'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ayarlicaz inş. sen avrupadasın dımı

avrupa yakasındayım... size mekan falan öneriyim...

Eyüpte Gazel diye bi yer var mükemmel. oraya gidebilirsiniz. mekan olarakta nezih çalışanlar da öyle..
bizim 2 aydır sık sık gittiiğimiz yer toplu olacağı için ayarlama da yapılabilir :82: :82:
onun dışında ben evli barklı insanın zamanı müsait olur ise katılmak isterim

Kızlar mailinize mail attım ( nasıl bir cümleyse)
mailime mail gelmemiş.
bnmde mailime mail gelsin:)

evli mutlu çocuksuz
bn esenlere gelebilirim. ondan sonrada metronun bni bırakabilceği bi yere..

Son düzenleme:
hep beraber organize etcek işte

ozman herkes nerde oturdugunu söylesin.d
istanbullular orta yer bulsun.d

canım eyüpteki o mekanı sölesene sevdiceğimle gideyim yıllık iznimi kullancam haftaya kürkçü han turları yapcaz aşkımla çeyizlik bakcaz eyüpede gideriz çok severim pier lotiyide

aslında ikea turu yapsak sonra bira zgezsek yemek yesek diye düşündük canım biz

hayat canım sende gel bizimle

Son düzenleme:
Mekana bakın ulaşıma bakın.

Eyüp Gazel İstanbul Feshanenin orada ilerisinde birazcık.
başka önerisi olan var ise söylesin.

Tarihte belirleyin. tek 1 kişi organize etsin. öyle herkesten 1 kelime çıkar ise malesef bitmez

gelirim tabikide canım sen gideceğinde bana haber ver şu gün oradayız diye..
geliriz eşimle birlikte bazı akşamları falanda gidiyoruz çünkü. ama gündüz çalışyorum ancak haftasonu

Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 5 ziyaretçi)

ece_, speedy-gonzales+, _asmunikal_+, morganna+, minnaksultan+, cottonsugar+, orchidea+, giz08+, angelanil+,

günaydın fatoş

pierreloti bi harikaa ya hele hava kararınncaaa haftasonu ordaydım daha. ikeaya gidiceksekk yemeğide orda yiyeylim isveeçç köfteeee off acıktımm vallaaa

Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 5 ziyaretçi)

ece_, speedy-gonzales+, _asmunikal_+, morganna+, minnaksultan+, cottonsugar+, orchidea+, giz08+, angelanil+,

günaydın fatoş

kim bu 5 ziyareçi..
bnmki uyuyo o değil:9

ikeada buluşmuomuyuz kızlarrrrr
hava bu günkü gibi soğk ve yagmurlu olursa kapalı bi mekanda buluşalm hemde gezicek yerde olsn oturucak yerdee
ikea uygudr benm için ne zmandr gitmiorm zaten

gelirim tabikide canım sen gideceğinde bana haber ver şu gün oradayız diye..
geliriz eşimle birlikte bazı akşamları falanda gidiyoruz çünkü. ama gündüz çalışyorum ancak haftasonu

tamamdır o zaman sevdiceğim geldimi sanada sölicem canım

fatoşcuk nasılsın canım

kızlar adalı olsamda canavar gibi istanbulu biliyorum bence bu organizasyon işini akşam sakin kafayla konuşalım ve cumartesi olsun başka hafta yine buluşuruz bence kuzular

hastayım hala yatıyorum canım birazdan kalkıp dr a gidicem işe de gitmicem bugun izin aldım ayy ne güzel buluşuyosunuz yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…