canım daha almadım ama tarıf ederım tabı zaten kıralık degıl soyledıgım fıyat satılık fıyatı hatta dur sana adresını yazıyım kartını almısdım bır tanede kıralayan yer ama satında alabılıyorsun ıkısınınde adresını yazıyım sana zaten ordan duz yukarı cıkınca bır suru var bındallıcı do re mi fabrıka satıs magazası yenı camı cad n0 39 sultanhamam emınonu bırı bu dıgerıde abs nurol gelınlık damatlık dıe gecıo yenı camı cad no 17 sultanhamam emınonu aynı cadde uzerınde ıksıde telefonlarınıda yazıyım tarıf alırsın belkı
dore = 0212 527 54 49
dıgerı 0212 519 47 53
canım benim düğünümde 19 haziranda bende mayısın ilk haftası evi tutup 20si gibi falanda eşyalar girsin istiyorum hazirana hiçbişey kalmaması lazım biraz dinlenebilmek için en azından ben öyle istiyorum nişanlımda benle aynı fikirde o yüzden biz öyle yapıcaz kınaya gelince yazmayı tek değilde setiyle al bence set dediğimde içinde eldivenide oluyo kına yakıldıktan sonra takıyolar ya onlardan bide dağıtılacak kına ve onun için kına sepeti alman gerekiyo bizde bunları erkek tarafı yaptırır kv yaptırdı uğur böcekli ve son olarak eğer kınada hediye gibi bişeyler dağıtmak istiyosn alternatif çok mesela ben kurabiye dağıtmak istiyorum sende farklı şeyler bulabilirsin yada kurabiye yaptırabilirsin şeker hamurlu :)ha bu arada el mumları var bide nedime taçları var ben onlardanda yaptırıcam netten sipariş vericem onları fiyatları çok uygun mesela 10 tane nedime tacı 15 tl 20tl bunlarıda listene ekleyebilirsin :)))Selam kızlar nabersiniz
Zaman ne çabuk geçiyor herkesin 2şer ayı fln kalmış
Koşuşturmacalar başladıgından beri kk çok giremez oldum
Bende çogu şeyimi hallettim çok şükür geriye ev döşemesi kaldı farklı şehirde olduğum için biraz yorucu geçiyor ama genede herşey çok zevkli Rabbim ağzımızın tadını bozmasın hayırlısıyla, sağlıkla, mutlulukla bu günleri atlatıp düğünlerimizi yapalım inşallahh
Kızlar sizlerden fikir almak istiyorum benim düğünüm 15haziranda evim şehirdışında ben mayısın ilk haftaları gibi evime boya badana yaptırıp mayıs 20 gibi döşemeyi düşünüyorum sizce erken mi? yoksa geç mi?
Birde kınam için bende kaftanımı aldım kabarık değil bordolu altın sarılı çogumuzun bildiği heryerde bulanan bir model ama içime çok sindi
henüz başka hiçbişey almadık neler almamız gerekiyor minik bi liste yapmak istiyorumda unutmamak için mum kına tepsisi kırmızı yazma başka neler gerekiyordu ki :44:
Cok yogun bir haftasonu gecirdim cumartesi evi bulduk pazar olculeri aldik pimapen yapilacak eve boyanmasi lazim bir iki ufak tefek tadilati var ama muhim degil persembe ev sahibi gelecek sozlesme imzaliycaz tesisati ustumuze alicaz malum :) koctastan bende avize baktim ama bir kac yere daha bakicam fiyat arastirmasi bu arada ise basladim com sukur :)
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
nilim yaa hatırladım senin araba konvoy süsünü beğenmiştim sanırsam yaaa sitenin linkini not aldım mı diye hatırlıyorum da sennurnikah şekerlerimiydi canım
Cok yogun bir haftasonu gecirdim cumartesi evi bulduk pazar olculeri aldik pimapen yapilacak eve boyanmasi lazim bir iki ufak tefek tadilati var ama muhim degil persembe ev sahibi gelecek sozlesme imzaliycaz tesisati ustumuze alicaz malum :) koctastan bende avize baktim ama bir kac yere daha bakicam fiyat arastirmasi bu arada ise basladim com sukur :)
Evet canım Şennur nikah şeker yazarsan çıkar.
Canım sen o resimlerini paylaştığın evi mi tuttun? O ev berbat durumda, masrafa yazık ya.
Canım evinde,işinde hayırlı olsun:13:
Günaydınnn kızlar.
Çok uykum varrr evde uyumak vardı şimdi.
Haftasonlarıda dinlenemeyince hep yorgun kalkılıyor.
Gelsin artık şu tatil
Valla hayatım bızım erkek tarafı kendı tarafı ıcın beykozdan şişliye otobüs tutcakmıs hıc te bısı demedım kendılerı bılırler Nikahtan sonra görcem benGünaydın kızlar
Melo hayırlı olsun
Ayrıca arkadaşlar düğün zamanı kimseyi umursamayın ya millet vesvese ve fesatlıktan başka bişi düşünmüyo
Ulaşım konusunda da ben de sizler gibi düşünüyorum
Gelmek isteyen buyursun gelsin gelmek istemeyen de kılıf bulmasın
Zaten 2 şehir de de düğün yapılıyo
Öyle olsa 1 yerde düğün yaparız 2. düğüne yapılacak masrafları ulaşıma veririz
Emin ol sen o gün araba ayarla bin türlü bahane bulurlar ki kaldı ki bi de orada misafir etmesi var
Ben de gelmeyenleri kara listeye alıcam, gerçekten geçerli sebep dışında
Hayir canim o evin tadilat ucretini kiradan dusmeyecekmis ev sahibi vazgectik baska bir ev buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?