'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

okurken bır an kendım yazdım sandım aynı dusunceler ıcındeyım

Doğrudur cnm valla hepimiz bu güzel koşturmaca içerisinde haşat oluyoruz.
O yüzden şuanda düşünüyorumda bn balayında ilk zamanlar yurtdışı turu istiyordum İspanya veya İtalya.
İyiki almamışız valla bu yorgunluğun üstüne birde oralarda gezmek zor gelcekti gezmeyi çk seven birisi olarak bana bile...
Şöyle sahilde uzanıp güneşlenirken sadece dalga sesini duymak istiyorum

Gorunmuyomuyumm yaaa bennnnnnn :95:
Ben giremiyorum foruma listeyide cikaramiyorummm
Yapabilen olursa sevinirimm yoksa yarin fln yapabilirimmm sanirimm

✨✨ 🎀 ✨✨

aynen canım tur programı oluyo yurt dısında sabahın korunde kaldırıp ordan oraya goturuyolar benim dinlenmeye ihityacım var yogunda calısıyorum kac hafta oldu sayamadım artık evde bır gun gecırmeyelı sureklı kendımı bıseyler yaparken bı yerlere gıderken buluyorum 3 hafta oldu grıbım gecmedı dınlenemedıgım ıcın:2:

günaydın kızlar

valla artık bende tatil istiyorum.. dün işten 2buçukta çıktım doktora gittim iyi ki gitmişim içim rahatladı valla ultrasona aldı ve kan testi yaptı çok rahat kullanabilirsin dedi bi ilaç verdi dün gece itibari ile başladım kan sonucunu beklerken arada kuaföre gittim ordan çıktım test sonuçlarını aldım doktora gösterdim ordan çıktım eczaneye ordan eve, evden gelin ayakkabını alıp hooop gelinlik provasına.ama ordan çıkıpta eve giderken adeta yolda uyucaktım çok yoruldum. cuma günü de gelinliğimi teslim alıyorum

geldim ben şükürr
kızlar bugün listeyi çıkaramıyorumm acaip ötesi yoğunum
işlerim bitince çıkarmayı denicem öptüm sizi

2 hafta önce evimizi tuttuk ew sıfır yeni bina gayet güzel ama bi sonun var

ben ocağımı fırınımı bulaşık makinamı ankastre aldım ve dolayısıyla ocağı yerine koyabilmem için tezgahın kesilip ocağın yerleşmesi lazım ancak ev sahibi mermeri
keserseniz çıktığınızda tekrar boydan boydan boya tezgah yaptrcaksınız diyor yaaa napıcam ben set üstü de almak istemiyorum hevesle aldım ankastremi offfff

ay ne güzell düğünlerimiz çok yakınmış

benm bi senden önce bi senden sonra demek benim 21 haziranda bi tane daha düğünüm var

Kına için ben hediyelik kurabiye vs yaptırmayı düşünmüyorum sadece alınması gereken kına tepsi minik kutulu kınalar kırmızı dağıtılan yemenler nedime taçları vs onları halledicem yeterli gibi buarada saol eksiklerimi listeye eklemiş oldum

Çok az kalmış düğününee ne güzel ya heycan doruktadır şimdii darısı başımıza inşallah hepimiz hayırlısıyla o günleride atlatırız

bnm düğünüm 15 haziranda bende bu mobilyacı konusunda biraz pimpirikli olduğum için 15 mayısta teslimat istiyorum diye yazdırdım ilk alırken inşallah bi sorun yaşamayız hayırlısıyla hallediriz

Canim mecbur set ustu alacaksin kiraya cikacaksan neden ankastre aldin ki parana yazik

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Canim mecbur set ustu alacaksin kiraya cikacaksan neden ankastre aldin ki parana yazik

ne bilşiim yeni ewler ankastreye uygun olur diye düşündüm çokta istiyordum yaaa o kadar üzülüyorumkii adama kestiryim benden sonra gelcek kiracı da kestirmek ister bu sizin için çok sorun olur keselim dedim olmaz kescekseniz yerine koyun o zaman dedi

set üstüde sewmiyorum hem ewim ne zaman olur kimbilir heveslendim işte

Guzelim benim tezgah yaptirmak daha zor sana bir guzellik yapayim aldigin yere iade et cam set ustu ocaklar var ankastreye benziyor onlardan al

Guzelim benim tezgah yaptirmak daha zor sana bir guzellik yapayim aldigin yere iade et cam set ustu ocaklar var ankastreye benziyor onlardan al

hımmmm yani değiştirmek en mantıklısın diyorsun yani pufff

nişanlımda değiştir ewimiz olunca en iyisinden alırım diyor napiim h.sonu gideym değiştrym bari borcu btmedi zaten...

benimkide camlı ankastre madem camlı set üstü alayım bari yoksa bana baya pahalıya patlayacak tezgah yaptırmak :/

İnsallah iade alirlar sorun cikarmazlar orda cam ocakla degistir eger varsa

İnsallah iade alirlar sorun cikarmazlar orda cam ocakla degistir eger varsa

iade olarak alcaklarını zannetmiyorum o yüzden ordan setüstü değiştirmek zorundayım.. artık camlıda yokda normal alcam yine de inş vardr :/ geri kalan parayıda iade etmezler o yüzden saç kurutma makinası tost makinası alırım artık napim :/

Tatlım kirada oturucakmıssın böyle bir riske girmeseydin keşke hiç :26: Bizde kirada oturacağımız için ocak fırını ev tuttuktan sonra alırız diye düşünmüştük. Tuttuğumuz evin kendisinde ankastre ocak fırın var bu yüzden hiç almadık.

ayyy ne güzel yaaa ne şanslısın... ben düşünemedim işte ew tutmadan aldım borç btsin diye :/

aynı dertten bende muzdarıptım canım ankastre aldım bende ocagımı camlı fln hemde ozendım o kadar aynı seyı banada soyledıler kolay mı mermer yaptırmak sankı ben buldum kesık mermerlı bı yer cok sukur sıfırda bına amerıkan mutfak buldum tutmak zorunda kaldım cok ıstemesemde amerıkan mutfak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…