geçmişi okudum kızlar,
gizoşum nelr olmus sana öleee( çok geçmiş olsn bu havalar çok kötü vala dikat et
fatoşum güle gül kullan 6 kişilik kaya maya da baya pahalıya patlamıs sana ama almıssın artk daha da almazsn olur biter güle güle kullan cnm
pelinmmmmm seni de ayrı özledm bebemmm
bütün gün sayım yaptk bizde daha yeni geldm kızlar yarn 1de gidip 7de çıkıorm bu ara baya yoğnluk oldu bizdede,
mrk edenler için atakanla da düzeldik kızlar ilk ve son kavgamızmıs bi daha olmasına müsade etmicekmiş
bende yatıorm şmdik tatlı uykular
canım benim sağoalsın dün hep aklımdaydın aranızı düzeltmenize çok ama çok sevindim tatlım
berfincim ben felaket kötü oldum çok sancım vardı şimdide iyim ama yorgunum kafamı toplayamıyorum
kızlar bu arada herkesciklere günaydın
Günaydın gelincikler nasılsınız? Ben papatya çayı içiyorum regl söktürmesi için ağrım var çok
günaydın kızlar,
artık çok sık uğrayamıyorumherhangi bi sıkıntı da bana dönmenizi rica ediyorum...
sol köşedeki kötü içeriğe tıkladığınız anda bana ulaşabilirsiniz bol sohbetli günler arada yine gelirim
günaydın cnm niye gelemiyorsun artık??
ececim günaydın ya karnım cok ağrıyorrr gece hiç uyuyamadım oldum çünkü şimdide sancımm
Bewnmki saçlarımı toplu görmek istemiyo
O kadar uzattın toplumu durucak dio
Mecbur acık bırakıcam ama maşa yapıcam
Elektriklenmez o zaman cnm hava yağmurlu çünkü
Günaydın gelincikler nasılsınız? Ben papatya çayı içiyorum regl söktürmesi için ağrım var çok
ececim günaydın ya karnım cok ağrıyorrr gece hiç uyuyamadım oldum çünkü şimdide sancımm
günaydın kızlar,
artık çok sık uğrayamıyorumherhangi bi sıkıntı da bana dönmenizi rica ediyorum...
sol köşedeki kötü içeriğe tıkladığınız anda bana ulaşabilirsiniz bol sohbetli günler arada yine gelirim
ama kendini alıştırıyorsun gidiyorsun olmazki böyle biz sana çok alıştık anlıyorum işlerin yoğun da özletme kendini öpüyorum seni çok
gelicem tatlım.. ama çok aşırı sık olmayabilir.
işyerinde işlerim yoğun bide kk'da düzenleme falan yapmam lazım yine uğrarım hergün
ama size güveniyorum geri dönüş yapıp kontrol etmek istemiyorum
günaydınn speedy
artık böyle şeyler olmaz bu topicte biz dikkat ediyoruz artık,
hem öyle bir şey olsa da birbirimize kırılmayız uyarırız
gözün arkada kalmasın
günaydınn speedy
artık böyle şeyler olmaz bu topicte biz dikkat ediyoruz artık,
hem öyle bir şey olsa da birbirimize kırılmayız uyarırız
gözün arkada kalmasın
canım benim sağoalsın dün hep aklımdaydın aranızı düzeltmenize çok ama çok sevindim tatlım
berfincim ben felaket kötü oldum çok sancım vardı şimdide iyim ama yorgunum kafamı toplayamıyorum
kızlar bu arada herkesciklere günaydın
ama arada bi gel yinegünaydın kızlar,
ve nilin arası düzelmiş bu msjdan bunu anladım:)
geçmiş olsun artık yok dımı ağrın.
bide fotograf çok güzel:)
"hatırla sevgilim o mesut geceyi çocuklar gibii:):)""
evet canım nil musmutludur şimdik ama yoğun çalışıyor bu aralar
sağolasın fotoğraf için 2 sene önceki bir fotoğraf ama her zaman çok sevöişimdir aşkım beni kucağna alıp o uçurumdan fırlatıyor birde o fotoğraf çok komik
iyi olsunda yogun çalışsın
boylarınızda aynı: )iyimiş. kışın adaya gezmeye gelmek nasıl fikir olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?