyafeti giyicem.. Sizce hangisii :26:

Son düzenleme:

evet bende senin gibi düşünüyorum canım..doktora gitmeden asla başlamıcam diyodum ama düğünde hastalanmak istemiyorum, onu bunu geçtim düğünle aynı gün foto çekimi olacak nişanımda da hastaydım ve çok suratsızdım gergindim her an bişi olacak geçicek diye zor hareket ediyodum o yüzden korkuyorum :26:
evli olan bir arkadaşımla görüştüm doktor zaten test yapmıyor sadece seni doğum kontrol yöntemleri hakkında bilgilendirip seçimi sana bırakıyo diyince başlasam mı dedim :26:

Niye kimse bişi demiyor yaaa

kuzum ben fikrimi mesajla belirtmiştim bi kez daha yazayımm senin içinn
ben de renkli düşünüyodum ama annem ve yengem kızım kınanın rengi kırmızıdır onun yaydığı duygu başkadır dediler ve ben tav oldum
o yüzden konseptim tamamen kırmızı.
hem onların gönlü olmuş oldu hemde geleneği bozmamış oldumm
*
sana her ikisinide yakıştırdım ama yukarda belirttiğim nedenlerden dolayı kırmızı

Bebeğim sağol cevabın için Benimde aklım işte sırf bu yüzden karışık
Gelinciklerin nacizane fikirlerinide alsam netleşcek birşeyler.. özgişte kırmızı didi

Fuşya perdeyi harika buldum. Hem perdeye hemde koltuklara dikkat çekecek tarzda. Koltuğun üzerinde ki yastıklarda da fuşya olduğu için uyum yakalayabilirsin.
Yatak odasının perdesi için yorum yapmıyım, çünkü ben böyle çiçekli falan pek sevmem pek tarzım değil, o yüzden ne desem yalan olur.taraflı olur Renk konusunda şöyle söyliyim sadece, açık renk tonlarını tercih edersen aydınlık bir havası olur odanın. Bu benim fikrim.

Çok kötü bir dekorasyon kesinlikle.Koltuklar açık renk, perdeler soluk renk. Ölmüş bir oda sanki. Ben bunu hiç beğenmedim.

peki ilaç sende hiç yan etki falan yaptı mı? ayrıca düğünden ne kadar zaman önce başlamak lazım hapa?

Bende ilaç herhangi bir yan etki yapmadı.sadece başladığım ilk 1 hafta ara ara lekelenmeler oldu, sonrasında onlarda yok oldu.Ne mide bulantısı, ne baş ağrısı, ne sinir ne de başka birşey. He bu arada kilo da almadım.Aksine düğün öncesi ve sonrası kilo verdim çokça. Ne kadar önce başlamak gerek bilemiyorum, ben Ağustos ayında başlamıştım, düğünüm Aralık'taydı.

Kesinlikle kırmızı canım

Benim doktorum bir çok test yapmıştı, ultrason ile de bakmıştı.Çıkan sonuçlara göre de ilaç tavsiye etmişti.Benim eşim de benimle beraber gelmişti o zaman, ikimiz de sordu nasıl korunmak istersiniz diye, eşim ben şimdilik korunmasam nasıl olur dedi, ben de tamam dedim. En uygun yöntem doğum kontrol hapıydı, hangi hapı almam gerektiğini de doktorum söyledi.Eczaneye gidip bana bir tane doğum kontrol hapı verin demedim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…