okurken bır an kendım yazdım sandım aynı dusunceler ıcındeyım
Gorunmuyomuyumm yaaa bennnnnnn :95:
Ben giremiyorum foruma listeyide cikaramiyorummm
Yapabilen olursa sevinirimm yoksa yarin fln yapabilirimmm sanirimm
✨✨ 🎀 ✨✨
Doğrudur cnm valla hepimiz bu güzel koşturmaca içerisinde haşat oluyoruz.
O yüzden şuanda düşünüyorumda bn balayında ilk zamanlar yurtdışı turu istiyordum İspanya veya İtalya.
İyiki almamışız valla bu yorgunluğun üstüne birde oralarda gezmek zor gelcekti gezmeyi çk seven birisi olarak bana bile...
Şöyle sahilde uzanıp güneşlenirken sadece dalga sesini duymak istiyorum
Sana ne oldu dila
Yazılanları okuyabiliyorsun ama dimi
canım benim düğünümde 19 haziranda bende mayısın ilk haftası evi tutup 20si gibi falanda eşyalar girsin istiyorum hazirana hiçbişey kalmaması lazım biraz dinlenebilmek için en azından ben öyle istiyorum nişanlımda benle aynı fikirde o yüzden biz öyle yapıcaz kınaya gelince yazmayı tek değilde setiyle al bence set dediğimde içinde eldivenide oluyo kına yakıldıktan sonra takıyolar ya onlardan bide dağıtılacak kına ve onun için kına sepeti alman gerekiyo bizde bunları erkek tarafı yaptırır kv yaptırdı uğur böcekli ve son olarak eğer kınada hediye gibi bişeyler dağıtmak istiyosn alternatif çok mesela ben kurabiye dağıtmak istiyorum sende farklı şeyler bulabilirsin yada kurabiye yaptırabilirsin şeker hamurlu :)ha bu arada el mumları var bide nedime taçları var ben onlardanda yaptırıcam netten sipariş vericem onları fiyatları çok uygun mesela 10 tane nedime tacı 15 tl 20tl bunlarıda listene ekleyebilirsin :)))
Günaydın kızlar
Giz canım bende bilmiyorum kaç günde gelir :26: Nisanın ortalarında başlarız zaten dağıtmaya o yüzden vakit var hala
mutluluknerdesinbenibul ve tugce0107 kızlar mobilyalarınızı nasıl yaptınız bilmiyorum ama size tavsiyem aldığınız yere düğün tarihinizi daha erken bir günmüş gibi söyleyin. Yoksa hala vakit var diye oyalayabilirler sizi..
Bizim düğünümüz 10 mayısta. Evimiz geçen hafta boyandı.. Beyaz eşylarımız kuruldu. Nisan başında da mobilyalarımızı bekliyoruz. Kalan 1 ayda da eksiklerimizi görüp ona göre alışveriş yapıcaz zaten.
2 hafta önce evimizi tuttuk ew sıfır yeni bina gayet güzel ama bi sonun var
ben ocağımı fırınımı bulaşık makinamı ankastre aldım ve dolayısıyla ocağı yerine koyabilmem için tezgahın kesilip ocağın yerleşmesi lazım ancak ev sahibi mermeri
keserseniz çıktığınızda tekrar boydan boydan boya tezgah yaptrcaksınız diyor yaaa napıcam ben set üstü de almak istemiyorum hevesle aldım ankastremi offfff
Canim mecbur set ustu alacaksin kiraya cikacaksan neden ankastre aldin ki parana yazik
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
ne bilşiim yeni ewler ankastreye uygun olur diye düşündüm çokta istiyordum yaaa o kadar üzülüyorumkii adama kestiryim benden sonra gelcek kiracı da kestirmek ister bu sizin için çok sorun olur keselim dedim olmaz kescekseniz yerine koyun o zaman dedi
set üstüde sewmiyorum hem ewim ne zaman olur kimbilir heveslendim işte
Guzelim benim tezgah yaptirmak daha zor sana bir guzellik yapayim aldigin yere iade et cam set ustu ocaklar var ankastreye benziyor onlardan al
hımmmm yani değiştirmek en mantıklısın diyorsun yani pufff
nişanlımda değiştir ewimiz olunca en iyisinden alırım diyor napiim h.sonu gideym değiştrym bari borcu btmedi zaten...
benimkide camlı ankastre madem camlı set üstü alayım bari yoksa bana baya pahalıya patlayacak tezgah yaptırmak :/
İnsallah iade alirlar sorun cikarmazlar orda cam ocakla degistir eger varsa
ben ocağımı fırınımı bulaşık makinamı ankastre aldım ve dolayısıyla ocağı yerine koyabilmem için tezgahın kesilip ocağın yerleşmesi lazım ancak ev sahibi mermeri
keserseniz çıktığınızda tekrar boydan boydan boya tezgah yaptrcaksınız diyor yaaa napıcam ben set üstü de almak istemiyorum hevesle aldım ankastremi offfff
Tatlım kirada oturucakmıssın böyle bir riske girmeseydin keşke hiç :26: Bizde kirada oturacağımız için ocak fırını ev tuttuktan sonra alırız diye düşünmüştük. Tuttuğumuz evin kendisinde ankastre ocak fırın var bu yüzden hiç almadık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?