'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

oohh en güzel tatil gezmesii aşkla olan

dünden bi önceki buluşmamızda hiç yoktan yere tartışmıştık ve ben onu kafede öylece bırakıp çıkmıştım ama çok moralimi bozmuştu,, dünde kumrular gibiydik ya dışarı çıkıp rahatça gezemiyoruz belki ama kafede oturmak bile yetiyo bize,,

gizemcim bazen bizimde haftalarca görüşemediğimiz oluyo o şehirler arası geziyo bazen bide haftanın 3-4 günü eskişehirde oluyo ama dayanıyoruz işte tatlım sonumuz güzel olsun inşallah,, =))

avrupa yakasında olmıcaz mı ki kızlar??

adaya gıderız kurbandan önce dıyede konusulmustu o yuzden dıyorum 2 de cıktıgım ıcın benım adaya gelmem cok cok uzun sürer size nbr der kaçarım avp yakasında yakın yerlerde olursanız gelebilirim bende

Minnaknazım tamam yarına kadar olmazsa yapıcam yarın sabah

yaaa sende gelsene kusum gitmeee sehır dısına falan yoksa fenaa hıhhhlaarım

ikinizi birden hıhlıyorum

ben bu haftasonu şehir dışına çıkabilirim off ya

ama bu hafta buluşalım dedik kuzum

bu arada arslanpençesi iç dedim testere dişli sökülmeye yardımcı oluyor kuzum

minnanazım gelin kurban öncesi canım şimdi bu buluşmayı karşıda yapalım tabi bana göre karşı sizin o taraflar diğer buluşmada ada konseyi olsun

amiiiin canım hepımızın sonu guzel olsuuunn, arada oluyo kızlarda durduk yere aksiyon yaratma Allah aranızı bozmasınn bebiişşş

Buluşmamı yapılıyor bakıyım ?
Hemen organize edebilirim :82::82::82:

vuv o zaman sende geliyorsun bizimle değilmi

canım evet araştırsana ibrahim saraçoğluydu sanırım kür var bence için kızlar süper birşey ben içiyorum sökülmeye yardımcı oluyor yada soğan suyu muhakak iltihap yüzünden sökülemediniz soğan suyu rahim iltiabnıo akıtıp adetin hızla gelmesini sağlıyor bunlar yararlı şeyler canlar

canım benim oldum ben dün zaten kii(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…