'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kuşitoooo sana dedıgımı yaptınmııı kahve olayınııı

minkak hoşgeldin artık bnde minnakım sanırım

evet canım boylarımız aynı bizim

o resim ocak ayına aitti gayette güzel bir gün geçirmiştik zaten o günden beri gelemedi aşkımda ama beklerim gelin berfincim

sevgilim gelcekte gideriz dedim ama daha çok var

bu arada buluşma işi ne oldu. ekim bitio. havalar soğumadan yakışlar çoğalmadan buluşsaydın
bn dün istanbuldaydım:)

kızlarrr ben geldimmmm
özledm ki herkesiiiiii
bu hafta sonu tatilim cumartesi pazar, beni görmek isteyenler olursa bilemiormmmm yaniiiiiiiiiiiiii:82:

kızlarrr ben geldimmmm
özledm ki herkesiiiiii
bu hafta sonu tatilim cumartesi pazar, beni görmek isteyenler olursa bilemiormmmm yaniiiiiiiiiiiiii:82:

hg nil
sevindim adına giz mus mutlu oldugunu söyledi:)
sen hep pazar isin yapmıosun dımı.
aslında bu hafta uygun sanki dımı

çok iyiyim kızlar dün sevgilimle birlikteydim kafde oturduk ama öyle güzeldi ki zaman nası geçti anlamadım,,

kızlarrr ben geldimmmm
özledm ki herkesiiiiii

okeyto mesaj alındı sevdiceğim gelmezise koşaraktan sana gelcem nilcik cumartesi süper olur özellikle ama seninde atakan gelebilir he bence

hayatçım ne güzel buluşmanıza çok sevindim 3 haftadır göremedm aşkımı ben

ben sabah kahve içcektim değil mi unuttum nasıldı cnm tekrar anlatırmısın yarına yapayım :26:

berfincim hoşbulduk herkeste aynı dert var galiba ya herkes benim gibi karnı burnundamı geziyor

unutkan şirineee kuşum banada bi büyüğümüz söledi geciktiğinde yaptıgımda cidden hemen söküüyo sölediğim arkadaşlarımdada işe yaradı inş sendede yararrr sabah aç karna şekersiz türk kafvesi iççen ama fondiple yanii bide adaçayıda söktürüyooo bebiim hem göğüsleride şişkin gösteriyo adaçayı

Son düzenleme:
ozman şuan ctesi ortak gün gibi duruyor sanırım
biri bunu organize etsin yahu:)

ben ediorm işte cnm kimler gelebilir başka berfin gizem ben olduk?
başka başka??

bn biraz geç katılcam o gn size
12 bçk çıkışlıyım istanbula gelicem bide.
ama 11 bçkta çıkarım izin alırım inş:):)
avrupa yakasında buluşcaz dımı

haftasonu kursum başladı kızlar bu hafta adaya gelemem cunku 2de cıkıyorum kurstan yakın yerlerde bulusursak aksilik olmazsa katılabılırım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…