aynı dertten bende muzdarıptım canım ankastre aldım bende ocagımı camlı fln hemde ozendım o kadar aynı seyı banada soyledıler kolay mı mermer yaptırmak sankı ben buldum kesık mermerlı bı yer cok sukur sıfırda bına amerıkan mutfak buldum tutmak zorunda kaldım cok ıstemesemde amerıkan mutfak
hadi yaaa olsun iyi bulmuşsun yine....
aslında yeni binaların mutfaklarını ankastre mutfak yapmaları gerekiyor yaaa milet alsın ankastreyi mecbur bırakılmalı bence böyle sorunlar olmaz o zaman acayip sinir oldum ev sahibine yaaa sinir etti beni arkadaş bizim gibi kiracı bulmuş mermeri kestirmiyor...
ya ben bu ewi sırf bu yüzden tutmycaktım biraz daha bakaym dedim ama görümcem de ew arıyordu bende "sen tutmycaksan ben hemen tutuyorum" dedi karambole geldim tutalım dedim hem uygun hemde odaları güzeldi ama mutfak hiç bana uymadı
nasıl yapcam şimdi bilemiyorum offf
Zehra canım davetin comdan mı yaptırdın
hadi yaaa olsun iyi bulmuşsun yine....
aslında yeni binaların mutfaklarını ankastre mutfak yapmaları gerekiyor yaaa milet alsın ankastreyi mecbur bırakılmalı bence böyle sorunlar olmaz o zaman acayip sinir oldum ev sahibine yaaa sinir etti beni arkadaş bizim gibi kiracı bulmuş mermeri kestirmiyor...
ya ben bu ewi sırf bu yüzden tutmycaktım biraz daha bakaym dedim ama görümcem de ew arıyordu bende "sen tutmycaksan ben hemen tutuyorum" dedi karambole geldim tutalım dedim hem uygun hemde odaları güzeldi ama mutfak hiç bana uymadı
nasıl yapcam şimdi bilemiyorum offf
Cok bencilce dusunuyorsun hic olmadi
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
buldum canımda ıste oda tam olmadı mutfak ayrı olur ole gormusum o yuzden yadırgıyorum sımdı bıde koltuklara perdelere yemek kokusu sıner dıe odum kopuyo bakalım nasıl olcak
bende senın gıbı dusunuyorum canım herkes kesık ıstıcektır sen kesıcen cıkarken gerı yaptırıcaksın sonra yenı gelen bı daha kesmek ıstıcek belkı anlamadım bende set üstü mü kaldıkı yaa
hiç sorma yaaa kalmadı wallaaa herkes ankastre kullanıyor nerdeyse... kiracı da istediği gibi yapamıycaksa o ewe niye para ödüyorki :/
valla bizde kiracıya ew weriyoruz geçen annem "benim kiracım istese kessin napim yani, sonraki kiracıda ankastre kullansın banane" demşti... Ahh ahhh herkes annem gibi düşünse ama nerdeee
Bizimde kıracı buyuk davlumbaz koymak ıcın dolabı sökmüstü onunkıde fazlaydı ama bısı demedık bız yıne
napsın yani bişey diemezsinki dimi adam öle almış extra bi masraf daha mı yapsın yani...
ev sahibine "ben ankastremi aldım şimdi onu geri veremem yenisini de alcak durumda değilim keselim" diyorum nuh diyor peygamber demiyor. dün de nişanlımı aramış "nişanlınız mermeri kestirmek için diretiyor ama olmaz bunu daha öncede demiştim"demiş nişanlımda "abi ben karışmıyorum o ne derse odur" demiş ayy bu da ayrı bi alem
Ben bilmem hanım bılır
ahahhaah aynen öyleee ayy ne güldürdü beni
Bu arada bıgun varmıs canım aramızda sen duğun hazırlıgı yaparken muhtelemen kuafordeyken ben balayına ucuyo olucam
aaaa ewet ne güzel inşş herşey yolunda gider canım =))
balayına nereye gidiyorsunuz.. ?
Bodruma gıtcez canım Allah nasip ederse torbada Thor luxury hotelsiz nereye gıdıceksınız bellımı
Şu gelin saçlarında tepeye bir deve hörgücü oturtmak zorundalar mıFotolara baktım da tepeler hep kabarık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?